5.3 עשירית השניה אחרי השמנה ההיא!! מקום שני בינתיים, יאיי
P Pure M New member 12/12/08 #34 5.3 ../images/Emo3.gif עשירית השניה אחרי השמנה ההיא!! מקום שני בינתיים, יאיי
P Pure M New member 12/12/08 #35 מיייייייייי מספר אחת? ../images/Emo9.gif אני. וגם 2 (ההוא בלי שם? זה אני. שימותו, עשיתי 5.11 ונמחקתי!!). ו4. ועוד מלא בדף הראשון XD
מיייייייייי מספר אחת? ../images/Emo9.gif אני. וגם 2 (ההוא בלי שם? זה אני. שימותו, עשיתי 5.11 ונמחקתי!!). ו4. ועוד מלא בדף הראשון XD
P Pure M New member 12/12/08 #37 לא הרבה, האמת ../images/Emo6.gif כולם באו כמעט ברצף ואח"כ היה יובש, אז בקטנה היה צריך משהו להתפרק איתו אחרי השבוע, אז זה פתר לי את הבעיה יופי.
לא הרבה, האמת ../images/Emo6.gif כולם באו כמעט ברצף ואח"כ היה יובש, אז בקטנה היה צריך משהו להתפרק איתו אחרי השבוע, אז זה פתר לי את הבעיה יופי.
P Pure M New member 12/12/08 #38 ועוד פעם שברתי את השיא ../images/Emo6.gif 5.15 ונראה לי שהתחרות נסגרת בערך.. עכשיו
G galoosh33 New member 10/12/08 #26 חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני רואה את גיתית יושבת מול המחשב שעות וגורמת לכל השרתים שלהם שהם לקרוס XD
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני רואה את גיתית יושבת מול המחשב שעות וגורמת לכל השרתים שלהם שהם לקרוס XD
G galoosh33 New member 10/12/08 #25 לא הבנתיייייייייייי איך זה הולך עם השניות? לפי מה זה מחושב? אני מרגישה כ"כ טיפשה^_____^ וזה אחלה משחק.. אני צופה סכנת התמכרות. למרותשאני גרועה בזה. תסבירו לי!!!!!!!
לא הבנתיייייייייייי איך זה הולך עם השניות? לפי מה זה מחושב? אני מרגישה כ"כ טיפשה^_____^ וזה אחלה משחק.. אני צופה סכנת התמכרות. למרותשאני גרועה בזה. תסבירו לי!!!!!!!
G galoosh33 New member 10/12/08 #27 טוב, נראה לי שהבנתי. צריך 5 תשובות נכונות במינימום זמן. am I correct?
G galoosh33 New member 10/12/08 #29 טוב פרשתי ב-7 שניות בעקרון בהנחה שהבנתי נכון יש סיכוי של איזה 1 ל-125 שיצא לי נכון רק ע"י ניחושים, אבל זה יקח יותר מדי זמן ואין לי כוח בינתיים הגעתי למקום 20 והייתי אומרת שזה מכובד^^ אגב זה רק אני או שאף פעם אין את אטלנטיק כתשובה נכונה???????
טוב פרשתי ב-7 שניות בעקרון בהנחה שהבנתי נכון יש סיכוי של איזה 1 ל-125 שיצא לי נכון רק ע"י ניחושים, אבל זה יקח יותר מדי זמן ואין לי כוח בינתיים הגעתי למקום 20 והייתי אומרת שזה מכובד^^ אגב זה רק אני או שאף פעם אין את אטלנטיק כתשובה נכונה???????
א אמבריי לנצח New member 10/12/08 #30 יפה!!!!! מישהו רוצה אגב שאני אכניס אותו בעמוד הראשון? יוצא לי מלא ונמאס לי כבר להכניס את השם שלי חחחח
יפה!!!!! מישהו רוצה אגב שאני אכניס אותו בעמוד הראשון? יוצא לי מלא ונמאס לי כבר להכניס את השם שלי חחחח
J justin9 New member 12/12/08 #33 אתר מחורבן!!! הוא כל הזמן נתקע לנו חבל שלא גיליתי את זה מוקדם יותר... היה לי זמן פנוי היום בעבודה..