תקשיבו מה גיליתי!!!

BotGirl

New member
תקשיבו מה גיליתי!!!

גיליתי שלג'יליאן אנדרסון יש עכשיו איזה רומן עם איזשהו שחקן!!!!!!!!!!!!!!!!!אמא'לההההההה!הוא בלונדיני ומבוגר! או שזה לא היא...אני אלך לבדוק עוד פעם...

J A G 231

New member
ואווו מה שהולך כאן.......

א. תבדקי שוב...
ב. השתגעתי כבר מכל הפתיחת הודעותתתת, יש דברים שאפשר לשרשר!

BotGirl

New member
בדקתי...

ונראה לי שזאת באמת היא...היא נהייתה גם זקנה יותר...לא שזה לא אמור היה לקרות...

SABRINA X

New member
בטח בטח..

זה כבר ממש שטויות !! גיליאן מאורסת !! ואומרים גם שיש לה רומן אם דויד כך שהשלישי כבר מיותר... מה היא זונה??

Chens15

New member
סברינה

אפשר לשאול אותך משו? את מתחתנת איתה?את שוכבת איתה?? לא !! אז מה אכפת לך מה הולך לה בחיים הרומנטים שלה והפרטייים?העיקר שהיא משחקת נפלא וזהו ואותו דבר לגבי דיוויד העיקר שהם משחקים נפלא וזה מה שחשוב ושהם לא נאצים אוגזענים

SABRINA X

New member
מה קשור~???

אוף מה קשור ! אתם בעצמכם כול הזמן רק מדברים עליהם ועל השמועות וכבר הורגים אותי שאני אשלח לכם איזה תמונה מעיתון.. כך שאני ממש לא מגזימה...אם אני אוהבת את דויד זכותתי להגיד כול מה שאני חושבת דויד חתיךךךך

scoutlavie

New member
נראה לי שהתבלבלת

היא מאורסת באושר לאיזה עיתונאי בשם ג'וליאןש הוא אכן בלונדיני למיטב זכרוני ונראה מבוגר , אבל הוא לא -הוא ממש מספר מועט של שנים מעליה.. בטח ראית תמונה שלו, או שראית איזה תמונה שלה ישנה עם מישהו אחר.

Chens15

New member
לא אכפת לי אם את מעריצה של דייויד

מצידי תעריצי את עארפאת.....זה נחמד לקבל ממך תמונות כואלה כי הוא יפה ואני מציירת אותו אבל מה אכפת לי תעשי מה שבראש שלך

BotGirl

New member
גיליתי משהו מעצבן...

הסידרה הייתה מיועדת לילדים מעל גיל 18!אבל היא מיועדת לילדים בני 14 ומעלה כי הבמאים גזרו חצי מהסצנות המפחידות!וזה כזה לא פר!אני אוהבת סרטי אימה ודברים מפחידים וזה פשוט לא הוגן למה לגזור? אוווווווווווווווווף!

J A G 231

New member
באמת חבל... איזה פרק זה היה!

חייב להיות לו המשך..דווקא את זה ראיתי באיחור..פרק ממש חמוד..מאלדר המסכן...וקריצ'ק ! אוף איתו..למה הוא עשה את זה???????????????? ולמה הכל מכוון אל מאלדר? ולמה אבא שלו נרצח? ולמה רודפים אחריו? ולמה הוא גילה שם חיזרים/ לא ידועים שיש להם חיסון נגד אבעבועות רוח...? אני חייבת שיהיה לזה המשך! לא יכול להיות שזה הפרק האחרון של העונה, חייב להיות לפרק כזה המשך! אסור לו להישאר פתוח!

Chandler Rulz

New member
זה קליף-האנגר..

מונח שמשמעותו להשאיר את הצופה במתח, כאילו הוא תלוי על צוק (Cliff-hanger).. בד"כ זה בסופי עונות.. הפרק ימשיך בעונה השלישית שתעלה ביום ראשון ב-AXN.. (בארה"ב במועד שידור המקורי הם חיכו חצי שנה להמשך.. תתנחם/י בזה לפחות..)

orityemini

New member
אה?

מה כבר גזרו? כעיקרון הדירוג של הסידרה בכל מקום בעולם משתנה. אצלנו הוא מגיל 14, באירלנד למשל מגיל 15, ויש מקומות שמגיל 18. היחידים שממש חתכו סצינות שלמות בסידרה של תיקים היו סטאר וורלד שזה ערוץ הודי שמרני למדי. כעקרון למיטב ידיעתי הכותבים של הסידרה אחרי שמצלמים כל פרק חייבים להביא את זה לאישור לוועדת הצנזורה של פוקס, ואם הפרק עובר, משדרים אותו, אם יש איתו בעיות, או שמשנים סצינות או שמתעקשים ומנדנדים נורא חזק לוועדת הצנזורה...כעיקרון לעיתים נדירות קורה שהם נאלצים ממש לחתוך סצינות כי הן לא מתאימות לקהל הצופים אשר צופה בפריים טיים כמו שקרה בפרק "הביתה" מעונה רביעית שבכלל לא הובא לשידור בכמה מקומות (אצלנו כן!) אבל לעומת זאת למשל, הם הצליחו להשאיר את הסיום של הפרק "הדוחף" מהעונה השלישית למרות שבפוקס לא היו מרוצים שיראו בפריים טיים את מאלדר וסקאלי משחקים ברולטה רוסית. מאיפה שמעת על זה?

BotGirl

New member
לא!זה אמור היה להיות מגיל 18

ידיד שלי הביא לי כמה קלטות של פרקים שכבר היו והם ממש שונים!יש שם תוספות שלא היו ב-AXN וזה היה נורא מעצבן!היו שם את הסצנות שגזרו והן היו די מפחידות!אבל אהבתי אותן זה פשוט לא הוגן!לא פר!אוווווף

orityemini

New member
אמממ.....

את יכולה להגיד בבקשה איזו סצינות? כעקרון הם כמעט תמיד חותכים סצינות מפאת חוסר מקום או חוסר התאמה...ובדיוידי שלהם מצורפים כל מיני סצינות שנמחקו מהמקור, אבל לאו דווקא בגלל שהן היו מפחידות מדי. אני אשמח לדעת באילו סצינות מדובר, שאני אוכל לעשות השוואה עם הדיוידי.

BotGirl

New member
למשל...

למשל הפרק של אתמול אז גזרו חצי מהסצנה איפה שהוא במיכל עם מלא חוצנים! לא הראו שם איך שהוא התחבא והכל ואת המשך שיחתו עם סקאלי!ואני ראיתי הכל בקלטת שידיד שלי הביא לי!וזה כזה לא הוגן!

J A G 231

New member
ממש ממש לא הוגן..איזה בעסה..למה הם

גוזרים? ל-מ-ה? כדי שמי לא יראה? ואגב-
שבת שלום לכולם

למעלה