תראו מה היכנתי

shanyz

New member
יפה מאוד!!! ../images/Emo13.gif מנצל"שת על הפרק

היום! אוקי, צ'אקרם! פעם ראשונה שראיתי את הפרק, ואני חייבת להגיד שממש אהבתי! אהבתי את זינה תמימה ומסכנה. היא כזאת חמודה! וגבריאל, כל הכבוד על השליטה בסייס כבר על ההתחלה! ואמריס, פעם פחות אהבתי אותה, אבל מעכשיו היא נחמדה
וג'וקסר חמוד, היה מאוד בוגר בפרק הזה, יחסית לתמיד... וארס! אוו...ארס!!! אבל מממממממממממממממש התאכזבתי!! לא היה את הקטע שהם מתנשקים.. (ראו תמונה) ממש חיכיתי לזה! ולא היה...יוו אני ממש עצבנית! אהבתי את התלבושת של זינה, ושל גבריאל. אמריס הייתה ממש מסכנה כשקאל עשה פוו עם הפה והיא עפה על העץ (בפעם השניה) וזה היה נראה ממש כואב! ו..גם הקטע בסוף, כשזינה אמרה שהיא ביקשה סימן ואז בדיוק גבריאל באה...נחמד נחמד
אהבתי את כל הרעיון שסביב הצ'אקרם
ומי זה הקאל הזה? למה אף פעם לא הזכירו אותו ומה הקשר שלו לשאר האלים? הוא חלק מהם? הוא הבן של זאוס? ועוד משהו, היה קטע שג'וקסר בא לאיליי שיתן לו עצה בקשר לאהבתו לגבריאל.. והוא אמר לו כזה שהוא המומחה באהבה וכל זה. ואז התחלתי לחשוב..זה לא אמור להיות התפקיד של אפרודיטה? היא אלת האהבה, היא אמורה להפיץ את האהבה בכל מקום... למה אילי עושה את זה ולא היא? כל מה שהיא עושה זה רק לדאוג ליופי שלה ולתענוגות שלה.. ומידי פעם מטילה איזה כישוף אהבה... ו..אילי באמת עושה מה שצריך...עובר בין אנשים, מרפא אותם, משריש (איזה מילה מצאתי!! פחחחח) בהם את תורת האהבה.. מה שאפרודיטה צריכה לעשות.. ו...זה מה שכרגע יש לי להגיד
מה אתם חושבים על הפרק? יוו אני ממש מעוצבנת שלא היה את הקטע שבתמונה!!! (אולי אני פספסתי!?)

shanyz

New member
אוווווווווווווווף

הם כאלה מושלמים ומתאימים!!!!!!! כמו שקע ותקע! :) פחחח

shanyz

New member
איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדד

ואיך גבריאל נכנסה לחדר כזה המומה..:) אגב, כאילו הזינה הזאת, התמימה, הייתה אמורה כאילו להתבייש מארס לא? כי היא לא הכירה אותו ממש ו..היא הייתה תמימה כזאת.. היא הייתה אמורה להתבייש:) מוזר...

shanyz

New member
סיימתי! לילה טוב!../images/Emo13.gif

אני מקווה לקום בבוקר ולראות תגובות

shiri_b

New member
וואי אני זוכרת שהיה

את הפרק הזה והייתי בדיוק בטיול השנתי (מתקשר לשירשור שהיה למתי התחלתם להקליט, למרות שהקלטתי גם פרקים נבחרים לפני) ונטע ואני הבנו ששכחנו להקליט ושבאנו לא ממש ראיתי את כל הפרק רק מהאמצע בערך.. ורק לפני כמה שנים ראיתי גם את ההתחלה (כי לאח שלי קשה להקליט!!! קשה ללחוץ על כפתור!) אבל היה פרק יפה.

ענבר1

New member
כשראיתי את הפרק הזה בפעם ה1

כול רגע הרצתי אחורה על השלט מרוב הנאה... פרק מהמםםםםםםםםםםם אבל אהבתי את הצאקרם הישן

shanyz

New member
מה רע בצ'אקרם הישן? :S

אמממ לאיזה קטע העברת אחורה לראות? הקטע על ארס וזינה??
!!!

ענבר1

New member
הגנים של החוכמה עוברים במשפחה הא?

חחח ברור שאת הקטע עם זינה וארס לא יודעת אני פשוט לא אוהבת את הצאקרם החדש..לא נוח לי כשאני נלחמת..

shanyz

New member
אחותי הגדולה...אוי אוי...

אין ברירה, תצטרכי להתרגל

ענבר1

New member
כן אין ברירה..רוב המעריצים שלי

אוהבים את הצאקרם החדש.. אבל הוא לא נוח לי אפילו גבריאל אמרה לי שאני מגושמת איתו

shanyz

New member
אמאלה...../images/Emo2.gif

אבל אבל אבל... זה סתם היה בלהט הרגע:) זה אל שהיא לא מבינה כלום מהחיים.. פשוט בנושא הצ'אקרם, זינה מבינה יותר

*זינה*

New member
תיזהרי.../images/Emo11.gif

במילה אחת - תיזהרי. כי גם אם ירדן לא פה יש פה מספיק אנשים להגן על גבריאל!!!

למעלה