תראו מה מצאתי ביטוב !!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלא לזה התכוונתי ...

כי גם אני סטרייט. בטוח שיש משהו בדנה שאת מתחברת אליו, כמו כולנו, אחרת לא היינו פה! בין אם זה המילים, האג'נדה, הקול, הבגדים שלה או ברדפורד ...

אהה.. אז מצטערת לא הבנתי אותך נכון חחח

חחחח הרגת אותי - ברדפורד ..
....

m o r a m i r

New member
גם אני אוהבת את דנה....

ואני סטרייטית לגמריייי אני אוהבת את דנה בגלל המוזיקה שלה, והאופי שלה הנוכחות המדהימה שאי אפשר להתעלם ממנה....בעייני היא מדהימה...דרךך אגב.....גם היום שמעתי את דנה ב-103 FM עם השיר "הכל זה לטובה"..... לפני השיר הייתי באטרף של עצבים....ואחרי השיר נרגעתי כמובן.....חחחחחחחחח בקיצור....דנה היא מדהימה אני נורא אוהבת את האישיות שלה, הביטחון , האומץ , והכי הרבה אני אוהבת שהיא אמיתית ולא צבועה ומלקקת כמו שאר הסלבס בארץ.

מורניייי שוב את נרגעת בזכות דנה אה? ../images/Emo6.gif

חחחחחחח גם אני ככה ! אתמול הייתי במסיבה במועדון של ידיד שלי שהיה סגור רק לנו אוקצור הדיי ג'יי מזה עיצבן אותי הוא שם שירים בהתחלה יפים וזה פתאום שם לי שרית חדד ואני כולי נהיייתי בעצבים חח כאילו אין לי בעיה נגד שרית אבל עיצבן אותי ששם שירים של שרית ושל דנה לא ,אוקצור הלכתי אליו אמרתי לו יש לך שירים של דנה ? ואז הוא אמר לי כן ברור אז אמרתי לו אז תשייייים ! וואז אחרי 5 דקות הוא שם "סרט הודי" ו"הכל זה לטובה" חחח ואז נרגעתי
.. היה כ"כ כיףף לרקקוד ת'שירים שללה .. :)

m o r a m i r

New member
חחחחחחחח....איזה חמודה את..

אני באמצע העבודה עצבנית עם הלקוחות הקקות האלה.....אני מזה רבה איתם שני....כולי אדומה מעצבים....פתאום דנה.....ואז כל האוויר יורד לי,,,,,ואין יותר עצבים......רק נחת....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה קשור שרית חדד????????? מזעזעת בעייני

עזבי אותך מאמי מה את מתעצבנת בגללם

הם לא שווים את העצבים שלך ! חחח וכן כששומעים את דנה נרגעים אה ? חחח ..
.. ושרית חדד נחמדה באמת אין לי שום דבר נגדה,יש לה שירים חמודים לאלה. אבל דנה ? אחת ויחידה
.. !

m o r a m i r

New member
איזה חמודה את שני....

ברור שדנה אחת ויחידה..... לגבי הלקוחות...שיקפצו לי ..... חחחחחחחחחחחחחחחחחח כל עוד דנה ברקע.....זה הכי חשוב

למעלה