תראו מה מצאתי

The strangest thing just happand to

me. נכנסתי לאתר הזה ורציתי להרשם, כשרשמתי את האימייל שלי זה אמר שהאימייל כבר קיים באתר, זה שלח לי ת'סיסמא שלי וזה ברור שזו אני נרשמתי, אבל אין לי שום זיכרון שנרשמתי לאתר הזה, הוא לא מוכר לי בכלל.

גם לי אותו דבר

באתי להירשם וזה אומר שהדואר כבר קיים במערכת , אני זוכרת שפעם נרשמתי לאיזה אתר בשביל לעשות מבחן לאיזה דמות מבנות גילמור אני הכי דומה אולי זה אותו אתר

חבריה בקשה

תשלחו לי את השאלות לי נכנס לי לאתר
בקקשההה

החלטתי לעשות מבחן אחר

ויצא לי הדבר הכי לא נורמלי שיכול להיות יצא לי שאני ג'יקי ממופע שנות ה70,זה מזה מזה לא דומה לי בקמצוץ,לפי התשובות שעניתי חשבתי יצא לי אריק. זה מזה טיפשי איך במחן אחד יוצא לי ראיין ובאחר ג'יקי זה שני דברים שונים לגמרי ועשיתי עוד מבחן קשור למוסיקה אז יצא לי שאני כמו הבחורה מ black eyed peas גם לא הגיוני אבל לפחות לא ג'יקי,חחח,אבל זה מצחיק.

mor kutcher

New member
ראסמי מושלמת.

אחד האנשים הכי יפים שיש... סאמר קצת דומה לה כשהיא בלי טונה איפור...טבעית...זה דוחה ששמים לה בסדרה את כל האיפור... אבל מילה
מהממת.

אמרו לי שלמילה

יש עין אחת ירוקה ואחת כחולה,אז כשאני רואה את התמונה הזאת זה באמת נראה לי ככה או שזה קטע פסיכולוגי ואני מדמינת את זה.

mor kutcher

New member
כן כן...באמת יש לה.

אבל מי שלא יודע לא שם לב... מניסיון. כאן רואים את זה ממש טוב > ימין ירוק-שמאל כחול.

למעלה