עוד משהו מאקזיט סיטי זה בשיר 'סקסית'
מ מאוהבת2עפר New member 10/1/06 #24 תודה רבה עדן! היום אתה יכול בבקשה לנסות לשלוח לי את השיר ששירי שרה לעפר או לעלות לפה... תודה!!!
מ מאוהבת2עפר New member 10/1/06 #28 תודה!!!../images/Emo24.gif אין לך מושג כמה אני מודה לך אני מחפשת כבר חצי שנה סירטונים מאקזיט תודה, תודה, תודה!!!
תודה!!!../images/Emo24.gif אין לך מושג כמה אני מודה לך אני מחפשת כבר חצי שנה סירטונים מאקזיט תודה, תודה, תודה!!!
מ מיימונית בדם New member 8/1/06 #6 וואי תודה עדן!!../images/Emo24.gif../images/Emo90.gif אני לא ראיתי תמונות מהמסיבה הזאת ומן הסתם גם לא את זה אז תודה
וואי תודה עדן!!../images/Emo24.gif../images/Emo90.gif אני לא ראיתי תמונות מהמסיבה הזאת ומן הסתם גם לא את זה אז תודה
T tutana New member 9/1/06 #9 אתם לא תאמינו מה אני מצאתי!!! יותר נכון יוני מצא לי אני אסרוק עוד מעט ואשים
T tutana New member 10/1/06 #18 אין לי כוח לסרוק היום ../images/Emo122.gif אני עייפה.. אני אסרוק את זה מחר כנראה.. זה משהו ממש אבל ממש ממש ממש ישן.. ככה מפברואר 2003!
אין לי כוח לסרוק היום ../images/Emo122.gif אני עייפה.. אני אסרוק את זה מחר כנראה.. זה משהו ממש אבל ממש ממש ממש ישן.. ככה מפברואר 2003!
מ מטורפת על מלוש New member 10/1/06 #23 יווו פעם ראשונה שאני רואה את זה!!! תודה! אך שהיינו צעירים יפים ועם מנחים חח...
מ מיימונית בדם New member 10/1/06 #27 נטליה, אין עלייך!../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif../images/Emo90.gif התמונה מדהימה והיא מעלה המון זכרונות (רק שאמיר פיי גוטמן קצת הרס אבל מה לעשות 'אבק כוכבים' ) תודה רבה מותק
נטליה, אין עלייך!../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif../images/Emo90.gif התמונה מדהימה והיא מעלה המון זכרונות (רק שאמיר פיי גוטמן קצת הרס אבל מה לעשות 'אבק כוכבים' ) תודה רבה מותק
T tutana New member 11/1/06 #31 חחחח נכון שיש לו פרצוף שדומה לסקעת? בתמונה הזאת הכוונה לא בד"כ... בהחלט מעלה המון זכרונות..
H HiLi88 New member 11/1/06 #34 תודה נטליה(ויוני../images/Emo9.gif)../images/Emo140.gif../images/Emo183.gif אני זוכרת מזמן מזמן שהתלהבתי כי פתאום מצאתי את זה בעיתון אחד (ויוה פלוס למי שמכיר). תמונה יפה |כן
תודה נטליה(ויוני../images/Emo9.gif)../images/Emo140.gif../images/Emo183.gif אני זוכרת מזמן מזמן שהתלהבתי כי פתאום מצאתי את זה בעיתון אחד (ויוה פלוס למי שמכיר). תמונה יפה |כן