תקשיבו לי שניה
...

ירדן121

New member
תקשיבו לי שניה../images/Emo92.gif...

תיראוו אני פונה לכל אלה שלא מאמינים ביצורים מהחלל החיצון. למה אתם לא מאמינים?? למה אתם חושבים על חייזרים בצורה של "זה מפלצת וזה לא צריך להיות קיים...! אז חברההה בוקר טובבב......תגידו שלום למציאות יש עוד פלנטות ברחבי היקום שבהם יש תנאים מתאימים להתפתחתות חיים . כבר מיזמן הבנו שכדור הארץ הוא לא מרכז היקום אז כנראה שיש עוד כוכבי לכת שעדין לא ראינו [אני בטוחה שיש המוןןןן כאלההה]ביקום. מה ?,אתם באמת מאמינים שיש רק בני אדם בכל היקוםם הענקק הזה ורק כוכב לכת מיושב אחדד ? וגם אם אין עכשיו, אז בטוח שיהיה בעתיד.?? לא? טוב אז תחשבו על זה טוב....!. אמממ ויש לי עוד שאלהה: אולי היא בטח לא כל כך קשורה לפורום הזה.... היקום הוא עגול ,נכון? אז אם הוא עגול אז צריך להיות לו סוףףף אז איפה הסוף הזה ומה יש אחר כך שהיקום ניגמר..השאלה זאת תמיד מטרידה אותי כי אם היקום ניגמר אז מה כבר יש אחריו, כמה גדול זה יכול להיות מה יש אח"כ?, כלום??? [כלומר אחרי היקום] איפה נימצא הסוף שלו אם יש לו סוףף? כאילו, אני מנסה להמחיש לכם את מה שאני חושבת במילים אבל אני מצליחה לתאר את זה רק במחשבות. מקווה שהבנתם אותיי.

Majestic12

New member
באשר ליקום...

אני מסכים בעניין קיום חיים מחוץ לכדור הארץ... באשר למבנה היקום - אני מפנה אותך לספריו של סטיוון הוקינג. הוא דן בכך בהרחבה...

royassis

New member
לא ניראה לי שיש סוף

המדענים חושבים שליקום אין סוף, תחשבי על חלל ריק אין סופי שמלא בכוכבים.

ירדן121

New member
ממהה? עד לאן זה מגיע כאילו עד כמה

יששש אתם יודעים כל פעם שאני חושבת על זה אני מצתמרררתתת מ-ח-ד-ש ... למהההה אנחנו חלקק מדבר כל כך ענק שאין לו סוףףףף.! חייב להיות משהו אחרי היקוםםם כמה גגדולל זה יהיייהה.. א-ימאאא.. תחשבו על הסרט מלחמת העולמות מישהו ראה אותו.? שבתחילת הסרט מרא כמה אנחנו קטנים ...אולי אנחנו באמת יצורים מיזעריים ויוצרים ענקקקיםםם מסתכללליים עלינו מלמעלה אולי היקום הוא רק חלק מדבר גדול הרבה יותר????שנחשב פיצפון כמו נמלההה... וווייייי פווו כמה שאלותת יש לי ואני לא יודעת את מי לשאול... טוב נו אני לא ישגעעע אותכםם..

ירדן121

New member
אחרי הכל מה אנחנו שנגיד מה זה גודלל

אולי מחזיקים את כל היקום שלנו באקווריום של נמלותתת פחחח סתםם אבל אולייי ....עד שנגלה את זה אני מקווה שיגמרו לי השאלות עד אז פחחח..

I A F02

New member
זהו

לכו תדעו אם היקום שלנו זה לא עוד גלקסיה עעעענננננקקקקייית בתוך חלל עוד יותר ענק!!!!!!!!! והיקום קיים רק 10 מיליארד שנה (אני לא טועה נכון?) אז מה היה לפני זה? סתם אטומים פזורים? מאיפה הם באו ואיך הם בכלל נוצרו?!?!?!?

pcp1

New member
לכל דבר יש סוף

אגב העריכו את מספר הכוכבים במאה מליארד כפול מאה מליארד זה המספר ככל הנראה:10000000000000000000000

J U B

New member
אף אחד לא חושב על זה ככה

פשוט לדעתי אם נשווה את משקל ההוכחות לכך שחוצנים מבקרים וכאן וכל שאר הטענות של מאמיני העבמים, למשקל שהסקפטים מביאים, המשקל שווה ככה שעדין שאין הוכחות חותכות, ולדעתי אם התופעה באמת קיימת חייבים להיות כאלה אני ישאר סקפטי

royassis

New member
?

הספקטים לא מביאים שום הוכחות, לא הרבה לפחות, הם פשוט לא מאמינים בזה כי ככה זה ניראה להם מוזר מדי.

Majestic12

New member
סקפטים ומאמינים

הדבר האחרון שניתן לומר, זה שהמשקל של הסקפטים זהה למשקל של המאמינים בעבמי"ם. הסקפטים נאחזים במספר קטן ביותר של טיעונים. זאת בהשוואה לכמות האדירה של טיעונים בעד לקיומם של עבמי"ם וחוצנים.

Obisidian

New member
אממ. לא.

ההוכחות של המאמינים מסתמכות בעיקר על עדויות אישיות ועדויות לא חד משמעיות. עד היום לא הובאו הוכחות אמיתיות לביסוס כל הטענות האלו. ועוד משהו. אם היצורים האלו כל- כך רוצים שבני אדם לא ידעו על קיומם מדוע הם לא מנסים אפילו להתחמק מעיניים אנושיות? לפי דעתי כל העניין הזה התחיל מניסויים סודיים בזמן המלחמה הקרה, אשר בניסיון לחפות עליהם הממשלות של ארה"ב, בריטניה וברה"מ הסוו בדרכים שונות. בברה"מ היה גם גל עצום של דיווחי עב"מים, אבל שם הממשלה הכחישה הכל, לעומת ארה"ב ובריטניה שם הממשלות נתנו לתופעה לגדול. כאילו שהם מנסים להחביא משהו אחר, משהו אנושי ושלפי דעתי גרוע מכל בדיה. גם מה שקרה ברוזוול נשמע כמו כלי אנושי שהתרסק ובו היו גופות אנושיות, אשר לבשו חליפות מיוחדות.

Majestic12

New member
ההוכחות...

1. ההוכחות של חוקרי העבמי"ם, מתבססים יותר ויותר על צילומים, סרטי וידאו ועדויות מהימנות של אנשי מקצוע. חלק גדול מהעדויות הינו חד-משמעי, ומלווה בתצלומים, סרטים ועדים רבים לארועים. 2. נסיונות של מדענים לערער על כל עניין העבמי"ם, מתגמד בכמה טענות שקל מאד להעמיד במבחן ולשלול. למעשה, אין כל טענה מוצקה והוכחה חד-משמעית, השוללת קיום עבמי"ם. קיום עצמים בלתי מזוהים הינו עובדה ולא הנחה... 3. מנין לנו לדעת מה אותם חוצנים רוצים? מי אמר שהם רוצים להתחמק, ומי אמר שכל המקרים בהם הם נצפים, אינם אלא "תקלות עבודה", בהן הם מתגלים לעינינו או למצלמותינו במקרה. קשה מאד לדעת מה חושבים יצורים נבונים, במיוחד לנוכח האפשרות, שהם מתקדמים מאיתנו מבחינה אבולוציונית, מדעית, טכנולוגית, וכ"ד... 4. עניין העבמי"ם החל הרבה מאד זמן לפני המלחמה הקרה. 5. חלק גדול מהעדויות שהגיעו גם ברוזוול, גם בתקרית סוקורו (המוכרת פחות), וגם בתקריות אחרות - רובם הגיעו אלינו ע"י אנשי צבא בכירים ביותר, מדענים וטייסים. רובם סיכנו בכך את חייהם. לכן, ההנחה כי מדובר רק בטכנולוגייה ארצית, הינה קלושה ביותר. כמו כן, היכולת הטכנולוגיה של עבמי"ם, אשר נצפתה כבר לפני עשרות שנים, אינה אפשרית גם כיום בטכנולוגיות שלנו. במידה וכל אלו היו טכנולוגיות ארציות, הרי שכבר לפני עשרות שנים היינו מצפים לראות כלי-טיס צבאיים, המסוגלים לבצע תמרונים מסובכים כמו אלו של העבמי"ם; היו נראים כמו עבמי"ם (מבנה צלחתי בעיקרו), והיו מסוגלים לטוס, לצלול ולצאת אל מחוץ לאטמוספירה...

Obisidian

New member
אז ככה

1. מרבית התצלומים מתעדים משהו. אין ספק, אבל אין זה אומר שאלו עב"מים. ישנן הרבה מאוד תופעות ארציות לחלוטין שפורשו בתור עב"מים, ואף כלי טיס אנושיים כמו ה- black bird ומטוס החמקן פורשו בתור עב"מים. 2. אין אף הוכחה מוצקת אחת של חוקרי העב"מים שבאמת ובתמים לא מותירה כל הסבר חלופי. 3. צודק. המילה "חייזר" אומרת שזה חוצני, וזר. לכן חשיבה "חוצנית" תהיה שונה משלנו. ואני לא מדבר פה רק על יצורים מזטה רטיקיולי, אלא גם בתרבויות שונות. 4. ניתן לפרש כל דבר בעידן העתיק בתור תצפיות עב"מים. פירמידות, הפסלים באי הפסחא, אטלנטיס, האלים היוונים, האלוהות המונותאיסטית. מי אמר שזה הכל לא פרי המצאה אנושית? 5. לא זכור לי שום אנשי צבא בכירים שבמקרה כלשהו דיווחו על התקרית.

Majestic12

New member
לגבי מה שאמרת...

אעיר רק לגבי סעיף 5: אני מוכן לספק לך רשימה אדירה של אנשי צבא (גם מישראל וגם מחו"ל), מקצינים זוטרים ועד לקצינים בכירים ביותר, אשר העידו, כתבו והופיעו מול מצלמות, בהם הם דנו בחופשיות על תקריות עבמי"ם, ועל מקרים להם הם עצמם היו שותפים...

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif

חנן, מה שאמרת כעת זהו אחד הדברים החשובים והעקרוניים ביותר והמפתח להבנת הנושא כולו.

Majestic12

New member
ומזה הסקפטים מעדיפים להתעלם...

הבעיה היא - שבמקום ,לצאת לשטח", לחקור בעצמם, לקרוא את החומר המצטבר, לשמוע עדים, לבדוק תצלומים וסרטים, לחקור חומרים שנמצאים באתרים שונים וכ"ד - מעדיפים חלק מאנשי המדע, לשבת מאחורי שולחן במשרד, לקרוא מאמר אחד או שניים (שנכתבו לרוב עוד בשנות השישים ע"י הממשל האמריקאי), ומכאן להניח הנחות ולשער השערות, ולקבוע חד משמעית, שכל עניין העבמי"ם מקורו בהיסטרייה המונית, שקרנים, זייפנים, חזיונות תעתועים, פסיכופאטים, וסתם הוזים... הם מעוניינים לקבוע כי הנחותיהם נעשו ע"פ כל הכללים המדעיים, וכי הם צודקים במאת האחוזים. הם אינם מסוגלים לשמוע ביקורת, ואינם מקבלים ביקורת - שכן, הם אינם מסוגלים להתמודד עם חומר, אשר אינו מופיע בספרי הלימוד הנמצאים בספריית האוניברסיטה.

Gilliana

New member
אכן כך

בהחלט תעודת עניות לכל מי שמתיימר לקרוא לעצמו "מדען" ו/או "חוקר". לא מעיד על חכמה יתרה הייתי אומרת, בלשון המעטה. בכלל - הנטיה לקבוע קביעות חד משמעיות ללא כל סימוכין מוציאה אותי מדעתי, כמה בורות יש בעולם הזה, וכמה פחדנות... עצוב.

J U B

New member
איזה שטויות..

זה יותר נכון להגיד שמאמיני העבמים מאמינים כמעט לכל דבר בלי לבדוק אפילו אני יכול לתת לכך הרבה דוגמאות.. זה פשוט מגיע לרמת פטתיות וזו הסיבהשאני בכלל החלטתי להיות סקפטי ובכלל מה אתה אומר? שמדע זה לא דבר אמין? מדע הוכיח את עצמו כבר.. ואם אין הוכחה חותכת סימן שצריך לערער על עניין העבמים אני הייתי רוצה שהיית מביא לי הוכחה אחת שאי אפשר לשלול ..

J U B

New member
ולדעתי בקשר לכל הקהילה הזאת..

כולה דומה במידה רבה לקהילות המאמינים ברוחות, בלוך נס, בביג פוט וכו.. יש יציאות דופן אבל בגדול דומה מאוד, וכידוע לכל התופעות הנ"ל נמצאו הסברים.. ובקשר למה שציינו על אנשי צבא שהעידו בקשר לעבמים זה מעניין אותי.. אפשר דוגמאות למקומות שבהם הם העידו (תוכניות טלויזיה וכו..) וגם מה היה התפקיד שלהם בצבא, ואיזה צבא כמובן

למעלה