תראו מה יש לי!

Woogyman

New member
תראו מה יש לי! ../images/Emo110.gif

ולכם לא! (האיכות חרא כי המצלמה חרא... זאת הקופסא והספר עם הכריכה המיוחדת של האספנים)

The Pink Dragon

New member
מה אתה צוחק?!

אתה יודע כמה איכפת לי למשל שיש לך או אין לך את הספר? לא איכפת לי. התחלתי לקרוא את הראי פוטר הראשון, סיימתי אותו, והחלטתי לא להמשיך אל מספר 2. ספר משעמם. לא מתכוונת להרגיז, אבל אותי זה ממש לא מעניין...

Woogyman

New member
וזה מאוד חבל. ../images/Emo110.gif

ברשותך, אני אצחק גם על זה.
.

Woogyman

New member
היא סתם עצבנית כנראה. ../images/Emo110.gif

לקחה אישית של העובדה שאני קורא הארי פוטר... כל אחד והIssues שלו, אני מניח.

HuGo Hell

New member
אוי נו באמת סם. ../images/Emo1.gif

אולי תבין שלא כל העולם מסתובב סביבך? לא איכפת לה שאתה קורא ה"פ. וגם לי לא. אני בכלל לא קורא את הספר הארור.

Kryptonite

New member
אל תקרא,../images/Emo168.gif

אבל למה ספר ארור? >_< סתם לעצבן? הרי אתה יודע שזה יגרור גל של תגובות זועמות, אז למה? פשוט למה?

Woogyman

New member
כי אני אוהב את הספר. ../images/Emo110.gif

ובעיני אופיר הגאון, כל מה שאני אוהב - ארור ומטומטם. זה היה אשכרה מזיז לי, אם זה לא היה בא מילד קטן ומעצבן שממזמן הבנתי שהדרך היחידה והטובה להתמודד איתו היא פשוט להתעלם ממנו. תנסה גם, זה עובד טוב. הארי פוטר רולז!

HuGo Hell

New member
ושוב. ../images/Emo1.gif

לא כל דבר סובב סביבך סם. אתה אוהב מכושפות, אני אוהב מכושפות. ואני לא חושב שזה ארור ומטומטם. אין לי שום דבר נגד ה"פ. התחלתי לקרוא את הספר השני היום. וראיתי את הסרט הראשון. זה דווקא מאוד נחמד. זה שאמרתי "ספר ארור" זה סתם סוג ביטוי.

HuGo Hell

New member
אוי נו. ../images/Emo1.gif

לא התכוונתי לזה ככה. אין לי שום דבר נגד ה"פ. וכמו שאמרתי למטה - התחלתי לקרוא את הספר השני היום.

Ophel McNeil

New member
אז למה להגיב?... ../images/Emo28.gif

הרי סביר להניח שסם כתב את ההודעה הוא לא הפנה אותה לכל אלה שלא מעניין אותם שהספר יצא, אלא לאלה שכן מתעניינים בהארי פוטר. אז אם שרון לא מתעניינת בספר, איך היא קשורה לעניין? אם כבר מישהו חושב שכל העולם סובב סביבו, זאת באמת היא. התגובה הייתה כל כך תלושה ולא קשורה, שאני לא מבינה למה היא טרחה לכתוב אותה. למי אכפת שהיא לא מתעניינת בה"פ?...

Charmed Gal

New member
איך התחלתם לריב בגלל זה?!../images/Emo185.gif

גאד! כאילו שאין מספיק ריבים! סם, אני לא מבין למה צחקת מההודעה של אופיר, זה היה סתם מיותר...

Woogyman

New member
התגובה *שלו* הייתה מיותרת! ../images/Emo110.gif

זאת תגובה צינית ומפגרת שהייתה מיותרת. מי בכלל הפנה את ההודעה אליו? מי חשב עליו? מי נשם לכיוון שלו? מי ירק לכיוון שלו? האדם האחרון שההודעה שכתבתי על הספר הייתה מופנית אליו היה אופיר. הוא לא היה צריך להגיב בציניות. הוא לא היה צריך להגיב בכלל.

למעלה