תראו בשעה 20:00 חדשות 22

איזה מזעזע זה כמה כתבות וכאלה יש../images/Emo70.gif

אמא'לה איזה פחד...

זה פשוט ..

בננות ! זה פשוט זוועההה מה שהיה שם אתמול ! זו הייתהה הפעם הראשונה שהייתי אמורה לראות אותם ! וזו נראה לי תיהיה הפעם הראוששונהה והאחרונה כי אמא שלי ראתה מה הולך שם ולעוד הופעות אין מצבב שהיא תיכח אותי ! היא במילה לא הכי חוה על זה שאני מעריצהההה בצורהה כזאתת !!....כי זה גם פוגע לי בלימודים מידי פעם !!. פשוט זוועה מה שהלךך שםם !!. אי אפשר היה להיות שםם היה מזעזע ביותר בנות פשוט צמאות לצומי [ לא אתן בבננות שילי ] !. היו שם בנות כל כךך מפגרות !! למה כל ההתתנפלות הזאת !?! הן לא יכלו לשבת בשקט ולראות הופעה !?!? !!?. מהה הןן צמאות צמומי פשוט כ=כ=ה !. מסכנים הבבננים שלי \ביחו'ש התעלף 3 פעמים ! אושרי נפצח ברגלל וגם איד את ההכרהה.!!.. על שרון זרקוווווווו ת'דבר הזה שמפרידד הגדם הקטן הזה מפלסטיק האוהל המעפן הזה שהיה שם קרס עליו !!.. פשוט מזעזע בסוף לא הייתה הופעה ופשוט לא היה כלום עכשיו לכל הבנות של ארץ ישראל וגם לבנות של הפורום !. אני מקווה שמאתמול למדתן שלא צריך להתנפל על זה כאילו זה בשם ולא אכלתם איזה 500 יום !!!!..!!.. הם בני אדם בידיוקק כמונו ! קודם כל לפני הככככככככלללללללללל !!!... זה היה פשוט בושהההה..!!!..!!. מקוה שתלמדו לפעם הבאה..!!..!!....... אני יודעת שזה ארוך אבל שווה קריאה.!

..............

הן פשוטט שרוטות ! אין לי מילה אחרת הבננים עכשיו בסיידר ביחו'ש אני אוהבת אותך !!...!!. מסכן שלי הייתה אמורה להיות לו מסיבת גיוסס בזמן הזה והוא התעלף 3 פעמים...
.!!... עכשיו למש'ו יותר משמח בעוד שבוע בידיוק לי ולאושרי יש מומולדת !!!. לא שחכתן נאכון !?! חח חולעליכם !!

אני רואה עכשיו חדשות אני רק ראיתי א

ת הכותרות של הכתבות ושם ראיתי את כל הבלאגן בקצרה וכבר התחלתי לחשוב מה היה שםם ואני פשוטט בשוקק...

ראיתי את הכתבה...זה מזעזע

מסכן אביחי הוא סיפר שהוא מרוב כל המעריצות הוא נלחץ והתעלףף...

כע זה מפחיד וואי איך כולם צעקו כמו

מפלצות והם עוד לא עלו לבמהה!!! מנהלי הקריון חשבו שיבואו 200 בנות אבל באו 1000 אתם קולטות!!! זה לא היה מופע זה היה גן חיות!!!

מסכנים אושרי אביחי ושרוןןן

יווו איזה מפגרות סתומות ובנות שחייבות צומי הבנות האלה דייי הם עלו לי על העצבים אני יהרוג אותםםםםםם
אושרוש&ביחוש&שרונוש=מסכנים שלי החלמה מהירהההה

למעלה