תראו מה מצאתי!!!!!!!!!

אלו קוספאות עגולות, תלוי לאיזה סוג

חרוזים, הן מעולות לסוברובסקי ולחרוזי ונציה זה מעולה, ויש בהן איכות.

שש שבע

New member
יש מה שנקרא "אירגונית ברגים" בהום ס

סנטר זה בכלי העבודה, במקום שדוקא הגברים מזסתובבים,\ יש גדלים שונים, מקופסאות קטנות שקופות ומחולקות, ועד מזוודות ענק, אצלי בעסק הן מחזיקות את כל הקריסטלים והחרוזים השונים, וגם אפליקציות קטנות, והמחירים ממש זולים החל מ-10 ש"ח ומעלה.

קופסאות

אני פשוט מבקשת מאחות קופת חולים צנצנות לבדיקת שתן. א. הן שקופות ב. בגודל מתאים לחרוזי ונציה. ג. הן נסגרות הרמטית. גם צנצנות גרבר - יעילות לא פחות

שלולית3

New member
אני קניתי את קופסאות..

אני קניתי את קופסאטת הפלסטיק השקופות של הרטבים ושם אני מאחסנת חרוזים קטנים. 200 קוספאות עם מכסים עלו לי 48 ש"ח

אפרז

New member
אוי זה נהדר וזול

איפה קנית כאלה?? חיפשתי בכל מקום שאני מכירה ולא מצאתי!!!!!!!!

pizi33

New member
בת"א ברח' חלוצים מס' 7 או 9

זה בקצה של הרחוב שקרוב לרח' יפו תל אביב, יש חנות קטנה לכלים חד פעמיים, תבקשו כלים לרטים עם מכסה מחובר, יש להם ב2 גדלים 50 קטנים עולים 10 ש"ח ו50 קצת יותר גדולים עולים 11 ש"ח . המחיר כולל מע"מ והמוכרת ממש חמודה. שווה.

למוניה

New member
בהום סנטר לדעתי צריך להיות

או בכל מקום שמוכרים כלי עבודה, אז אמור להיות קופסאות כאלה עם מגרות, אני מצרפת תמונה, יש לי 3 כאלה, וזה מאוד נוח. (אבל אני לא נמצאת בארץ ורק נותנת רעיון היכן לחפש)

ורדה 1

New member
המתקן הזה מאוד נוח לבית אבל אפרת אמרה שהיא רוצה לקחת איתה חלק מהחרוזים כשהיא יוצאת מהבית, ולמגירות האלה אין מכסים. גם אני מאכסנת בקופסאות של פילמים, ואת הקופסאות אני שומרת בקרטון של קרמבו. מצאתי חנות ששומרת אותם במיוחד בשביל אנשים שבאים לבקש. ודרך אגב, חלק מהקופסאות הן שחורות - בהן אני מאכסנת את האביזרים כגון סוגרים, מסתירי קשר, סיומות לצמידים וכו', ומדביקה מדבקה על המכסה. את החרוזים אני מאכסנת בקופסאות השקופות.

ורדה 1

New member
דווקא קראתי את הכל ויש, יש לי הרבה זמן... אולי תסבירי ל../images/Emo163.gifית כמוני מה פספסתי?

ורדה 1

New member
אוי, באמת אני ../images/Emo163.gifית... עכשיו הבנתי שאת קראת רק חצי...../images/Emo6.gif

newKiticat

New member
PILL CASES

או משהו כזה. אם אתם מגיעים לארה"ב אז זה מאוד נפוץ שם. לי יש דווקא לא מעט כאלה- ואחד שחזר מהטיול הקודם של אבא שלי באמת מגניב. יש קופסא לכל יום- וכל קופסא מחולקת ל4 (יענו'- בוקר, צהריים, ערב ולילה). אם יתאפשר לי אני אעלה את זה... במיוחד זה יעיל כשמדובר בקופסאת חרוזים שנשפכה ונחרצו גורלם של החרוזים כמעורבבים...

למעלה