תראו מה מצאתי!!!!!!!!!

אפרז

New member
תראו מה מצאתי!!!!!!!!!

יש לי בעיה עם כמויות החרוזים והאביזרים הנלווים. המגשיות עם החוצצים שנמכרות בחנויות תופסות מקום רב ולפעמים אני רוצה לקחת איתי רק כמה דברים ולהכניס לתוך התיק מבלי שהכל יתבלגן בכדי לחרוז בעבודה, ברכבת, בחיק הטבע... יוצא לי לפעמים לאכול במזנונים מהירים, בהם מגישים את הרטבים בצלוחיות עם פקק, אז תמיד אני מבקשת שניים שלושה קטשופ (איכס), אלף-האיים (ברררר), בר בי קיו ומיונז (פיחס). את הרטבים זורקת לכיור ושומרת על הקופסאות. בנוסף, יש מסעדה יוקרתית שאני והבעלול נוהגים לסעוד בה לפחות פעם בחודש, וסיגלתי לעצמי מנהג לשתות בתום הארוחה את התה שלהם. תה טעים מאד, אבל השקיק שלו מגיע בתוך קופסא קטנה, אז אני שומרת על הקופסא. חיפשתי במשך די הרבה זמן את התה הזה וכמובן לא מצאתי... היום הפתיע אותי הבעלול והביא לי קופסא גדולה ובה 20 שקיקי תה- כלומר 20 קופסאות קטנות לחרוזים עם קופסא גדולה שמאכסנת אותם. תמונה של הקופסא הגדולה.

אפרז

New member
זה יקר מאד

בכדי לקנות את זה רק לחרוזים (45 ש"ח ל-20 תיונים), אבל מי שאוהב את התה הזה, יש לכך ערך מוסף...

4LeafClover

New member
אני פשוט מכניסה חרוזים

לקופסאות של פילם. כאילו, פילם של מצלמה.

אפרז

New member
אין לי פילם

מזמן שכחתי מה זאת מצלמת סטילס, אצלי הכל דיגיטאלי (חוץ מהכבלים)...

wildspirit

New member
../images/Emo3.gif קודם כל תתחדשי

מתי אני באה לטעום מהתה הזה?
צוחקת בכל מקרה יש בזה חסר כי זה שחור איך תדעי מה יש בפנים??????? וזה לא מתקמט בתיק??????? בכל אופן אני משתמשת בקופסאות הרגילות השקופות ובואי נגיד שאם אני הולכת עם החרוזים אז.... עם כל ה 30 קופסאות שלי אני מסתחבת

אפרז

New member
את מוזמנת לכוס תה ועוגה טובה

בכל עת (מלבד יום שני). התלהבתי מהקופסאות, כיוון שאלה קופסאות קטנות שניכנסות בצורה מסודרת לתוך קופסא קצת יותר גדולה, אבל מספיק קטנה בכדי להכנס לתיק הקטן שלי. הקופסאות אכן שחורות, אך אני פותחת ובודקת מה יש שם, גם בשקופות אני בודקת לפני שאני לוקחת, כיוון שהרבה מהאביזרים במילא בצבע כסף וניראים אותו דבר... הקופסאות אכן עשויות מקרטון, אך הקרטון משוח בווקס, אז הן יחסית חסינות ונוחות. קשה לי להסתובב עם כל כך הרבה דברים בתוך תיק. גם ככה תמיד יש לי שני תיקים, האחד תיק לתינוק (אוכל, בגדים, חיתולים ועוד קישקושים), השני תיק גב לא קטן, שבו אני שמה ארנק, פלאפון, מצלמה, בגדים לגדול, ממתקים, בקבוק שתייה- בקיצור כל הבית על הגב... אז אני צריכה דברים שתופסים מעט מקום.

P u r p l e

New member
קופסאות

קופסאות פילם זה מצויין, ולא צריך לצלם אפשר ללכת לחנות פיתוח תמונות ולבקש הם יישמחו לתת. פתרון שני הוא מרפאת שיניים. שם יש מליון סוגים וגדלים של קופסאות. במיוחד טוב לחרוזי הונציה הפיצים האלה. לבקש והם יישמחו

אגב הקופסאות השקופות הקטנות

אני מצאתי כאלה רק באבגד ונורא פיציות, אולי אתן יודעות איפה אפשר למצוא יותר גדולות?

חרוזיתה

New member
שמעתי שיש כזה דבר "תיק למעצב"

שזה כאילו בד ועליו מהדקים עם סיכות או כיסים(אני לא יודעת בדיוק איך ולמה...) את התכשיטים ואם זה באים להציע את הסחורה לחנויות... באמת יש כזה דבר? איפה אפשר להשיג? כדאי להציע סחורה לחנויות שהרי הם יביאו לי חצי מהמחיר שאני אמכור לבד... וכאשר אני כבר משאירה סחורה מה מביאים לי בתמורה?ואם לא מוכרים אז מחזירים לי את הסחורה?איך אדע שהם לא יהרסו לי אותה...? שאלות כאלה ואחרות מטרידות את ראשי ביום בהיר שכזה....
חרוזיתה "...איזה יום שמח לי היום...."

mikikd

New member
תיק למעצב- רולה

מחנות בשם מורג- זה באלנבי ליד רשבל, תבקשי לראות רולות, יש כל מיני סוגים, בעיקרון זה בד קטיפה שעליו יש תיקתקים וכדומה לתליית תכשיטים. יש רולות רק לסוג אחד של תכשיטים- כמו רולות לטבעות לדוגמה, ויש משולבות- שהן המומלצות לדעתי. לגבי העניין השני אני לא ממש בקיאה- אבל כמובן שהמצב האידאלי הוא שיקנו ממך את הסחורה בשלמותה מראש ואז ימכרו אותה ללקוחות- אבל לרוב מה שקורה הוא שלוקחים בקונסיגנציה מה שאומר שאת משאירה והם מוכרים ולוקחים אחוז מסוים. מקווה שעניתי לעניין:)

poiu89

New member
../images/Emo140.gifקופסאות

אפשר למצוא כל מיני קופסאות בחנויות של ציוד לדייג יש שם כל מיני בהצלחה

mikikd

New member
עוד מקום טוב לקופסאות../images/Emo100.gif

ברשבל מוכרים מיו מארז כזה שמיועד בעיקרון לאבני שיבוץ- זו קופסת מתכת ובתוכה קופסאות קטנות עגולות בעלות מכסה שקוף- הן קטנות לכן אני משתמשת בהן לאיחסון סברובסקי וכדומה, בנוסף יש את אותו מארז בפלסטיק, המחיר לא יקר וזה ממש נחמד. כמו כן מציינת שבהום סנטר יש מגוון ענק של קופסאות אני בעיקר משתמשת במתברגות- הן עולות 10 ש"ח ליחידה+ מכסה- אני בונה מהו מגדלים וכך חוסכת המון מקום. אגב אני סמויה פה כבר כמה זמן ומאוד נהנת מהפורום! ישר כח!

../images/Emo210.gifבנות!!! על בית מרקחת שמעתן????

בכל פעם שאני קונה חרוזים אני ניגשת לבית מרקחת וקונה קופסאות לפי גדלים, זה אמנם עולה שקל וחצי לקופסא אבל... יש לי עוד קופסאות כאלה שהיום הן בנות 30 שנים, הן עמידות, שקופות, נסגרות הייטב וממש לא מסורבלות! ממליצה בחום! אני יודעת שאינני משתתפת הרבה בפורום כי אני בד"כ גולשת רק בעבודה (אין לי מחשב בבית) אבל הפורום תורם לי המון, התרשימים ובעיקר ההתפעלות מהתמונות של התכשיטים שלכן! אתן כולכם מקסימות!!!! אני אוהבת אתכן!! (נ.ב ההודעה מכוונת לגברים ולנשים כאחד)

אפרז

New member
באילו קופסאות מדובר???

שנים עבדתי בבית מרקחת ולא זכור לי שנתקלתי בקופסאות כאלה. יש כאלה לתרופות והן נקראות יומיות, שבועיות וחודשיות. המקום בתוכן מאד קטן, והן יחסית מאד יקרות.

למעלה