תראו איך ההפקה מושפעת ממה שקורה כאן בפורום

longleggedlady

New member
תראו איך ההפקה מושפעת ממה שקורה כאן בפורום

כל הבוקר ההודעות היו על איך ההפקה מכור ועל איך קופרמן מכיר את זו שמכירה את שפרה. גם שקופרמן מנהל את האח הגדול. המון והמון הודעות על איך המצלמה תמיד על קבוצת רשל"צ כי הצלם מכיר את אחותה של שפרה וכו' וכו' בין אם זה נכון או לא. רק להראות לכם שדיבור משפיע. כי עכשיו זה כמה שעות שמראים את הבובלינים עם יוני ושחר וחגית..כל כך מצחיק ולא משעמם. ההפקה הגיבה לנו וזה רק מראה כמה הם מפחדים שלא יהיה להם כסף לספור בדרך לבנק. אז הם מספקים לנו בידור וצחוקים ולא איכפת לי מכל אלה שיגידו : "זה בידור? זה וזה וזה" ..הייתי בסרט הזה!! תמשיכו להביע ולהשפיע ואל תפחדו לומר מה אתם חושבים. ההפקה מקשיבה לנו ורואה בדיוק מה קורה כאן .. תגידו מה בראש שלכם ומי שירד עליכם..פחחחחח שימו פס... עמדו על שלכם כי עובדה ההפקה מתחילה לרעוד... דרך רשל"צ אנחנו רק שומעים פסוכולוגיה בגרוש שמשעמם אותי עד נפש!!

aשרון

New member
אבל זה לא מספיק.......

אנחנו רוצים גם שקיפות מלאה של ההצבעות, אחרי הכל אנחנו מכניסים להם כסף, ורוצים לראות את התוצאות בעיניים. לא לרחם על הדיירים, לקרוע להם את הצורה ושהם יקרעו אחד את השני. לא דם, אבל שיהייה מעניין .

beep beep

New member
פלצני "התרבות הגבוהה" לא מבינים שזה טראש

אם היינו רוצים לראות קטנצרט היינו הולכים להיכל התרבות. אנשים צופים בריאליטי כדי להתבדר ולברוח מטרדות היום. ריאליטי בערוץ צסחרי זה טראש. האמירות של שפרה על "נמוך" ו"גבוה" הן בדיחה עצובה שהיא הגיבורה הטראגית- קומית שלה...

א ו ח נ ה

New member
חכי/ה ללילה

הם לא יוותרו על כמה שעות עם חבורת הרכלנים צבר היה צריך כבר לשבת בבית שלו ולראות את התכנית משם, אבל העדיפו להוציא "רעש" של 3 אנשים כדי לתת לצבר "שקט" אחרי 60 יום כשבעצם היה צריך להעיף החוצה את השקט שצבר עצמו אירגן לנו הצופים במשך חודשיים.

נועה21

New member
הם צריכים להבין שאנשים אוהבים צחוקים

לא שיחות מרדימות. לאון שהיה הכי מצחיק וחמוד הפך להיות צל חיוור של צבר.

ingel

New member
מהשעה 19:00 עד 20:00

היה אחלה שיחה בסלון.יוסי העביר צחוקים.היה קליל,זורם. ואז חתכו ל- צבר הפסיכולוג מטיף ללאון. ואז הבנתי למה כל כך אני אוהב את הבובלילים וסולד מש"צ. שפרה צבר לאון ורנין=ערוץ 1(ממלכתי ומשעמם) בובלילים=ערוץ 2(מבדר,זורם וקליל)

למעלה