תקשיבו מה גיליתי!!!

SABRINA X

New member
ראסמי..

באמת חתכו!! מאנייקיםםםםם איזה פרק יפה אבל יווו בקטע שמאלדר בא לסקאלי והיא השכיבה אותו לישון כמעט התאבדתי מה זה ציפיתי שיקרה להם משהו!!!! אבל יש עוד הרבה זמן... אני לא מבינה משהו...מה זה האיקס הזה שמאלדר מדביק על החלון ומאיר עליו פנס? מה זה אמור להיות ומה זה עוזר?

X files Girl

New member
או ש

או שגרון עמוק או העוזר הדבילי שלו באים לעזור לו, או שהוא מקבל מהחברים שלו את המגזין הזה... הם מתאבדים בסוף, לא?

Chens15

New member
כן אני גם לא ממש מבינה את הקטע של ה

האיקס על החלון אולי נבין בסוף עונה אחת.....בכל מקרה זה אומר משו למאלדר ולסקאלי

1Shir

New member
גם אני רציתי לשאול את זה. ../images/Emo128.gif

למה הוא הדביק את זה? האנשים שהוא בקשר איתם יודעים איפה הוא גר. זה בשביל איש קשר כלשהו? של מי? כל ותיקי הסדרה, זה הזמן שבו אתם עונים...

milki123

New member
x

מאלדר מדביק איקס על החלון כדי להודיע לסוכן איקס ליצור איתו קשר. בד"כ זה נועד כשלמאלדר יש שאלות והוא תקוע בחקירה בלי כיוון מוביל. במקור x הייתה אמורה להיות אישה. ליהקו אישה לתפקיד , ואפילו כבר צילמו את הסצנה איתה (בתוספות די וי די מראים את הסצנה). בסוף החליטו שזה יהיה גבר שיעשה את התפקיד. נדמה לי שהסיבה הרשמית הייתה שלא מתאים לדמות להיות אישה , והדמות תהיה יותר אמינה אם ישחק אותה גבר. כנראה שהסצינה עם האישה לא הייתה מספיק משכנעת. עניין של טייפ קאסטינג. אל תתפסו אותי במילה...

1Shir

New member
תודה על התשובה המהירה

מעניין, אז זה אומר שהסוכן עובר די הרבה ליד הבית שלו... חוץ מזה, זה גם אמור לעורר חשד אצל מי שמכיר את מאלדר ולהזמין מעקב. לא שיטה הכי מוצלחת... ובפרק אתמול הם למיטב זיכרוני לא הספיקו להיפגש.

1Shir

New member
ודרך אגב...

לא היינו אמורים להבין את התשובה שלך מהפרק, נכון? זה מתברר רק מאוחר יותר, או שאני לא חכמה?

Chens15

New member
אממ לא כל כך כי בפרק שסקאלי

באה אליו הביתה אז היא ראתה את האיקס ומכונית ליד הבית מכונית מעקב אז נראה לי שאפשר להבין מזה שהוא שם איקס כדי שידעו כאילו שהוא בבית או שהיא יודעת שהסוכן קשר שלו פשוט מאוד נמצא במכונית כי מאלדר שם את האקיס על החלון...

X files Girl

New member
לי דווקא נראה שהאיקס הזה מסמן

שהחברים של מאלדר יביאו לו את המגזין הזה... לא?

SABRINA X

New member
"המתעקש היחיד" ?

אממ...לא ניראה לי קשור... כאילו מה הם עוברים ליד הבית שלו כול הזמן ומסתכלים על החלון?

milki123

New member
מאלדר..

הם לא "עוברים ליד הבית שלו" :) מאלדר נמצא בפיקוח ומעקב מתמיד 24 שעות :) "אנשי הצללים" (נקרא להם כך...) חוששים שאחת שכיווני החקירה שלו יובילו אותו אליהם ולמעשיהם הנשמרים בסוד מוחלט. הסוכן איקס הוא מעין מודיע,מדליף שבתוך החבורה. וכמובן שהוא לא עושה את זה בגלל מצפון או טוהר לב. לכל אחד יש אינטרס.

scoutlavie

New member
הולך פה בלבול...

סקינר זה המנהל שלהם בבולשת , גרון עמוק היה המודיע שלהם בעונה 1 , שמת, ואקס הוא עכשיו המודיע שלהם, וקוראים לו כששמים אקס ע החלון, כמו שאסף הסביר.. הוא כבר הופיע לפני כמה וכמה פרקים ,אז זה אמור להיות מוכר אנא הפנימו!

למעלה