כאילו מה אמרתי.. בסך הכל ארמתי שזינה מבינה מגבריאל יותר טוב בצא'קרם ! זהו כמו שאני יכולה להגיד שגבריאל מבינה יותר טוב בסייס מזינה... דייייייייייייייייייייייייייייייייייי
כלומר, במראה שלו? קודם כל, לדעתי הוא הרבה הרבה יותר יפה ( החדש ) וגם יותר משוכלל ורואים בעיינים של זינה כמה היא נהנת ומופתעת מהחידוש הזה... ואני בכלל לא זוכרת שגבריאל אמרה משהו על הצקראם אז אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנה... * תמיד פה בשבילה *
זה ממש מצחיק איך כל הנושא התפתח בכלל!! אני אמרתי שהצ'אקרם החדש יפה נורא, וענבר אמרה שהיא אוהבת את החדש ושהוא יותר טוב בשבילה (היא חיה באשליות שהיא יודעת להילחם ושהיא זינה
) ואז היא אמרה שאפילו גבריאל אמרה שהצ'אקרם הישן יותר טוב (וזה גם המצאה שלה, כי גבריאל לא אמרה את זה
) ואז כבר המשכנו את הנושא כאילו לבאמת, ואני אמרתי בצחוק, כי המשכתי את הצחוקים, שגבריאל לא מבינה בצ'אקרם... זהווווווו כל הסיפוררררררררררררררר
הורידו את הקטע הזה בעריכה. אני אפילו לא בטוחה ממש אם צילמו את זה, אבל מצד שני מאיפה התמונות הגיעו? (לוסי וקווין...?!) זה היה בתסריט, אבל או שהורידו את זה או שצילמו והורידו בעריכה, בכל מקרה זה לא קיים (לצערי ולצער רבים אחרים).
לא הגדרה טובה כ"כ... כאילו, לקחו אותם ואמרו להם להתנשק כדי לצלם אותם לאיזה עיתון או משהוא.. אני תומכת אגב בגירסא שזאת תמונת פפרצי שנלקחה בסתר ותפסה את קוו ולוסי בתנוחה אינטימית. (אולי נמאס לה מהצנון...!!)
ראשית כול שני אני לא ממציאה שאני זינה..אני באמת הגלגול שלה ושתדעי שהצאקרם החדש באמת יותר כבד לי ובגלל זה גם הורדתי גזרה ולוסי וקווין נראים כאלה יפים ביחד...חבל שלא היה להם איזה רומנציק לילדה הראשונה בטוח היו קוראים ענבר