תראו מה מצאתי ביטוב !!

חח חיקוי מטומטם ../images/Emo6.gif

כמו שגיא אמר מתאים לאלה של החרשים בצד בעיגול בערוץ 2 .. חחחחחחחח

זה אפילו לא חיקוי...

אנשים אחרים שלא מכירים את הקטע הזה עם דנה, היו חושבים שזאת סתם איזו המצאה שלו.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo207.gifשמעו מה היה לי היום

דיברתי עם ידידה שלי היום, ואיכשהו הגענו לדבר על דנה. אז היא אמרה לי שכשהיא הייתה עם איזו חברה שלה, אז אמא שלה (של החברה) התקשרה אליה ואמרה לה שהיא ראתה את דנה, מסתובבת ברחוב חחח וידידה שלי כזה אומרת לי "איך אני אקרא להם..." אמרתי לה "קוקסינליות?" חחח התביישה להגיד את זה. היא גם אמרה שהיו לה זיפים. זה כבר מגוחך

m o r a m i r

New member
מה קשור זיפים????

זה באמת מגוחך....רק בגלל שדנה הייתה בעבר גבר....אז היא אמרה שהיה לה זיפים....זוועההההההה מגעילה...............שלא תגיד ככה על דנה!!!!!!!1111

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifכן, זה מה שאני אמרתי

שהיא יוצאת מטומטמת שהיא אומרת ככה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifדנה יש רק אחת

אבל שיקום האחד פה בפורום שיגיד שהיא לא השפיעה / משפיעה עליו, אפילו טיפה.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאולי לא בדיוק משפיעה

אבל עושה משהו, נוגעת באיזו נקודה. אצלי בכל אופן, מאוד חשוב לי כל הקטע של לעשות מה שמאמינים בו בלה בלה בלה ...

ביגלל שאני טרנסית קל לי להיתחבר למוסיקה

ביגלל שאני טרנסית קל לי להיתחבר למוסיקה של דנה למילים ולרגשות,ופעם דנה אמרה לטרנסיות זה בישבילכם כל המוסיקה הזאת.בתכלס כולנו מרגישות אותו הדבר.ואני כן מודה מושפעת מאוד מהמוסיקה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifומה עוד יפה, אפרופו טרנסים וגייז

שהמון אנשים מאוד אוהבים אותה, והם לא משתייכים לקהילה. אני סטרייט לגמרי ואני מטורף עליה ועל השירים שלה. זה נכון שהיא פונה לקהל של גייז וכזה, אבל הרבה אנשים סטרייטים כביכול אוהבים אותה.

tA Love Tu -האמת אני לא מסכימה איתך, כי

אני למשל סטרייטית ודנה לא השפיעה עליי במובן של הגייז/טרנסית או משו כזה חחח .. וכן הרבה אנשים סטרייטים אוהבים אותה (כמוני למשל ! ) אני מתחברת אל השירים שלה גם בהיותי סטרייטית .. וגם אוהבת את דנה כזמרת וכמובן בתור אדם חחח חולה על האישה הזאת ..

למעלה