נשמע מוכר יאיר... אתה יכול לצרף תמונה?
G General Zod New member 22/3/03 #38 זה כן יאיר פטל אבל הוא לא אמר לנו שהוא גם בפורום, יאיר אני הורג אותך!
F faith2 New member 22/3/03 #39 ../images/Emo13.gifאם ככה......../images/Emo13.gif הייייי יאיר מה שלומך???????????
B black kitten14 New member 22/3/03 #25 אמאל'ה!!!!!../images/Emo93.gif הוא מפחיד!!!! נ.ב: תעני לי למסר בבקשה
A anava1 New member 21/3/03 #23 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אל תגידו לי שזה אמיתייייייייי!!!!!!!!! (זה אמיתי????) אמאלהה איזה שעירררר....יותר גרוע מגרוזינים!!
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אל תגידו לי שזה אמיתייייייייי!!!!!!!!! (זה אמיתי????) אמאלהה איזה שעירררר....יותר גרוע מגרוזינים!!
F faith2 New member 22/3/03 #29 כן...קוראים לזה... איש זהב או משהו. זאת תופעה גנטית, שעוברת בדרך כלל אצל בנים במשפחה שנושאת את הגן.......מה אתם לא רואים "תאמינו או לא"? תתביישו לכם!! אגב זה בשנים הראשונות לחייו, הראו בתוכנית מיהשו בן 30+
כן...קוראים לזה... איש זהב או משהו. זאת תופעה גנטית, שעוברת בדרך כלל אצל בנים במשפחה שנושאת את הגן.......מה אתם לא רואים "תאמינו או לא"? תתביישו לכם!! אגב זה בשנים הראשונות לחייו, הראו בתוכנית מיהשו בן 30+