תקשיבו לי שניה
...

Majestic12

New member
אנשי צבא

א. כל מנועי החיפוש עומדים לרשותך.... ב. כל הסרטים התיעודיים שהופקו (ושחלקם שודרו בנשיונל ג'יאוגרפיק, בדיסקברי ובערוץ ההיסטורייה), גם עומדים לרשותך... ג. עיין ערך UFO באימיול - תמצא שם עשרות סירטי תיעודה שבהם מרואיינים אנשי צבא וממשל. ד. בתור התחלה - צפה בריאיון שנערך עם מפקד חיל-האויר לשעבר ועם 2 טייסים, בסרט "אורחים זרים", ששודר בערוץ 10 בישראל.

Majestic12

New member
אתה מערבב בשר עם חלב...

1. לא טענתי שמדע זה לא דבר אמין - אלא אמרתי שאנשי מדע אינם חוקרים ברצינות את נושא העבמי"ם, ומעדיפים להסתמך על כמה מאמרים ישנים ותו לא. הם אינם מוכנים להתייחס כלל לנושא בצורה מדעית, וזו בעיה יסודית. 2. אכן אתה צודק - חלק גדול מהמאמינים בעבמי"ם, מאמינים בצורה עיוורת. אני לא מדבר עליהם, אלא מתייחס רק לחוקרים הרציניים שבתחום. 3. לגבי הוכחות חותכות - לדעתי יש אלפי הוכחות חותכות, שחלק ניכר מאנשי האקדמיה אינו מוכן לקבל (ואפילו אינו מוכן לבדוק). - אני מעוניין שתביא לי הוכחה אחת לכך שעניין העבמי"ם אינו אלא תעתוע דימיון שיקרי, ואין בו כלום חוץ מאשרר היסטרייה המונית, או המצאה של זייפנים.

Gilliana

New member
התחום הזה בעייתי...

מכיוון שיש נטיה להקצין ולהפריז ולא לבחון את העובדות והעדויות באופן מדעי לוגי, אבל... זה עובד לשני הכוונים. ברגע שתתחיל להצליב נתונים באופן מחקרי יסודי ו...מדעי, התמונה תתחיל להראות לגמרי אחרת. יחד עם זאת, הקביעה הגורפת שלך שלך "מאמינים לכל דבר בלי לבדוק" היא ימרנית, מסוכנת, ודוגמה קלאסית למה שחנן הציג. מנין לך שלא בודקים? מי אתה שתקבע? וידידי, שלא תהיינה אי הבנות - הכל מדעי!!! גם היהודים בזמן מלמת העולם השניה היו מאד סקפטיים, And look where that got them

Gilliana

New member
מי אמר שהוא עגול?

ואת המושגים של אין התחלה ואינסוף, אנחנו בני האדם הקטנים לא מסוגלים להבין כך שלדעתי לפחות לא שווה לשבור את הראש בסוגיה הזו שממילא לא נמצא לה תשובה.

ירדן121

New member
ביום אחד נימצאא תשובהה .

אני יכולה להבטיח לך אולי לא נחיה עד אזז... יותר נכון בטוח לא נחיה עד אז... אבל העיקר שימצאו תשובה.

Gilliana

New member
לא במתכונתו הנוכחית של האדם

אולי אחרי שנעבור אבולוציה של עוד כמה מאות אלפי שנה, אם לא נשמיד את עצמנו לפני כן.

ירדן121

New member
מה שאת מנסה להגיד לי זה שבני האדם

עוד ימשיכו להתפתח לצורות שונות?

royassis

New member
אני לא חושב

שאם נתפתח זה באמת יהיה התפתחות. למה ? יצורים חכמים יותר אבל חסרי רגשות.

Gilliana

New member
לדעתי כן

הרי היום אנו מנצלים רק חלק מזערי מיכולתו של המוח (פחות מעשרה אחוז). תארי לך מה יקרה כשנתחיל לנצל "רק" עוד עשרה? וזו רק דוגמה אחת - האבולוציה לא תפסח גם על בני האדם ואני בטוחה שאם הגזע האנושי ישרוד בעוד מיליון שנה, הוא כבר גם יראה אחרת שלא לדבר על כך שיהיה הרבה יותר מפותח שכלית וטכנולוגית מכפי שהוא כיום.

Obisidian

New member
בקשר ליקום

כבר מזמן נמצאו הוכחות שהיקום מתרחב כל הזמן. גם אם היקום הוא כדורי (או אליפסה) כתוצאה מהגל שנוצר מהמפץ הגדול אז תיאורתית יש לו סוף, אבל בגלל שהוא כל הזמן מתרחב לעולם לא נגיע אליו.

ירדן121

New member
נכון???מי אמר לכם את זה?

אולי זה רצף של הרבה יקומים שלא ניגמרים??

כל השערה שתעלו תהיה נכונה

אין דרך להוכיח שטעיתם, אתם יכולים להגיד שיש יקום שיש בו רק שמשות, מה שבא לכם...

למעלה