תראו מה היכנתי

shanyz

New member
טוב די אמאלהההה

כאילו מה אמרתי.. בסך הכל ארמתי שזינה מבינה מגבריאל יותר טוב בצא'קרם ! זהו:) כמו שאני יכולה להגיד שגבריאל מבינה יותר טוב בסייס מזינה... דייייייייייייייייייייייייייייייייייי

gabrielle

New member
מה יש להבין בצקראם?

כלומר, במראה שלו? קודם כל, לדעתי הוא הרבה הרבה יותר יפה ( החדש ) וגם יותר משוכלל ורואים בעיינים של זינה כמה היא נהנת ומופתעת מהחידוש הזה... ואני בכלל לא זוכרת שגבריאל אמרה משהו על הצקראם אז אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנה... * תמיד פה בשבילה *

shanyz

New member
חחההה

זה ממש מצחיק איך כל הנושא התפתח בכלל!! אני אמרתי שהצ'אקרם החדש יפה נורא, וענבר אמרה שהיא אוהבת את החדש ושהוא יותר טוב בשבילה (היא חיה באשליות שהיא יודעת להילחם ושהיא זינה
) ואז היא אמרה שאפילו גבריאל אמרה שהצ'אקרם הישן יותר טוב (וזה גם המצאה שלה, כי גבריאל לא אמרה את זה
) ואז כבר המשכנו את הנושא כאילו לבאמת, ואני אמרתי בצחוק, כי המשכתי את הצחוקים, שגבריאל לא מבינה בצ'אקרם... זהווווווו כל הסיפוררררררררררררררר

shanyz

New member
אף אחד גם לא ענה לי בקשר לנשיקה!

זאת ששמתי תמונה שלה.. שזינה וארס מתנשקים.. למה לא הראו את זה בפרק!?

shanyz

New member
חהה לא להילחץ!! פשוט ממש מרגיז

אותי שלא ראיתי את הקטע! ממש חיכיתי לו.. אבל לא נארה לי שצנזרו כי זה היה בביפ, וביפ לא מצנזר.. נראה לי..

danazi

New member
היה משודר את זה פעם את כל הקטע

אני בטוחה שהיה משודר כי יש לי את זה מוקלט

Dafi the Mighty

New member
אין אין, לא קיים...

הורידו את הקטע הזה בעריכה. אני אפילו לא בטוחה ממש אם צילמו את זה, אבל מצד שני מאיפה התמונות הגיעו? (לוסי וקווין...?!) זה היה בתסריט, אבל או שהורידו את זה או שצילמו והורידו בעריכה, בכל מקרה זה לא קיים (לצערי ולצער רבים אחרים).

shanyz

New member
יוו איזה הורסים הם!

שונאת את הכותבים! אוף
בשביל מה הורידו!? זה קטע כזה יפה!! (לפי התמונה..
) יש מקום איפשהו בעולם שאפשר לראותאת הצילומים של זה? למרות שלא שידרו...?

ברודי

New member
או שזאת תמונת סוכנות.

לא הגדרה טובה כ"כ... כאילו, לקחו אותם ואמרו להם להתנשק כדי לצלם אותם לאיזה עיתון או משהוא.. אני תומכת אגב בגירסא שזאת תמונת פפרצי שנלקחה בסתר ותפסה את קוו ולוסי בתנוחה אינטימית. (אולי נמאס לה מהצנון...!!)

danazi

New member
אני יבדוק שוב בהקלטה

לא ראית את הפרק הזה המון זמן כי הקלטי אותו בווידאו אחר ובווידאו שלי רואטים שחור לבן אז אני יבדוק את הקטע הזה

shanyz

New member
אני לא רוצה להיות מגעילה:) אבל

רוב יכול באמת להיות לפעמים משעמם וקצת מכוער.. וכשעובדים עם קווין...ו...זה קווין כאילו...
אז..איך אפשר שלא להתפתות לאיזה רומן סוער!?!?
הלוואאאאאאאאאאאאאאאאי

ענבר1

New member
ארר בא לי להרביץ למישהו

ראשית כול שני אני לא ממציאה שאני זינה..אני באמת הגלגול שלה ושתדעי שהצאקרם החדש באמת יותר כבד לי ובגלל זה גם הורדתי גזרה ולוסי וקווין נראים כאלה יפים ביחד...חבל שלא היה להם איזה רומנציק לילדה הראשונה בטוח היו קוראים ענבר

shanyz

New member
ילדונת ,את מחורפנת לגמרי:)

נראה לי הבנאדם הכי מחורפן (חוץ מחברה אחת שלי) שאני מכירה!
במובן הטוב כמובן...
איך בדיוק החלטת שאת הגלגול שלה?:)

ענבר1

New member
אני מחורפנת??????. ממש לא

את מנסה לשגע אותי... אני הגלגול שלה כי לאף אחד אין כוח לחימה כמו שלי..אני חגורה צהובה בקראטה ובנוסף את אמרת לי שלדעתך אני היא אז ששש

למעלה