תראו אנשים מפגרים (סליחה על המילה)

sknr 1

New member
זה לא שחור ולבן...

מיצד אחד אני מאוד מקווה ששרון יצא ממצבו הקשה ויהיה בריא ! ומיצד שני אני יכול להבין את השימחה שלהם ! ותאמין לי שאים מישהו היה לוקח אותך וזורק אותך מהבית שלך, גם אתה לא היתה מיתפלל לשלומו !!

אוי....הלוואי וכל התפילות שלכם לרעה

יחזרו אליכם כמו בומרנג

נכון

שלא יתפללו בשבילו, אף אחד לא צריך תפילות מאנשים כלכך צבועים ורעים אבל לפחות שיסתמו את הפה. אבל מה אני אגיד? זה הכול יחזור אליהם, יש אלוהים בשמים אותו האלוהים שהם מאמינים בו כלכך ובוודאי מודעים לכך שהוא לא אוהב כששוכנת שנאה כלכך גדולה בין בני אדם כמוהם!

sknr 1

New member
אני לא מיתפלל (אני לא דתי)

אבל אני מהחל ומאוד מקווה, ששרון יצא מהמצב המסוכן שבו הוא נימצא, ויבריא אפילו יותר ממה שהרופאים חושבים שזה אפשרי !!

אז איך אתה מבין שאנשים לא

מעוניינים להתפלל למענו? הרי גם אם הם לא מסכימים עם דרכו וכועסים עליו, הוא אחרי הכול אדם, כמוהם.ואני עדיין חושבת שצריך ואכן אנשים עושים כך-מתפללים לשלומו, גם אם פינו אותם בהתנתקות המזורגגת הזאת. ואף הרבנים ביקשו מכל עם ישראל לקרוא תהילים ולהמשיך להאמין. אז בבקשה-אל תדבר שטויות.

צודק זה באמת לא שחור ולבן

גם אני לא הסכמתי למהלכים של שרון ויותר מזה התנגדתי לזה וגם נכון שלא נעים שמעיפים אותך מהבית אבל המתנחלים היו צריכים לקחת בחשבון שזה <בית> זמני ושמתישהו יחזירו להם את השטחים ומה לעשות שלפעמים צריך לעשות דברים שאתה לא שלם איתם? ושתבין אני לא מאמינה שאמרתי את המשפט !

sknr 1

New member
האים ארץ ישראל...

היא גם בית זמני לעם היהודי ??

חס וחלילה, אין לנו ארץ אחרת!!!

הייתי רוצה לראות את ארץ ישראל השמלה אך מה לעשות לא ניתן להגשים את החלום המציאות מאז מסירת סיני למצרים השתנתה שאתה נותן אצבע (איך אבא היה אומר?) הם רוצים את כל היד כל ראש ממשלה שקם אחרי בגין עשה מהלכים בילי הפיכים כל אחד כעת דורש את חלקו מהעוגה הצנוע שממילא הייתה לנו ואנו צריכים ללמוד לחיות עם זה ...תרצה או לא תרצה

SnipeR3

New member
אוי אוי אוי... האומללות...

בגלל שנתנו להם אצבע והם רוצים את כל היד, אז ניתן להם עוד אצבעות?!?! קשה...קשה.. המצב במפלגה שלכם...

א-אני לא במפלגת קדימה

ב-נשאלה השאלה האם ניתן להם את המדינה עניתי לך בבירור מה אני חושבת על נתינה מסוג זה היכן הבעיה ? אוי אוי אוי

SnipeR3

New member
א- מצטער שקשרתי אותך לשחיתות

ב - הבעיה היא שאת בכ"ז תומכת במסירת שטחים מתוך מניע שלדעתי, הוא חולשה לאומית וכניעה.

א-עוד אחד שלא הבין אותי

ב-כולם מושחתים כ-ו-ל-ם! כל פוליטיקאי מצוי , לפחות אני מאמינה בזה ואנא לא להתנפל עלי אני יודעת על מה אני מדברת

לילוש511

New member
תעשה לי טובה...

לפני שהוא רה"מ ולפני דעותיו הפוליטיות הוא קודם כל בן אדם!!! במצבים כאלה אנחנו מגלים איזה אנשים שפלים, רדודים ואני בספק אם אפשר לקרוא להם בני אדם יש במדינה שלנו.

לפי זה,צריך להבין מי שמייחל למוות ש

לפי ההשקפה המעוותת הזו,צריך לייחל למותו של כל מתנחל,שגורם לכך שאוגדות שלמות עסוקות בשמירה על התנחלויות חסרות תוחלת, וגם המתנחלים מסכנים את כל המדינה בזה שהם יושבים שם בשטחים כבר 40 שנה. -זה לפי ההשקפה שכל מי שהפוך ממני-אני לא אתאבל על מותו... אבל זו השקפה מעוותת!! מגעילה!

sknr 1

New member
תל אביב = יתנחלות...

אולי נפנה גם אותה ?? בכלל בישביל מה לנו צבא ?? הרי הערבים שסביבנו הם בני אדם טובים ושוחרי שלום , מה לא ??

למעלה