אני כבר שלחתי... לדעתי בואו נחכה לתשובה... אחרי זה, תלוי בתשובה, נחליט אם נשלח מלא הודעות או לא...
J JK Rowling New member 25/1/02 #23 אני כבר שלחתי... לדעתי בואו נחכה לתשובה... אחרי זה, תלוי בתשובה, נחליט אם נשלח מלא הודעות או לא...
M Marty McFly New member 25/1/02 #26 האיי סי קיו שלי עושה המון בעיות... אני אישרתי ת´בקשה שלך כבר איזה 20 פעם... אני מנסה, בסוף אני אצליח... תשלחי הרבה, ובסוף אני אצליח לאשר אותך!
האיי סי קיו שלי עושה המון בעיות... אני אישרתי ת´בקשה שלך כבר איזה 20 פעם... אני מנסה, בסוף אני אצליח... תשלחי הרבה, ובסוף אני אצליח לאשר אותך!
M maltstar New member 22/1/02 #12 טוב הבנו תתחילי להרגע ודי עם הלינקים כל הודעה את מכניסב 3 לינקים - כולם אותו דבר - כולם מובילים לאתר שלך לינק אחד מספיק
טוב הבנו תתחילי להרגע ודי עם הלינקים כל הודעה את מכניסב 3 לינקים - כולם אותו דבר - כולם מובילים לאתר שלך לינק אחד מספיק
G gabi16 New member 25/1/02 #19 נו באמת! על זה אני מדבר! תיסתכלו מה הוא לבש בהופעה עם בריטני ספירס!!!!! כלכך קשה לראות שזה היה the way u make me feel??!
נו באמת! על זה אני מדבר! תיסתכלו מה הוא לבש בהופעה עם בריטני ספירס!!!!! כלכך קשה לראות שזה היה the way u make me feel??!