תראו איזה מהמם!

ט ל i ש

New member
המשך../images/Emo105.gif

אתה דרור הילד שעונה לכל דבר החלטת לא להגיב האם סוף העולם מתקרבבב אני מתרגשת זה אירוע היסטורי

WickeDevil

New member
חחחחחחח תעשי PRINTSCRN ../images/Emo60.gif

שהתמונה הזאת תהיה לך לנצח חחחחח בכל מקרה אני לא יודע אם מי יש לי עסק יכול להיות מה שאני יגע בה ואז היא תעלב ותבכה כל הטיול על מר גורלה? לא כדאי

ט ל i ש

New member
דרור../images/Emo105.gif

יש לך הערכה עצמית גבוההה ניצי לא תבכה בגללךךךךךך

WickeDevil

New member
טל, תתחלי להבין קצת צחוק ../images/Emo60.gif

למה שהיא תבכה בגללי? היא מכירה אותי בכלל!?!? וניצן: תעשי טובה!

Charmed 4ever.

New member
אתה יכול להיות קצת נחמד ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif

ממש קצת... ולהבין מה אתה אמרת שהיה לא בסדר בכל המריבה הזו!

WickeDevil

New member
תשמעי ניצן.... ../images/Emo60.gif

(שמת לב שלא קראתי לך ניצי?) בקיצור תשמעי ניצן מה שאמרתי היה בסדר גמור כי מותר לי להגיד את הדעה שלי אם היא מוצאת חן בעיניך ואם לא את לא יכולה לסתום לי את הפה ולא לתת לי להגיד מה שאני רוצה בגלל שאת לא רוצה לשמוע את זה וטוב שנכנסנו לנושא הזה של סתימת פיות אגב

Charmed 4ever.

New member
אוך!!! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

אתה לא מבין אבל שזה שאני מנסה "להשתיק" אותך זה בגלל שמה שאתה אומר חוזר על עצמו יותר מדי פעמים ומעלה לי את הסעיף כלכך עד שזה גורם לי לריב איתך. ואני לא רוצה לריב, אבל אם אתה כל פעם תזכיר את הסיפור עם הדיסק הצרוב אני פשוט לא ארצה לדבר איתך יותר. טוב? ביי.

WickeDevil

New member
תשמעי ניצן... ../images/Emo60.gif

תעשי מה שבא לך אבל כשאני כתבתי לך הודעה באייסי לא ענית ככה שגם אל תצפי לתשובות ממני באייסיקיו או במסנג´ר דרור

Charmed 4ever.

New member
הא...../images/Emo3.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

וול... לא עניתי כי בדיוק כשניסיתי לענות, דרור יקירי, האינטרנט שלי ניתק. ולא... זה לא אמור להיות תירוץ!

למעלה