תראו את זה :

u333

New member
לעצמך - אולי הוכחת, לאחרים - לא.

אין לי כוח, אני היה לי נסיון אישי, (רק אתה - כמובן !), חבל לי על הזמן, - כל התירוצים הידועים והמוכרים של אלו שאין להם מה לומר.

ותביא, תביא לי חוצן "שטס מעל הזמן והמקום" - עם או בלי מוצץ בפה - ואתה מדבר על שרלטנות

המשפט ההגיוני היחיד שלך היה: "מכיוון שרוב רובם של בני האדם המשכילים סבורים כמוך פחות או יותר וטועים," חוץ מן המילה טועים

hamamin

New member
יפה ,הגון,הגיוני וחביב.

התשובה שלך כ "בעל אמונה שאין -אלא- חומר" או הגדרה מקורבת לזה.
וויכוחים כאלה היו למרקס ואנגלס ,למשל ,במאה התשע עשרה [יש לי עוד את הספרים]
מטריאליזם נגד ספירטואליזם.
לוגיקה שכלתנית של האונה השמאלית,אין עוד בלבדה,בודדה ועיוורת ביקום פילאי------
בדבר אחד,גם לי יש מחמאה,אתה צודק-----
העולם הספיריטואליסטי מלא שרלטנים מלאים כסף,לא פחות מעולם נוכלי הבורסה,הבנקים והעסקים, הגנבים עם העניבה המתואמת.
אבל כמו שגלילאו היה נוהג לומר,בהפסקות האוכל בכלא----אף על פי כן נוע תנוע.
ועוד לא דיברתי על אלוהים האמיתי.
[זה לא "רק אני" אלא כל מי שיודע,פעם קראו לזה עולם הניסתר,לפחות כסף קל אני לא עושה מזה והכבוד, מפוקפק לגמרי,בינתיים]
-------
מה זה תביא לי חוצן ? אתה חושב שזה שעשוע כזה ?

זה מצחיק, שאולי מישהו חושב...

... שאנחנו יכולים פשוט להתקשר או לסמס להם, והם יבואו.
אז אתה מביא, או שאני אביא?

u333

New member
בעצם... למה לא

** הם כל כך מתקדמים - שיודעים לנסוע הלוך ושוב בזמן.
** הם נעים במהירויות עצומות שאנחנו לא חולמים עליהן.
** הם יודעים לייצר אנרגיה מהשפיץ של כל הפירמידות.
** אה.. הם שולטים ומפעילים את כל הטייקונים הגדולים בעולם (כולל אלו שהם הבעלים של חברות הסלולר
)
** הם הצליחו להרים אבנים של ערות ומאות טונות בכוח המחשבה כאשר אנחנו עדיין קיפצנו על העצים....
** הם באו אל יחזקאל (זה מהתנ"ך) עם הליקופטר-6-כנפיים-לאחד וזיקוקי חשמל.
** הם הטיסו את אליהו - זה מהכרמל - במכונה מעופפת השמימה...
** הם המציאו את הנאצים והם אחראים לשואה -- באחריות - כתב את זה אותו אחד שהוא בטוח שנשלט על ידם

אז אם ככה - לא יכלו לייצר/להמציא/לגנוב/לבקש טלפון סלולרי אחד
- ואז היית יכולה לסמס להם ולבקש דבר כל כך פעוט - תראו את עצמכם - ולו לרגע קט - לפחות לסתום את הפה הגדול של כל הלעגנים/ספקנים

אז אדרבא - תביאו אחד קטן ותסתמו לכוווולם את הפה וכולנו נאכל את הכובע ונלך לשפת הים

הבעיה היא לא טכנולוגית

הדבר המצחיק הוא המחשבה, שאולי לאחדים מאיתנו יש גישה אישית למישהו מפלנטה אחרת, ועוד כזו שמאפשרת לנו להביא אותם לאן שאנחנו רוצים
.

ככל הידוע לי, יש אנשים שמתקשרים עם מרפאים מפלנטות אחרות, אבל גם הם לא יכולים להביא אותם פיזית לאיזשהו מקום (כמובן, צריך להיזהר משרלטנים, אבל יש גם מתקשרים הגונים).
המפגשים הפיזיים עם אסטרונאוטים מפלנטות אחרות, שעליהם ידוע עד כה, הם רק מעטים שעבדו או עובדים במסגרת פרוייקטים מסווגים באירגונים ביטחוניים, אנשים שהיו עדים לאירוע של נחיתה או התרסקות חללית, או אנשים שנחטפו על-ידם, והאחרונים ודאי שלא ירצו שהם יבואו, ובצדק.

למעלה