תראו בבקשה,מאומץ קוראיני עשה סרטון

קראתי עכשיו. שולח אגרוף ישר לבטן הרכה. לא

יודעת כלפי מי ההתרסה: סוכנויות האימוץ/ המשפחות הלבנות/ כל העולם כולו...

KallaGLP

New member
אז עשה...

סליחה, אבל אילו אותו ילד היה נשאר בקוראה, סביר שלא היה עושה סרט כלל, לא כזה ולא אחר, כי סביר שהיה גר ברחוב, ללא משפחה, והיה עסוק במלחמת השרדות, ובכלל לא היה לו מחשב ולא היה לו מספיק זמן ותנאים כדי להשתעמם מספיק בשביל להתעסק בשטויות. עם כל הכבוד, לא כל נפיחה שמישהו מוציא ברחבי הרשת ראויה ליותר מדי התרגשות. אין לילד המפונק הזה מושג מה היה קורה לו אילו היה נשאר בקוראה, ורוב הסיכויים שטוב מבחינתו שכך. אז הוא מתבגר והוא מורד. זה לוקסוס שאילולא היה מאומץ כנראה שלא היה לו כלל. אז שימרוד לבריאות, אך דמעות ממני הוא לא יוציא.

סביון1

New member
לפי התאריכים שהצלחתי לקרוא, הוא כבר היה אמור

מזמן לסיים את גיל ההתבגרות..

בכל אופן מדובר בילד שגדל בקוריאה ואומץ בגיל גדול יחסית (נראה כמו בן שש בערך בתמונות). אני יכולה להבין את תחושת הזרות שלו ואת הקושי שנובע ממנה. זה קורה גם לילדים שאומצו בגיל הרבה יותר צעיר. מצד שני אני תוהה האם באמת הוא היה מעדיף להשאר בבית ילדים בקוריאה? אולי לא היה לו טוב עם הוריו.

KallaGLP

New member
אני מכירה אנשים

שגיל ההתבגרות שלהם נמשך גם בגיל 40...
וברצינות, יכול מאוד להיות שהאימוץ לא היה מוצלח ושיש צדק מסוים בטענותיו ברמה האישית. ויכול להיות שזו חוויה סובייקטיבית שלו וזו זכותו. אבל הוא באמת לא לוקח בחשבון איך היו עלולים להיראות חייו אילו היה נשאר שם. שוב, אפשר להביע ביקורת ואפשר הכל, אך האופן המכליל והמבזה שהוא עושה זאת, המטיל צל על כל המאמצים מהמזרח הרחוק באשר הם, אינו רואוי בעיניי ואינו מותיר מקום לחמלה ואמפתיה.

Daria34

New member
אין קשר תמיד לאם הוא מרגיש אהבה

כלפי הוריו לבין הכאב שהוא מרגיש לאובדן באימוץ.
והדבר האחרון שצריך לומר לילד שאומץ זה האם היה טוב לו יותר
בבית ילדים.

KallaGLP

New member
אני לא אומרת לו כלום.

לא נראה לי שהוא קורא בפורום. אך זכותי להביע כאן את דעתי הכנה .

Daria34

New member
את קוראת לו מפונק?הוא מביע,בצורה הכי אמיתית

את הכאב שלו לאובדן שלו בעקבות האימוץ.
זה לא הנקודה פה מה היה אם נשאר בקוריאה.
ממני הוא הוציא דמעות.

KallaGLP

New member
אפשר להביע כאב בצורה אמיתית

בלי להשחיר את כל ההורים המאמצים. בדיוק כמו שהתנגדתי כשמישהי השחירה כאן את כל הילדים המאמצים, אני מתנגדת למי שעושה את ההפך. ולא מדובר כאן בילד קטן שאפשר להכיל כל גחמה שלו, אלא בבחור מבוגר. אם לו אין בעיה להיות כל כך בוטה ולהשחיר את כל המאמצים ללא כל שמץ רגישות, באמת שאין מה לצפות תגובה רגישה מאחרים.
באשר לדמעות שלך - הרי שלא אמרתי על כך דבר. את יכולה לבכות ממה שבא לך. זה בכלל לא ענייני. אני דיברתי על הדמעות שלי, לא שלך.

China8

New member
Kalla כמה חבל שאין כפתור לייק

כי הייתי מאד רוצה ללחוץ עליו ולעשות לייק לתגובה שלך.
מסכימה עם כל דברייך לגבי הבחור.
מהתחלה ועד הסוף הסרטון נראה לי הזוי. שנים אמצו ואם אני לא טועה עדיין מדרום קוריאה כך שלומר שרק מעט מהמאומצים הם יתומים זה מופרך לחלוטין.
נשמע שהוא כועס וכן, אני מאמינה שהיה יכול להיות הכי טוב עבור מאומצים להיות מאומצים על ידי בני עמם. אז למה בתי היתומים בקוריאה ובסין וברוסיה ובעוד הרבה מקומות מלאים??
שיפסיק לקשקש שטויות. אני יכולה להרגיש אמפתיה למצבו כאחד שלא הרגיש שייך למשפחתו הלבנה ולתרבות לבנה, אבל מפה ועד הקליפ הזה שבעצם טוען שכל הילדים המאומצים נמכרים המרחק גדול.

גילעד 63

New member
ובכלל

כל המאומצים האלה שמתלוננים על כל הבעיות שלהם, שיגידו תודה שהצילו אותם מגורל יותר גרוע. איך הוא מעז בכלל המפונק הזה.
אם ההורים שלי לא היו מאמצים אותי סביר שהייתי גדל עם הביולוגית האלכוהוליסטית שלי ומי יודע איך זה היה נגמר.
ותודה להורי שהביאוני עד הלום

KallaGLP

New member
בדיוק! הוצאת לי את המילים מהפה.

אני מציעה שמהיום תהיה הדובר הרשמי שלי בפורום.

KallaGLP

New member
ואגב, זה שמישהו אומץ פעם

לא נותן לו בספר שלי את הזכות להיות חרא של בן אדם ולהפוך את כל ההורים המאמצים לשעיר לעזאזל שלו. הנה עוד הצהרה שאני מציעה לך לחשוב איך לנסח כדי שתוכל לדברר אותי נכונה.

גילעד 63

New member
אני לא מכיר אותו

וגם את לא. אז לקרוא לו חרא של בנאדם זו סתם הכפשה של מישהו שאת לא מכירה. למה את לוקחת כל כך אישי את מה שהוא אומר אם זה כל כך לא נכון. מה את כועסת.

KallaGLP

New member
אני לא לוקחת אישית שום דבר.

אבל מי שמרשה לעצמו לפרסם סרטוני שטנה בפומבי, זכותי לכתוב על כך את דעתי הכנה. אני לא מאמינה שאדם טוב והגון יכתוב זבל כזה. ואם אתה לא מכיר אותו, למה אתה ישר נחפז להגן עליו? כי בגלל שהוא מאומץ אנחנו אוטומטית צריכים לקבל ממנו כל זבל שהוא יחליט להפיץ מעצמו ועוד לדמוע מרוב התרגשות? אז לא, תודה, מישהו בפורום הזה צריך לא לפחד לקרוא לזבל הזה בשמו.

גילעד 63

New member
יש הבדל

בין לתקוף את התוכן של מה שהוא אומר שזה לגיטימי לגמרי ואפילו לנהל דיון רציני על איך מתנהלים אימוצים בינלאומיים ולא רק בארצנו, לבין האמירה שלך שיגיד תודה בכלל שיש לו מחשב ושהוא לא חי ברחוב.

KallaGLP

New member
מה לעשות,

יש דברים שבעיניי לא ראויים לתגובה אחרת.

Daria34

New member
אבל איך הוא הכפיש אותם?באמת שבכלל לא התייחסתי

לכול העניין של קניית ילדים,אלא רק לכאב שלו שלא הרגיש שייכות.
ושנולד במדינה שלא יכלה למצוא לו מענה בתוכה.
ומה שהוא נולד במדינה לא ענייה.

בגלל טאבו של אימהות חד הוריות,ומה שאירוני שרוב האימוצים
היום הם של יחדניות.

KallaGLP

New member
ברור שהוא לא הכפיש אותנו אישית

אבל הוא בהחלט הכפיש ציבור שלם של הורים מאמצים. מעניין שכשמישהי הכפישה פה ציבור שלם של מאמצים, קמה פה צעקת מחאה (ואני לחלוטין מצדיקה אותה והייתי שותפה לה), אך כשקורה דבר הפוך אנחנו צריכים להכיל, להבין, להתרגש ולחבק? אין לי בעיה, שאנשים אחרים ינהגו כך, אך אני לא, בשום פנים ואופן.

למעלה