תראו איזה אתר מדהי....ם!!!

ש ו נ י

New member
סחתיין אחות שלי../images/Emo45.gif

לא רק שהתחלת לקרוא אותו אפילו ביצעת את אחד העקרונות שלו - להיות המקור לאחרים! כל הכבוד!
עם ישראל גאה בך ועומד מאחורייך!, מוחא לך כפיים, מכאן עד לירושלים
(בעצם בשבילי "כאן" זה ירושלים חח)

גריני

New member
Wellcome to the club

איזה יופי! הנה עוד "שפוטה" של ניל דונאלד וולש (בדרך...)

esperansa

New member
NICE TO BE HERE ../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif

מה עם הכיבודים והשתיה?!

גריני

New member
אופס שכחתי ../images/Emo52.gif

לא רגילה לכזה אקשן כאן, והביקור של סם בכלל הוציא אותי מאיפוס, אז הנה מבחר מתכוני הבית:

esperansa

New member
עוגת שוקולד ../images/Emo51.gif זה בדיוק מה ...

שאני אוהבת.
ועכשיו אני מיד פונה לקרוא את התגובות בשרשורים הקודמים. בוא נשמע מה אומר סם.

ש ו נ י

New member
שפוטה בדרך?

חח אני למשל לא שפוטה בכלל יש המון מהדברים שכתובים בספרים שהייתי קוראת להם בקצרה בבל"ט או בבלבולשיט אבל יש מלא טוב ואור אז אני לוקחת מה שמאיר לי ולא מה שלדעתי הוא שטויות במיץ תכלס זה אחלא דבר לדעתי ממש אחלא דבר את יא מגעילה, הבטחת לנו קטעים מתורגמים מ - TOMORROW'S G-D והבאת איזה קטע מסכן ויצאת ידי חובה לא יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

גריני

New member
חוץ מהקטע ההוא - לא מצאתי שום חדש

אני עוד קוראת.... ס ב ל נ ו ת !

ש ו נ י

New member
את יודעת איך קוראים למי שאוכל לבד

(אבל כולם מתים לבד. מה הקטע?)

avital24

New member
תגידי גריני? |כ|../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif

איך אפשר להירשם בשביל לקבל את המידע הזה מניל דונאלד וולש (ואגב זה באנגלית?) ובשביל הסדר הטוב יש את שיחות עם אלוהים 3 ספרים , ידידות עם אלוהים , יישומים לחיים , רגעי חסד , שכחתי משהו? ואז יש את המידע שאת מקבלת ? גם אני רוצה להיות מעודכנת. תודה מראש אביטל

גריני

New member
יש גם את "אחדות עם אלוהים"

ונדמה לי שאלו כל הספרים בעברית (יש עוד כמה באנגלית שטרם תורגמו). מה שדיברתי עם שוני זה על הספר החדש: Tomorrow's God שעדיין לא תורגם לעברית וגם לא ניתן להשיג אותו בארץ. מתוך מה שקראתי עד עכשיו (כמעט שליש ספר) אין בו כל חדש, זה חזרה על כל הדברים שנכתבו בספרים הקודמים - אולי מנוסחת קצת אחרת, אותם הרעיונות. אם את רוצה להיות יותר מעודכת - תיכנסי לאתר של ניל (יש קישור מהפורום לשם), תוכלי להרשם שם לקבל עלון אחת לשבוע (באנגלית, כמובן).

למעלה