תודה ולמה ה"אמממ.."?
ד דרוסילה1 New member 21/11/04 #38 כי יש כאלה שיגידו היא נולדה באוקריינה, היא לא רוסיה, היא אוקריינית!
» »•°Anna°•« New member 18/11/04 #12 הציטוט שלך בחתימה מהפרק שעבר של האוסי זה בדיוק מה שאני הכי אהבתי בפרק הקודם,חחח עכשיו אני שוב צוחקת זה מה שהכי הצחיק אותי בפרק.
הציטוט שלך בחתימה מהפרק שעבר של האוסי זה בדיוק מה שאני הכי אהבתי בפרק הקודם,חחח עכשיו אני שוב צוחקת זה מה שהכי הצחיק אותי בפרק.
T T a l14 New member 18/11/04 #14 קראתי את הציטוט הזה באיזה פורום בארצות הברית והוא קרע אותי. זה כשהיא מספרת על הבחור שהיא אמורה להתאהב בו ( אופ...)...
קראתי את הציטוט הזה באיזה פורום בארצות הברית והוא קרע אותי. זה כשהיא מספרת על הבחור שהיא אמורה להתאהב בו ( אופ...)...
O outrageous New member 19/11/04 #25 ראיין! אני מתה עליו... אבל אם היו נותנים גם את הבנות היה יוצא לי מריסה...
B bad attitude New member 19/11/04 #27 לי יצא מריסה באמת היא הדמות שאני הכי מתחבר אליה היא גם הכי רגישה בדיוק כמוני! ולדעתי אין בחירה יותר טובה ממנה היא כזאת כוסית!
לי יצא מריסה באמת היא הדמות שאני הכי מתחבר אליה היא גם הכי רגישה בדיוק כמוני! ולדעתי אין בחירה יותר טובה ממנה היא כזאת כוסית!
ד דרוסילה1 New member 20/11/04 #29 אני מתחברת אליה ../images/Emo58.gif המשך עונה רק בקטע שההורים שלה נפרדו וכמה קשה לה עם זה וזה.. אני כל כך מבינה אותה גם לי ממש קשה עם זה שההורים שלי נפרדו
אני מתחברת אליה ../images/Emo58.gif המשך עונה רק בקטע שההורים שלה נפרדו וכמה קשה לה עם זה וזה.. אני כל כך מבינה אותה גם לי ממש קשה עם זה שההורים שלי נפרדו