תקשיבו...

עדידי15

New member
תקשיבו...

למי שיש הוט אז פתחו ערוץ חדוש שקוראים לו הוט אקסטרה זה בערוץ 5... קיצר יש שם ריאלטי אולי תסתפקו בזה...

GalGul000

New member
איזה ריאליטי?

כי לפי מה שראיתי- אין שם סדרות מי יודע מה.. חוץ מג'ואי שתבוא בקרוב ואני רוצה לראות.

zulu2000

New member
....../images/Emo28.gif

לפי מה שאני יודע הריאליטי שיהיה שם זה אמיש בעיר הגדולה (סדרה די מוזרה), והחיים הסוריאליסטים (או בתרגום שלהם- החיים המשוגעים).

CaMi La BooMBa

New member
דווקא זה הולך להיות ערוץ יפה

יהיה dead like me שכחתי איך הם קוראים לזה בעברית וזאת סדרה יפה!! וגם ורוניקה מארס שזה ממש יפה גם אמיש בעיר הגדולה והחיים המשוגעים זה נחמד לא יודעת מה עם שאר התוכניות אבל מה שרשמתי פה זה תוכניות לא רעות בכלל וחלקן אפילו ממכרות

CaMi La BooMBa

New member
אני חושבת שביום ראשון

אבל לא בטוחה בכלל... פשוט נראה לי שבאחת הפרסומת אמרו החל מיום ראשון

אני לא בהוט ולא מכיר את "אמיש בעיר

הגדולה" אבל לפי השם זה דוקא נשמע מגניב. למי שלא יודע האמיש הם אנשים שחיים בארה"ב באיזור החוף המזרחי והם חיים בלי חשמח בכלל! ולא כי הם לא מסוגלים לממן חשמל- הם פשוט לא רוצים!!!!! אז זה בטח יהיה משהו נחמד... תנסו אותה

CaMi La BooMBa

New member
כן זה הקטע של התוכנית

הם חיים בעיקרון כמו פעם לפי מה שהבנתי בגיל מסויים מרשים להם לצאת לטיול "בעולם הגדול" והם יכולים אחרי הטיול לבחור אם לחזור או לא...משהו כזה... וזה אמור להיות מגניב לאללה כאילו אנשים רואים ים נגיד ומתלהבים מזה...

Danielushhhh

New member
../images/Emo2.gif המורה לאנגלית נתנה לנו על זה

UNSEEN לפני איזה חודש בערך

אני גם רוצה ג'ואי! ../images/Emo10.gif

ראיתי עד פרק 7
סדרה כזאת מהממת ומצחיקה!
אני ירביץ ליס!

CaMi La BooMBa

New member
גלייזרית

יהיה יהיה ריאליטי 2 תוכניות ריאליטי כבר בטוח יש... אמיש בעיר הגדולה והחיים המשוגעים

למעלה