תראו כמה טוב שביידן החלאה הלך

מי שנכנע לחמאס זה אתה ושכמותך. אתם כנראה אוהבים להיכנע לאויב. אבל למה אתם רוצים שגם אנחנו כולנו ניכנע לחמאס ולאויבי ישראל כמוך? ומה אתה חושב כהנא חושב על פחדנים כנועים כמוך שברחו מהארץ + ויתור על אזרחותם? האם אתה חושב שהוא גאה בך כהניסט?
כבר הגבתי לך .למה אתה חוזר על השטויות שלך? אולי בגלל שאתה מבולבלי? מטומטמי? אוממי? לך חפש מי ינענע אותך דביל.
עלאק ימין.

ביטניקט

Active member
כבר הגבתי לך .למה אתה חוזר על השטויות שלך? אולי בגלל שאתה מבולבלי? מטומטמי? אוממי? לך חפש מי ינענע אותך דביל.
עלאק ימין.
בגלל שזו עובדה שנראה שקשה לך להפנים. זו גם הסיבה שלא ענית מה היה חושב עליך כהנא.

evglev1

Well-known member
מנהל
עלאק ימין.
כהנא הפך לטרוריסט אצלכם כי הוא נלחם שבמדינה הקודמת שלי בריה"מ יתנו לנו לעלות לארץ הוא נלחם שהאמריקאים לא פועלים מספיק כדי לאפשר עלייה של יהודים מבריה"מ, כלומר רצה בעלייה ולא בירידה. הוא גורש מארצך והפך לטרוריסט שם כי רצה שאנחנו נוכל לעלות ונלחם נגד הבולשביקים שאסרו יציאה מהמדינה. אז בתור מי שחי בישראל וירד ממנה, כהנא היה מתבייש בך.

marabo

Well-known member
כהנא הפך לטרוריסט אצלכם כי הוא נלחם שבמדינה הקודמת שלי בריה"מ יתנו לנו לעלות לארץ הוא נלחם שהאמריקאים לא פועלים מספיק כדי לאפשר עלייה של יהודים מבריה"מ, כלומר רצה בעלייה ולא בירידה. הוא גורש מארצך והפך לטרוריסט שם כי רצה שאנחנו נוכל לעלות ונלחם נגד הבולשביקים שאסרו יציאה מהמדינה. אז בתור מי שחי בישראל וירד ממנה, כהנא היה מתבייש בך.
תזכור תמיד
מה שרע לשמאלנים טוב ליהודים
וליהפך

marabo

Well-known member
תמחק בבקשה את עזה לעם ישראל נשוב לכל ישוב.
אתה עושה צחוק מעצמך. ביבי זיין אותך בתחת.
בבחירות הבאות תצביע לביבי אתה כנראה אוהב שמזיינים אותך בתחת.
לא הצבעתי לביבי
נשוב לכל ישוב זה לא ביבי והוא מעולם לא אמר את זה ולכן גם לא הצבעתי לו.
לעומת זאת ממשלתו כן ביטלה את חוק ההתנתקות בשומרון וישיבת חומש לה אני נוהג לתרום מכספי לא מעט חזרה להתמקם שם.

נערך לאחרונה ב:
למעלה