תראה....

Blackpanter1י

New member
קורט סטיילי אתם מטומטם עם שכל של...

תולעת!, להגיד ש"אין פלא שדרים מוציאים דיסק כמעט כל שנה" וכביכול זה מוכיח שהם סתם לא משקיעים על השירים שלהם זאת שטות, כל דיסק של דרים תיאט'ר הוא מורכב,מולחן, בצורה בלתי רגילה. שרית חדד אם כבר הקרפדה
הזאתי הוציאה איזה 11 דיסקים בשנתיים! עם מורכבות אדירה של שירים כמו "יאלה מוטי לך הביתה" חחחחחחחח. דרים לא להקה טובה אתה צודק, היא מצויינת
. ופטרוצ'י סתם מתלהב?! איזה שטויות, סלש,גם קירק האמט (למרות שאני חולה על מטאליקה), ועוד כל מיני צוציקים באם טי וי שמחזיקים גיטרה פעם ראשונה בחייהם - הם מתלהבים! אם כבר, ולא פטרוצ'י. ומה תגיד על מייק פרוטוני שהוא גם מתלהב ואומר " תראו אני מהיר כמו שד ", מתופף אדיר על מה אתה מדבר?!!!!!!! מאטר פאקר
לך תשמע בריטני!.

Nati2004

New member
אני מגיב עכשיו לכל ההודעות שלך

בדיון הזה, אחרי שקראתי את כולו,החלטתי להגיב תראה , אני תמיד הייתי בדעה שלא מתאים לאנשים שהם לא מוסיקאלים לשמוע את דרים (באסיסטים גיטריסטים מתופפים) כי הם עלולים לא לסבול את המוסיקה...יש כאלה שכן אז מה טוב ,אבל רובם האחר מוצא דבר נורא מוזר במוסיקה חחחחח על זה כתבת אגב "לא בנוי טוב", אז תקשיב טוב אחי, המוסיקה הזאת בנויה על משקלים של ג'אז וזאת מוסיקה שאי אפשר לאלתר סתם אתה צריך לכתוב אותה מינימום כמה ימים לפני כן וללמוד את מה שאתה לא יודע שאתה הולך לנגן, אז ברשותך סתום ת'פה שלך לפני שתוציא ממנו עוד "הגיגי חוכמה" כאלה. לגבי ההערות שלך על חברי הלהקה, אז ככה, המתופף הוא תופעה פנומנאלית לחלוטין כמו שהזכיר המגאזין "המתופף המודרני", שנתן לו להיות ברשימת המתופפים הטובים המוכרים בעולם... הבאסיסט ג'ו מאיונג המציא את השיטה לנגן עם כל כף היד על הבאס, חוץ מזה שהוא מחזיק בטכניקות היותר מרשימות על באס על הכדור כולו, בין השאר הוא מקליט באולפנים. הקלידן...אי אפשר לכתוב עליו כל כך הרבה פשוט כנס לאתר שלו ותקרא. ג'ון פטרוצ'י למד אצל סטיב מורס והיה מהתלמידים הטובים שלו, המלודיה שלו מרשימה כל אחד ששומע אותה והפיל שלו מרעיד קירות, לא פלא שיש לו מועדון מעריצים גדול יותר משל כל הלהקה כולה. פעם הבאה שאתה בא לפורום של מעריצי להקה מסויימת אני ממליץ לך, אל תשמיץ אותה בשום אופן, יש לך הערות על הלהקה? שמור לעצמך, אתה תמיד יכול לשאול אבל להשמיץ בשום אופן לא, מבחינתי אם הייתי מנהל פה הייתי חוסם אותך בלי לחשוב בכלל, יום נעים שיהיה לך , השקעתי עליך יותר מידי תווים כבר, נדב.

למעלה