איזה בהמות ''המעריצות'' האלה יש דרך להעריץ והן בטח היו חבורה של סתומות שלא היה להם מה לעשות בחיים
D danitush123 New member 18/1/06 #25 איזה בהמות ''המעריצות'' האלה יש דרך להעריץ והן בטח היו חבורה של סתומות שלא היה להם מה לעשות בחיים
י ירדנושששש14 New member 18/1/06 #27 אני מתערבת ש........ חצי מהבנות שהיו שם בכלל לא מעריצות שלהם אלא ראוו בנים יאפים החליטו להשתלטט !1. נראה לי חסר להם צומי בביית !!.
אני מתערבת ש........ חצי מהבנות שהיו שם בכלל לא מעריצות שלהם אלא ראוו בנים יאפים החליטו להשתלטט !1. נראה לי חסר להם צומי בביית !!.
כ כוסית על הגג New member 17/1/06 #18 ראיתייייי זוועההההההה פרחות פקאצות מטומטמות אוףף הם כאלה מפגרות שזה משו
D danitush123 New member 18/1/06 #24 יאאא ראיתי מסכן ביחו'ש עם כל מה שעבר עליו החלמה מהירה שיהיה להם!!!
י ירדנושששש14 New member 18/1/06 #26 כנסוו תאמינו לי בבננותת !. לא משנה מה ראיתן בחדשות והכל !. אבל מי שהייתה שם { כמוני .. } !... רק היא יכולה להבין מה הלך שם !. אין אין אפח'דד לעולם !. לא יבין מה הלך שם באותם רגעים !!!!...........................!. גם אל עם החדשות וגם לא כלום !.
כנסוו תאמינו לי בבננותת !. לא משנה מה ראיתן בחדשות והכל !. אבל מי שהייתה שם { כמוני .. } !... רק היא יכולה להבין מה הלך שם !. אין אין אפח'דד לעולם !. לא יבין מה הלך שם באותם רגעים !!!!...........................!. גם אל עם החדשות וגם לא כלום !.