הכל טוף ושלומך מיידלע?
ד דליה מכפר עין הוד New member 13/11/01 #24 סתם דפוקה אחת! אבל אני הבנתי מהשיחות אתמול, שאתה אומנם עושה את עצמך גיבור גדול, אבל ברגע האמת אתה בורח לאמא´לה
סתם דפוקה אחת! אבל אני הבנתי מהשיחות אתמול, שאתה אומנם עושה את עצמך גיבור גדול, אבל ברגע האמת אתה בורח לאמא´לה
ד דליה מכפר עין הוד New member 13/11/01 #26 אני בטלפון אבל אני הולכת עכשיו לאכול שישליקים עם המשפוחה. אני ארים שישליק לחייך מבטיחה! נתראה מחר.
ה האיש ההוא New member 13/11/01 #27 את הולכת? אז אני אתקשר אלייך לעבודה. או שאת תתקשרי. נראה כבר. יום נעים וקל שיהיה לך.
A AGADAT 21 New member 13/11/01 #29 אני יודעת היות והיא למדה עם אח שלי בבית הספר ודבר שני היא היתה מדריכה של חברה שלי בנוער העובד ולחברה שלה לחיים (זה שנים)קוראים גם רונית וזה בדוק
אני יודעת היות והיא למדה עם אח שלי בבית הספר ודבר שני היא היתה מדריכה של חברה שלי בנוער העובד ולחברה שלה לחיים (זה שנים)קוראים גם רונית וזה בדוק
ג גבר הולך לאיבוד_24 New member 13/11/01 #28 היי דליה שמעת את הקובץ שצרפתי לפה אתמול??? דרך אגב שמעתי שעבדת קשה אתמול... ספרי לי מי מעביד אותך ככה ואני אטפל בו
היי דליה שמעת את הקובץ שצרפתי לפה אתמול??? דרך אגב שמעתי שעבדת קשה אתמול... ספרי לי מי מעביד אותך ככה ואני אטפל בו