באמת חתכו!! מאנייקיםםםםם איזה פרק יפה אבל יווו בקטע שמאלדר בא לסקאלי והיא השכיבה אותו לישון כמעט התאבדתי מה זה ציפיתי שיקרה להם משהו!!!! אבל יש עוד הרבה זמן... אני לא מבינה משהו...מה זה האיקס הזה שמאלדר מדביק על החלון ומאיר עליו פנס? מה זה אמור להיות ומה זה עוזר?
מאלדר מדביק איקס על החלון כדי להודיע לסוכן איקס ליצור איתו קשר. בד"כ זה נועד כשלמאלדר יש שאלות והוא תקוע בחקירה בלי כיוון מוביל. במקור x הייתה אמורה להיות אישה. ליהקו אישה לתפקיד , ואפילו כבר צילמו את הסצנה איתה (בתוספות די וי די מראים את הסצנה). בסוף החליטו שזה יהיה גבר שיעשה את התפקיד. נדמה לי שהסיבה הרשמית הייתה שלא מתאים לדמות להיות אישה , והדמות תהיה יותר אמינה אם ישחק אותה גבר. כנראה שהסצינה עם האישה לא הייתה מספיק משכנעת. עניין של טייפ קאסטינג. אל תתפסו אותי במילה...
מעניין, אז זה אומר שהסוכן עובר די הרבה ליד הבית שלו... חוץ מזה, זה גם אמור לעורר חשד אצל מי שמכיר את מאלדר ולהזמין מעקב. לא שיטה הכי מוצלחת... ובפרק אתמול הם למיטב זיכרוני לא הספיקו להיפגש.
באה אליו הביתה אז היא ראתה את האיקס ומכונית ליד הבית מכונית מעקב אז נראה לי שאפשר להבין מזה שהוא שם איקס כדי שידעו כאילו שהוא בבית או שהיא יודעת שהסוכן קשר שלו פשוט מאוד נמצא במכונית כי מאלדר שם את האקיס על החלון...
הם לא "עוברים ליד הבית שלו" מאלדר נמצא בפיקוח ומעקב מתמיד 24 שעות "אנשי הצללים" (נקרא להם כך...) חוששים שאחת שכיווני החקירה שלו יובילו אותו אליהם ולמעשיהם הנשמרים בסוד מוחלט. הסוכן איקס הוא מעין מודיע,מדליף שבתוך החבורה. וכמובן שהוא לא עושה את זה בגלל מצפון או טוהר לב. לכל אחד יש אינטרס.
סקינר זה המנהל שלהם בבולשת , גרון עמוק היה המודיע שלהם בעונה 1 , שמת, ואקס הוא עכשיו המודיע שלהם, וקוראים לו כששמים אקס ע החלון, כמו שאסף הסביר.. הוא כבר הופיע לפני כמה וכמה פרקים ,אז זה אמור להיות מוכר אנא הפנימו!