תראו מה מצאתי:

Walk Two Moons

New member
זה בסדר, עד היום אני לא יודע לעשות כפל במאונך

או כפל בכלל

דידושקע

New member
אבוי!

זו רק אני או שכתוב באתר ש"אלבומיה הקודמים "אנשים בספירה לאחור" ו"עיניים זרות" זכו לביקורות רבות"? אנשים? אנשים?!

דידושקע

New member
היייי, יש בעיה עם פייטנות?

סתם. פשוט אותי זה מסקרן, רונה ופייטנות... נשמע מענייין ביותר! אבל את צודקת שההגעה בעייתית. במיוחד ממודיעין.

גוזלה

New member
למען האמת, חברה שלי הייתה ב'סשן'

הקודם של זה [בספטמבר], וסיפרה לי שהיה נהדר, שהיא הופתעה ממש מאותה פייטנית, ואפילו ניסתה אחרי ההופעה למצא עוד שירים שלה. אז, שווה בדיקה, למרות שנשמע קצת תלוש עניין הפייטנות. אבל מודיעין בהחלט עלול להיות בעייתי קלות :/

דידושקע

New member
האמת שיש רכבת

ממודיעין לחיפה, למרכז השמונה, אבל בתוך חיפה אני ממש לא יודעת להתמצא... את יודעת אם זה קרוב לפחות?

זה במרכז הכרמל

אם באים ברכבת הכי נוח לרדת ברכבת מרכז ואז לקחת את הכרמלית (מתחנת כיכר פריז) עד מרכז הכרמל (תחנת גן האם). הביט נמצא 15 מטר מהתחנה של הכרמלית במרכז הכרמל. אפשר גם לקחת אוטובוס מהתחנה המרכזית (37 מוביל למרכז הכרמל, ועוד הרבה קוים אחרים). אפשר לרדת בחוף הכרמל או בלב המפרץ. בכל מקרה, אני הייתי הולכת על הכרמלית. נוח ומהיר.

דידושקע

New member
וואווו!

באמת תודה על הפירוט, אבל מאחר ואני לא-מבינה-בחיפה בעליל, זה די נשמע לי כמו סינית. וחוץ מזה, קשה לי להתעלם מהבעיה הקטנטנה שנקראת- אין אם מי ללכת
אבל שוב- תודה בכל מקרה!

דידושקע

New member
תתנחמי בכך שלא מדובר במודיעין.

וואו, כנראה שאני שונאת את מודיעין יותר ממה שנדמה לי!

marinado

New member
חחחחחח מה מה

לא אוהבת פייטנים ואת כל הטרנד הזה שכלמיני מחליטים לאמץ אולי הבחורה הספיציפית טובה אבל המוזיקה הזאת לא מעניינת אותי :) חוצמזה שממודיעין לחיפה זה חצי עולם ואין לי את מי לגרור חהה

marinado

New member
אהה

ומודיעין זאת אחלה עיר חח אני א-ו-ה-ב-ת אותה חוץ מכמה חסרונות D:

דידושקע

New member
כן, הגעתי למסקנה

שהוצאתי שם ממש רע למודיעין, וזה שאני ספציפית לא מתה עליה (דווקא בגלל האוכלוסיה, ואומרים שהאוכלוסיה במודיעין צריכה להיות טובה או משהו כזה) זה לא אומר שהיא לא אחלה עיר! אז באמת, תבואו, כיף פה!! באמת תבואו, בקרו אותי

למעלה