תראו איזה מחונן

nini18

New member
מדהים מדהים מדהים ../images/Emo47.gif אני רוצה בראדם

בחזרה

nini18

New member
אההההההההההה OMG OMG OMG

אני מאושרתתתתתתתתתתתתת במיוחד מהתשובה של ציקס "@adamlambert Impeccable looks, talent, & taste. No wonder everyone loves u, Adam. Thank u! See u soon." הוא קרא לו ציקס בגלל האתר שלו שיזהו אותו. אני רוצה בראדם בחזרה יאיייייי
אוי איזה כיף להתעורר לבוקר כזה

mayarel

New member
מתוקים מתוקים אין מה להגיד

וכן גם לי יש חלק שרוצה בראדם אבל אולי בגלל תמונות שלהם כל כך מאוהבים. אם היו יותר תמונות של אדם מאושר ככה עם דרייק לא היה משנה לי.. העיקר אדם מאושר

nini18

New member
בדיוק, אם יהיו תמונות של אדם עם דרייק

ככה מאושרים , גם לי זה לא ישנה, סה"כ מחבבת את דרייק. ד"א רק אני התלהבתי מזה שבראד רשם לאדם שהם יפגשו בקרוב?? אממ...

InbarKiii

New member
לא, לא רק את חח

בראדםםםם3> למרות שזה לא נשמע שהם כאלה חברים טובים לפי הטויטים האלה :( [אבל אני עדיין שמחה שהם כתבו אחד לשני אאאאא חיכתי לזה
]

nini18

New member
אני לא חושבת שהם יכולים להיות חברים טובים

בכל זאת הם אקסים, זה קצת קשה. אבל הם לא צריכים להיות חברים טובים בשביל לשכב
חחח אלא סתם אקסים שרוצים להעלות זכרונות מפעם
או שהם סתם יכולים לחזור להיות מאוהבים ולעשות אותי מאושרת

mokasosex

New member
אההההה איזה מושלם יהיה בראדם שוב../images/Emo99.gif

ככה יהיה יותר סכוים לתמונות של אדם מתמזמז
אדם ודרייק חמודים והכל, אבל הם רק מחזיקים ידיים \: לעומת זאת צ'יקס ואדם אההה זה כלכך יהיה ינחמד לראות אותם ביחד שוב. חוץמזה שאדם אמר שהיה מאוהב פעם אחת[ בצ'יקס ] ועם דרייק הוא אומר אומר שהוא מאושר, אבל הוא לא אמר שומדבר על אהבה. וluv זה לא נחשב, כי זה לא מפורש !!

InbarKiii

New member
לכי תדעי מה הם עושים כשהם לבד חח

רוב התמונות של אדם ובראד זה כשהם במסיבות.. בימים האלה אין מצב שאדם יוצא למקומות כאלה יותר..אז הכל בבית, בלי מצלמות.. ונו,חכי..רק עכשיו הוא באמת אמר שהם בויפרנדס..עד לא מזמן הם רק יצאו ביחד..כשיגיע הזמן לדבר על אהבה הם ידברו

mokasosex

New member
לאדעת אני רוצה איחוד בראדםם!!!!!!!!

צ'קס הוציא את החיה הפראית שבו. ואני מצטטת :"rwarrr" [אני סתם אוהבת לדמיין את אדם אומר אתזה]

אמ. מי זה בראד חחח? XD

מרגישה לא קשורה.
אדם כלכך סק‏‎‏‎סי ומדהים. חח אין עלי 3> בראד הוא חבר שלו? P:

InbarKiii

New member
אקס

זה שמתנשק איתו בתמונות שהודלפו :) [ואחד האנשים היותר מצחיקים שקיימים..את חייבת לחפש ביוטוב- GOCheeksGO ולראות את כל הוידאוים שלו :) הוא הורסססססס]

mayarel

New member
לא סתם האקס.. זה האקס המיתולוגי

היחידי שאדם היה מאוהב בו
יש תמונות שלהם בשרשור גאווה שעשינו פה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2146&MessageId=133246989

InbarKiii

New member
כן, אבל משום מה חשבתי שהם יותר קרובים :(

חחח אבל אני רוצה לראות אותו קצת עם דרייק לפני שאני מחזירה אותו לבראד
ודרך אגב, כולם מחכים שתהיה מסיבת השקה לאלבום..בתקווה שכל הגברים של אדם יהיו שם חחחחח [דרייק,בראד,קריס וקסידי
] ושכמה שיותר מצלמות יהיו שם האמ

mayarel

New member
אוקי. זה בהחלט משהו שצריך לקרות

בכלל מעכשיו אדם צריך להיות מוקף תמידית בבנים שמתים עליו. אפלטונית או לא. תמידית.

mayarel

New member
אויש זה עשוי כל כך גרוע ../images/Emo6.gif

וכן ככה הוא תמיד צריך להסתובב. עם לפחות 3 בחורים מהממים. או אחד שהוא מאוהב בו.

מישמיש56

New member
בשעה כזאת???

כיף לך יקירתי....אוי איזה חמודים...אני אוהבת גם את דריקוש,הוא כזה ילד טוב בונבון

mayarel

New member
אדם והורי החתן ../images/Emo3.gif

כן אני יודעת שאני פה שידכתי אותו בשרשור אחד ללפחות 3 אנשים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אין מה להגיד הוא ומשפחת אלן פשוט חמודים מידי!!!

mayarel

New member
וקריס.. אממממממ.. פשוט יותר מתאים לו בנים.

הלוואי וכל הגברים היו מתחבקים ככה כל הזמן
העולם היה מקום טוב יותר.

למעלה