תראו איך נדבקת אליו הפוסטמה

אהבתיה

New member
קצת רחמנות באמת רוני!

אנחנו גם חייבים לסבול תמונות כאלה כואבות?? למה זו לא אני,למה??? האמת בהופעה האחרונה גם אני הייתי ככה קרובה אליו....

אני פעם הייתי יותר קרובה

ביום הולדת שלו לפני שנה או שנתיים, היתה לו הופעה, והבאתי לו מרציפן כזה בצורת לב (הוא חולה על זה!) והתחרמנתי עליו לגמרי.

אהבתיה

New member
רוני יש לי שאלה!

האם בגלל ששתינו ככה היינו קרובות אליו (ואת בכלל התחרמנת עליו) אנחנו נכללות בהגדרתך בסקר "פוסטמות שזכו להיות בחיקו"????

לא

אנחנו פוסטמות סרק, כאילו פוסטמות בלי שום קשר שזכו לגעת לרגע באושר. אבל, מורן אם תבקשי יפה, אולי אני אעשה איזה סידור להכניס אותך לרשימת הפוסטמות. מי אמר שלא משתלם להיות חבר של המנהלת, אה?

אהבתיה

New member
מה חשבת שאני סתם חברה שלך?

ידעתי שייצא לי מזה בטח משהו באחד הימים....חיכיתי בסבלנות,טילפנתי אלייך,צחקתי מהבדיחות שלך והנה כל זה השתלם לי סוף סוף!!!!

AGADAT 21

New member
מה"פוסטמה" הזאת

אמרתי לכם כבר אתמול שאתם לא צריכים לדאוג ואני אחזור על כך שוב:היא לא בקטע של גברים

אהבתיה

New member
נראה לך???

אני בטוחה שגם שגיא ודניאל צוחקים ממך רק כי הם מצפים לאיזו תמורה....עכשיו ברגעים כאלו אני שמחה שאני לא המנהלת....מנצלים אותך כל הזמן....מי צריך את זה???

../images/Emo98.gif

אני אישה עם אמצעים! אל תעצבנו אותי! אני גם ככה בקריזה שאני עובדת עד הלילה. אתם קולטים שמעוד שעה וחצי אני לא אראה יותר אור יום??? נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהבתיה

New member
רוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ככה את נותנת אותי לאנשים אחרים ? ועוד לשגיא ודניאל? מי יודע איך אני אצא משם! ועוד ככה סתם ! לפחות תבקשי משהו בתמורה כדי שאני ארגיש שאני שווה משהו!!! דרך אגב,לפעמים אני גם נושכת אבל זה חלק מזה לא?

מה יש?

הם לא בני אדם? לא מגיע להם להנות קצת מהתענוגות הנשיים? תשתדלי רק עם הנשיכות להיזהר במקומות מסויימים הם לא כל כך אוהבים את זה.... מורן, במקרה במקרה במקרה קיבלת את ההודעה ממני? לא עובד לי מה שנתנת לי ואני בודקת את זה עכשיו.

הי הי הי!

מה זה השיחות הפורנוגרפיות האלה? ועוד באמצע היום? ועוד בלי לקרוא לי??? נימפומניות קטנות שלי, מה קורה?

למעלה