תראו איזו תמונה יפה שלה.

Woogyman

New member
תום, דיי! ../images/Emo110.gif

לראות את האישה הזאת פשוט מעלה לי את הסעיף. ואל תגיד שאני לא חייב להיכנס, כי ברגע שאתה דוחף אותה לשרשורים שבכלל לא מיועדים לה, אני אכנס. היא לא יפה - בכל הכנות. יש לה משהו מוזר בפרצוף, והכוונה היא לא לאיפור ששמים לה בסדרה. היא פשוט לא יפה, נקודה דוט קום. ובבקשה, דיי לדחוף אותה למקומות שהיא לא קשורה אליהם. אם אני ארצה לראות תמונות שלה, אני אכנס למקומות המתאימים.

Kryptonite

New member
כל אחד והסטיות שלו...../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אבל לחשוב שהיא יפה זו כבר שריטה, לא סטייה.

צו צאנג

New member
בסדר, אולי הוא לא צריך לעשות את זה,

אבל גם אתם לא צריכים לדחוף את באפי לכל מקום...! כאלו בסדר הבנו.. באפי הייתי סידרה מצוינת בעונות הראשונות! אבל זהוווו חלאאאאס, באפי הפכה להיות וואנבי טלנובלה, סוג ד'.. וכן, מה לעשות, זה מה שאני ועוד הרבה אחרים חושבים על הסידרה הזו.. אבל מה לעשות? אתם רואים אותי בא ומתלוננת על תמונות של באפי? או על כל משהו אחר? לא... אז גם אתם יכולים לשתוק ולא להתלונן... חוצמזה, סך הכל תמונות! כאלו מה זה בכלל! זו רק תמוונההה! זה בדיוק כמו התמונות שגל (
) שם בהרבה מההודעות שלו (תמונות של הבעות פנים) ומי שלא אוהב את פייג' במיוחד *שיעול* אני *שיעול* לא מעיר לו על זה! סבבה, הוא אוהב אותה? שיהנה! לצה שאני אעיר לו? כי אני לא אוהבת אותה? סיפור גדול.. אז אני לא אוהב אותה, חבלל.....

Woogyman

New member
וונאבי טלנובלה? ../images/Emo110.gif

על כל דוגמה של משהו טלנובלי שקרה בבאפי שתתני לי, תקבלי 3 דוגמאות על משהו שקרה במכושפות. סדרה שעוסקת בתחומים על טבעיים ולא מתעסקת במקביל גם ביחסים בין דמויות ודברים אנושיים, לא שווה כלום. ותום הסכים איתי על זה (בערך). השרשור הזה יועד מראש לתמונות של באפי. אם מישהו לא רצה לראות, הוא לא היה חייב להיכנס. אבל אין שום צורף לדחוף את ההיא לכאן. אם תום רוצה, שיפתח שרשור וישים שם את כל התמונות שלה, ואז מי שלא רוצה להיכנס ולהתבונן בתמונות שלה, לא יהיה חייב.

צו צאנג

New member
אמ....../images/Emo68.gif

אני לא יכולה לתת לך שלוש דוגמאות, כי *כשהחלטתי* (אני, וזה לא אומר שזה מה שאחרים חושבים) שבאפי מתחילה להפוך ליותר מידי טלנובלה בשביליף הפסקתי לראות... והעונות הראשונות שכן ראיתי, היו מציונות, אבל הם סתם הפכואת זה לטלונבלה
לדעתי לפחות.... ולא דיברתי על השירשור הזה במיוחד, אלא בכלליות....

Woogyman

New member
טוב, אם את אומרת. ../images/Emo110.gif

אני דווקא חושב שככל שמתעסקים יותר בתסביכים פסיכולוגים של בני אדם, בזוגיות, בדברים אנושיים שיכולים לקרות לכל אחד מאיתנו, זה דווקא תורם מאוד לסדרה. אם את מחשיבה את זה כטלנובלה, כנראה שלא ראית יותר מדי טלנובלות בחיים שלך.

צו צאנג

New member
חחח אני רואה הרבה טלנובלות

בסדר, נכון שככל שהעלילה מסתבכת הסדרה נעשת מעניינת יותר, אבל בבאפי זה פשוט.... טלנובלי כזה.... אווו, תשעע!! יוו אני כזאת סתוומה... שכחתי שיש לי מסיבה עכשיו

Kryptonite

New member
טלנובלה זה לא../images/Emo168.gif

סיפור אהבה מיוחד, תסביכים משפחתיים מיוחדים (מגלים שלה יש אחות, אימא שלה היא בעצם דודה שלה וכו') טלנובלה זה הרמה של התסריט, הרמה של המשחק, הרמה של הצילום, ההתנהגות הלא ריאליסטית, החזרה על אותו הדבר 50 אלף פעם, כל פעם בפני דמות אחרת ואחר כך עוד פלאשבקים כדי שלא נשכח, וכל הדברים שעושים טלנובלה... כל כך טלנובלית.

Woogyman

New member
ובבאפי אין את כל זה. ../images/Emo110.gif

וגם לא במכושפות ואני מאמין שגם לא באנדרומדה.

Kryptonite

New member
בדיוק.../images/Emo168.gif

הכוונה שלי הייתה שאנשים ישר מקטגרים סידרה שבה יש סיפור אהבה מסובך, או דברים משפחתיים (בלי לפרט) כטלנובלה. אז אני הסברתי שלא זה הופך טלנובלה למה שהיא, אלה הסיגנון שבה דברים נעשים בה.

Woogyman

New member
ודווקא מכושפות, ../images/Emo110.gif

אם הולכים מבחינת העלילה, יותר טלנובלית מבאפי. משולש אהבה (פייפר, ליאו, דן), המון שינויים של דמויות מטוב לרע (ולאו דווקא מסיבות על טבעיות), חזרה מהמתים (דבר מאוד אופייני לאופרות סבון וטלנובלות) כל פרק שני, רומנים (פאטי וסאם, לדוגמא), כל מיני קרובי משפחה אבודים ומוזרים (פייג') וכיוצא בזה.

Kryptonite

New member
בדיוק.../images/Emo168.gif

והיא לא טלנובלה, כי אין בה את המאפיינים שציינתי למעלה.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

להפך, טלבנובלה זה בדיוק מה שאמרת. כל הסיבוכי עלילה הלא הגיוניים האלו שאין סיכוי שיקרו במציאות, דוגמא "לחיי האהבה",
"משחק החיים"
וכל השאר. לא יודע איך באפי, אבל בכל מקרה לא נראה שככה זה שם.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

ואפילו הנה ההוכחה, הפירוש למילה טלנובלה(מפורום טלנובלות): מקור השם טלנובלה הוא מספרדית. טל - TELE - בספרדית טלוויזיה נובלה - בספרדית רומן ולבסוף יוצא רומן בטלוויזיה. ורומן זה כן הסיפור אהבה, ואין שום קשר לרמת התסריט או משהו כזה.

צו צאנג

New member
ממש לאא!

דבר ראשון, מה הקשר לרמה של הצילום?
הצילום שם מצויןן
והתסריט, הרמה שלו משתנה מטלנובלה לטלנובלה,זה תלוי ביוצר.. והתסריט יכול להיות מצוין, זה תלוי יותר בשחקנים... ויש שחקנים טובים שמשחקים גם בטלונבלות! וההתנהגות הלא אירליסטית-כאלו שבבאפי הכל כל כך אמיתי...

Magical me

New member
דליה..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

באפי זו סידרת פנטזיה, כך שאת לא יכולה לצפות מהדמויות הראשיות לדוגמא, לפרוץ בזעקות אימה בכל פעם שהם נתקלים בתופעה חריגה. אבל ההתמודדויות של הדמויות בבאפי עם רגשות, הצורה בה הדמויות מדברות, מתבטאות, שפת הגוף שלהן וכו'-מאוד ריאלסטית.

Charmed Gal

New member
דליה חמודה...../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

(בשבילך, דליה, תמונה לו של פייג')

צו צאנג

New member
אוו פייפר יותר טוב../images/Emo13.gif

חחח והתמונוץ שאתה שם ממש לא מפריעות לי, זה היה סתם לדוגמא
זה חמוד דווקא
רק שפייג' נורא... מעוותת

למעלה