תראה....

yonia3334

New member
תראה....

דריים יכולים להיות משעממים רק בשביל אנשים שקשה להם לשמוע דברים מורכבים ונועזים ( מוסקלית כמובן )יותר מרוק המיין סטרים כגון נירוונה פרל גאם ושות' שהם דרך אגב אחלה להקות. אבל יש אנשים שקצת נמאס להם מהשיגרה של בית פזמון בית, אז OPEN YOUR MIND!!

אבל זה לא מורכב...

זה סתם ארוך ולא בנוי טוב. וחוץ מזה מה הקשר בין DT ללהקות גראנג'?

yonia3334

New member
מה זה שיר מורכב בשבילך??

אם אתה קובע שהשרים שלהם לא מורכבים אז אתה בוודאי צריך לדעת מה זה מורכב...??

שיר מורכב זה שיר עם מבנה מאורגן

ואנדרלמוסיה באורך רבע שעה זה משהו שכל אחד יכול לכתוב. אין פלא שהם מוציאים דיסק כמעט כל שנה.

yonia3334

New member
אתה חי בסרט??

מה אתה מבלבל את המוח??! שיר מורכב זה שיר מאורגן?? מה הקשר?? תן לי דוגמא לשיר שלדעתך הוא מורכב וטוב (אני בספק אם אתה יודע מה זה??). ובבקשה אל תיתן איזה שיר פשוט של בית פזמון בית,3 אקורדים וכינור מסכן. OPEN YOUR MIND!

yonia3334

New member
זה מורכב??

גבר...תעשה לעצמך טובה אם כל הכבוד לרשימת השירים הטובים שנתת המורכבות שלהם אפסית ( חוץ מאולי שיר או 2 ) תפסיק להתפלסף ולחפש סיבות למה יצירות אורכות ומרכבות הם לא טובות, בטענה מטופשת וחסרת בסיס שהם לא מאורגנות (כאילו שאתה יודע מה זה מאורגן ומה לא ) זוכתך לא לאהוב. רק אל תדבר שטיות.

זה ש-DT מגדירים את עצמם כיורשים של

הרוק המתקדם, לא הופך אותם לכאלה. אדרבא, המוזיקה שלהם נשמעת יותר כמו מרתון אלתורים במוסך של אבא מאשר משהו שמוזיקאים ישבו, תכננו וכתבו.

Rudess

New member
בלה בלה בלה.....

המוזיקה של דרים ת'יאטר היא מאד מחושבת ומתוכננת, והושקעה בה מחשבה רבה. הייתי משקיע בתשובה ארוכה ורצינית עם טענות מבוססות, אך מכיוון שאתה לא שווה את זה, ובאת לפה רק כדי ליצור קונפליקטים, אז אני אוותר :)

Rudess

New member
חחח אתה כל כך טיפש

תחזור לשמוע את ה-3 אקורדים שלך :) גם בשירים של דרים ת'יאטר יש מבנה, אך כפי שכבר אמרתי בתגובה אחרת פה, מכיוון שאתה לא שווה השקעה של תשובה ארוכה, אני אמנע מלכתוב תשובה מבוססת וארוכה שכזאת :) אה ודרך אגב, דרים ממש לא מוציאים דיסק כל שנה, יש מינימום הבדל שנתיים בין אלבום לאלבום, כי אל תשכח שהם עושים סיבובי הופעות ענקיים ברחבי העולם.

Rudess

New member
יש פה רק מסכן אחד וזה אתה...

פשוט רחמים עליך :) אני שומע מגוון רב של להקות בכל הסגנונות, כי אני פתוח מוזיקלית לסגנונות רבים (מה שאתה לא),ג'אז,פיוז'ן,קלאסי ועוד ועוד. כל טוב :)

yonia3334

New member
עזוב אותו, אתה לא רואה...

שהוא קצת לא בסדר?? יש כאלה,אין מה לעשות.

למעלה