תיקון. התחלתי היום לקרוא את הספר. ואם היה אפשר לערוך את ההודעה הייתי מוחק את ה"ארור".
H HuGo Hell New member 26/6/03 #31 תיקון. ../images/Emo1.gif התחלתי היום לקרוא את הספר. ואם היה אפשר לערוך את ההודעה הייתי מוחק את ה"ארור".
תיקון. ../images/Emo1.gif התחלתי היום לקרוא את הספר. ואם היה אפשר לערוך את ההודעה הייתי מוחק את ה"ארור".
C Charmed Gal New member 25/6/03 #3 ../images/Emo49.gif, תתחדש!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif אולי גם אני אקנה את הספר השבוע...
I II A ChArmeD Girl II New member 25/6/03 #4 וואו! >< ../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif
W Woogyman New member 25/6/03 #5 הנה הכריכה של האספנים ../images/Emo110.gif בגירסה של האספנים יש על הקופסא את הכריכה הרגילה של הספר (כמו שיש בספרים שלכם) ועל הספר עצמו יש כריכה שונה. זה הציור, אתי ביקשה לראות אותו.
הנה הכריכה של האספנים ../images/Emo110.gif בגירסה של האספנים יש על הקופסא את הכריכה הרגילה של הספר (כמו שיש בספרים שלכם) ועל הספר עצמו יש כריכה שונה. זה הציור, אתי ביקשה לראות אותו.
P PopPy New member 25/6/03 #6 ../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif
W Woogyman New member 25/6/03 #7 זאת הכריכה האחורית הרגילה ../images/Emo110.gif כמו שיש בספרים שלכם. אתי ביקשה שאני אסרוק אותה כדי שהיא תוכל להדפיס.
זאת הכריכה האחורית הרגילה ../images/Emo110.gif כמו שיש בספרים שלכם. אתי ביקשה שאני אסרוק אותה כדי שהיא תוכל להדפיס.
W Woogyman New member 25/6/03 #9 שאלה למי שיש לו את הספר ../images/Emo110.gif בגירסה האמריקאית. על הכריכה האחורית של הספר שלכם כתוב משהו, או גם לכם יש רק את התמונה הזאת?
שאלה למי שיש לו את הספר ../images/Emo110.gif בגירסה האמריקאית. על הכריכה האחורית של הספר שלכם כתוב משהו, או גם לכם יש רק את התמונה הזאת?
K Kryptonite New member 26/6/03 #18 *מקנא*../images/Emo168.gif האאאאא... למה לא חיכיתי? מה עשיתי? ;_; נו טוב, לפחות יהיה לי משהו לבקש בעוד חודשיים (לחודש הבא כבר יש לי )
*מקנא*../images/Emo168.gif האאאאא... למה לא חיכיתי? מה עשיתי? ;_; נו טוב, לפחות יהיה לי משהו לבקש בעוד חודשיים (לחודש הבא כבר יש לי )
I Invisibility New member 26/6/03 #33 ../images/Emo73.gif אוף! איזה כיף לך! הלוואי הייתי קונה אותו! לא היה אכפת לי לבזבז עוד כסף... גם מעצבן אותי שסוף כל סוף יש לי מצלמה דיגטלית, וצילמתי את גרסת האספנים המדהימה שלי, ואני לא מצליח לחבר אותה למחשב.
../images/Emo73.gif אוף! איזה כיף לך! הלוואי הייתי קונה אותו! לא היה אכפת לי לבזבז עוד כסף... גם מעצבן אותי שסוף כל סוף יש לי מצלמה דיגטלית, וצילמתי את גרסת האספנים המדהימה שלי, ואני לא מצליח לחבר אותה למחשב.