תקשיבו...

Danielushhhh

New member
הא.. אז אני מתכוונת לאורטלוקנין

שלפי מה שהבנתי יש לה יס והיא ראתה ג'ואי

Danielushhhh

New member
הא.. אז אני מתכוונת לאורטלוקנין

שלפי מה שהבנתי יש לה יס והיא ראתה ג'ואי

vovovo22

New member
באסה

אין לי הוט יש לי יס... אבל ביס יש את ערוץ yesY יש בו גם סדרות ריאליטי וגם יש את yes weekend יש בו השרדות החדש ובחור עם אופי 2 =]

MaYuShKuSh

New member
הוט כאלה גרועים...

למה הם לא יכולים להביא דברים נורמלים? אין להם ריאלטי בכלל אין להם סרטים טובים בכלל... כל הסרטים ישנים ולא מוכרים חוץ מכמה שהם שמים מליון פעם אין להם בכלל ערוצים יש להם כמה דברים טובים אבל בקושי... ומה שיש יורד מהר מידי ג'ואי נשמע לי יפה אבל אמרו לי שזה לא יהיה משו ושזה בכלל לא הצליח בארה"ב אה ולפי מה שהבנתי הגו'אי הזה יהיה בכלל באחד מהערוצים של הסרטים נראה לי הוט פן

CaMi La BooMBa

New member
הוט באמת די גרועים

אבל אני גם לא חושבת שיס כאלה טובים... חוץ מהערוץ ריאליטי לא נראה לי שיש שם משהו מעניין יותר מבהוט... אני מקווה שלפחות הערוץ החדש יהיה טוב...

KoBi v2

New member
זה יהיה ב HOT XTRA...

זה ערוץ חדש. אז אם אני לא טועה ג'ואי ישודר שם!

MaYuShKuSh

New member
בקשר להוט אקסטרה... ובכלל להוט

אני חייבת להגיד שזה כזה גרוע!!!!!!!!!! ראיתי תשני ריאלטים האלה... הזה עם ה"מפורסמים" שאפחד לא שמע עליהם ועוד משו עם אמישים וזה היה משעמם בטירוף והעברתי אחרי 2 דקות ואולי יס לא הכי טובים אבל מה שבטוח יותר מהוט... אגב לי יש הוט ליס יש סרטים יותר טובים וחדשים... מה שאצלנו בתשלום זה מה שאצלם הערוצי הסרטים... אמממ בקשר לסרטים כבר אמרתי... סדרות מציאות... כל החיים הפשוטים, פנקד, אממ נשואים טריים כל האלה מתורגמים והכל והעונות החדשות ריאלטי...גם קנויים(להזכיר לכם שהם קנו הרבה קודם את פרדייז ועדן) ופרוייקט וואי ועוד הרבה.. השיר שלנו... אפידורל...שמש.. לא יודעת כל מיני ומלא דברים יפים תאמת אין לי יותר מידי זמן לטלויזיה אבל בזמן הפנוי שיש לפחות שיהיה משו טוב לא?

CaMi La BooMBa

New member
לא מסכימה...

אקסטרה הוט זה אחלה ערוץ!! חיים משוגעים זה יפה ואמיש בעיר הגדולה בכלל יפה וממכר!! זה ממש לא היה משעמם... ביום רביעי יש ורוניקה מארס שזה גם סדרה יפה לאללהההההה ובחמישי מתים במשרה חלקית שזאת סדרה ממכרת! לדעתי זה ערוץ מעולההההה

CaMi La BooMBa

New member
וחוץ מזה

אם את כל כך לא אוהבת את הוט אז תעברי ליס... נכון שהם לא הכי הכי טוב אבל הם בסדר... יכול להיות יותר טוב אבל בערוץ הזה שיחקו אותה לדעתי... גם יס לא עד כדי כך טובים...

למעלה