תראו אנשים מפגרים (סליחה על המילה)

ElvisAlive

New member
זה אותו אחד

מיכאל בן חורין זה אותו אחד שעשה פולסא דנורא ושנה שעברה גם אמר שדינו של רבין היה מוות ובכל מדינה נורמלית היו מוצאים אותו להורג. ואיתמר בן כביר אז אותו אחד שלקח את הסמל של המרצדס שרבין היה נוסע איתה כראש ממשלה ואמר "הגענו למרצדס נגיע גם לרבין".

sknr 1

New member
אז מה ??

בסוף מי שרצח את רבין היה תמני קטן... כול ה "המיסביב" כבר לא מעניין.

sknr 1

New member
לא חמודה.....

כששוטרים יגיעו ויפנו אותך ואת המישפחה שלך מהבית ואחרי זה תיראי איך הורסים לך את הבית. אז תישארי בלי מילים !! בנתיים תישבי בשקט.

SimsY

New member
כן חמודה.

זאת מדינה דמוקרטית - הרוב החליט שיש צורך בפינוי המתנחלים כדי שהחיילים שלנו יפסיקו להיות ברווזים במטווח - אז זה מה שיהיה אז כל עוד אתה בדעת מיעוט אתה תשב בשקט ותקבל את החלטת הרוב.

sknr 1

New member
איך אפשר לדעת ??

אפילו לא היה מישאל עם !! איזה רוב ??

zip23

New member
כמו שהאפס הזה אמר

כל כלב ביג'י יומו גם יומו של הבן זונה שדיבר בכתבה ושל החברים הכהנאנסטים יבוא ואני מאמין שהוא יקבל את העונש שלו

sknr 1

New member
שרון כבר נתן להם עונש !!!

את רוצה להעניש אותם שוב ? מה את מתכנן ???

sknr 1

New member
תגיד את זה עוד פעם !!

אני לא חושב שכול הפורום שמע אותך.....

sknr 1

New member
מי שסרטן בלב המדינה זה השמאל

והערבים. לך תילמד מה זה סרטן ליפני שאת סתם זורק מילים !!

אתה קורא לשמאל ולערבים "סרטן"?

ועל הימניים שחוגגים בימים קשים אלו, אתה מבקש שלא יגיבו.. זו הדוגמא של פעילי הליכוד בפורומים השונים, לצערי. אתם רק מזיקים למפלגה שלכם.. איך אתם לא מבינים זאת? רב האוכלוסיה בדעה כי הליכוד הוא כבר ימין קיצוני, לאור התגובות שלכם כאן, בפורומים השונים, והעשרות שנאלצתי למחוק. פשוט חבל..

sknr 1

New member
אאאאאאאה...........

לשמאל מותר ליקרא לימין בשמות גנאי, אבל כשזה להיפך, אז פיתאום זו בעיה ?? !!

אם זה הימין והליכוד, לדעתך..

אין באמת על מה לדבר. שנאת חינם, זה משהו שאני מבזבז עליו זמן.

ברור.

יש הבדל בין איחולי מוות לבין שמות גנאי. אני חושבת שחלק ענק מהימין הם איגואיסטים שמגיע להם להיענש לעומת הימין שמאחל מוות לאחרים.

sknr 1

New member
השמאל הרבה יותר אלים מהימין....

והרבה יותר מלכלך !!

למעלה