תראו עם איזה יד ניצחתי את הטורניר.

אורי216

New member
תראו עם איזה יד ניצחתי את הטורניר.

מדהים, הייתי הכי אגרסיבי בשולחן וזה השתלם.

OZE5

New member
פיייי

יד טובה מאד אבל אתם כנראה משחקים מול שחקנים טיפשים מאוד

אורי216

New member
ניסה להפחיד אותי...

השחקן האחרון היה מאוד סולידי , היה בורח אחרי רירייז שלי עליו כמעט כל פעם. היה קשה לתפוס אותו אז ביד האחרונה עשיתי צ'ק אחרי הפלופ והוא נפל בפח. נראה שהוא היה עייף או שנמאס לו כבר מהמשחק (שעתיים) ונכנס אול אין עם פלופ כזה.

eilat11

New member
נצל"ש - מרגיש כמו פיש../images/Emo10.gif

לאחר קבלת 100 דולר ב-its real poker (כולל הבונוס) הגעתי ל-500 דולר אחרי 2 תורנירים שלקחתי ראשון (150 בכל אחד מהם) ביום אחד הפסדתי הכל בקאש גיים. ההפסד הכי גדול היה פוקט אס נגד פוקט קינג באול אין של 115 דולר. עלה קינג למניאק השני. עוד הפסד כואב של 85 דולר היה שלישית אסים בפלופ אול אין נגד פלאש דרו שעלה. וכל אלו גורמים לי להרגיש כמו פיש=[

nadd

New member
זה פוקר, זה קורה, צריך לשמור על הקופה שלך

צרוף נוסף שיש לך פלאש קינג --> שם אול אין, ולשני --> פלאש אס

eilat11

New member
אני יודע שצריך, אבל איך?

איך אני אגדיל רווחים ובאותה העת גם ישמור על הקופה? בשביל להרוויח בגדול צריך גם לסכן בגדול...

Papito

New member
המשפט בשביל להרוויח בגדול צריך

לסכן בגדול, הוא משפט של מהמרים. ואין לו מקום בפוקר. מצטער. אם אתה רוצה להרוויח בגדול ולסכן בגדול לך לשחק בלאקג'ק, אתה מקבל יחס הרבה יותר טוב. בשביל להרוויח ועדיין לשמור על בנקרול חיובי אתה צריך משמעת. קרא את המאמר הזה של כריס פרגוסון איך הוא הצליח לא בעזרת כישורי משחק עליוניים אלא משמעת נטו, להפוך 0 ל10K http://www.chrisferguson.com/article-4 בהצלחה!

shaywh

New member
צודק לגמרי (חבל שאני לא מצליח בעצמי)

אני גם שרפתי בתקופה האחרונה כמעט את כל הבנקרול שלי (התחיל מהחמישים של פוקר סטרטג'י, עבר את ה300 לפני שהתחיל לרדת שוב) כי לא שמרתי על כללים מינימלים. לא רק המומלצים שהם קשוחים, כאלה של קומון סנס. חוץ מהבעיה העיקרית שקשה להתמודד עם בד ביטים ודאון סווינגס בלי חשבון מספיק גדול ברקע, כשהחשבון הפסיק לתמוך והמשכתי לשחק בבליינדים גבוהים מדי (חצי דולר דולר) היה לי הרבה יותר קשה לשחק משוחרר ולבצע מהלכים חזקים (כי לא היה לי גיבוי למקרה שזה ייכשל) שזה כמובן הרסני בטווח הארוך כי שחקנים אחרים ינצלו את זה. אבל הבסיס לפוקר מצליח הוא שמירה על כמה כללי bankroll management או לפחות קצת קומון סנס. כשפרגוסון (פעם) ונגראנו (עכשיו) לקחו על עצמם את האתגרים של לעשות הרבה כסף מקצת או מכלום מה שהם קבעו לעצמם זה את הכללים לניהול הכסף ולפי זה הם פועלים. הם לא תכננו אסטרטגיות משחק. זה בגדול מה שהמקצוענים יודעים וההבדל שתמיד יהיה בינם לבין מישהו כמוני
אבל את ה13$ שניצלו מהטילט אני אשתדל לשחק מעכשיו לפי הכללים של פרגוסון ונראה מה יצא מזה. אין לי התנגדות שהתוצאה תהיה 10000$ כמו אצלו, זה בטוח ^^

wee man

New member
מצטרף לבאסה

היי כולם. אני קורא פה לא מעט, אבל עכשיו החלטתי גם לכתוב, בעקבות תחושת ההזדהות שיש לי. גם אני התחלתי מה-50 דולר, ובמשך תקופה נשארתי מאוזן, לא מורווח ולא מופסד. לפני כמה שבועות הגעתי לרווח לא רע, ומאז ועד לפני מספר ימים לא שיחקתי. בכמה ימים האחרונים היה לי רצף באד ביטים מטורף, יחד עם כמה החלטות שגויות במשחקים, כשההחלטה השגויה הגדולה ביותר היתה הסכומים ששיחקתי עליהם. כל הבאד ביטים המטורפים שהיו לי הביאו אותי לטילט רציני, מה שעיוור אותי לגבי הסכומים עליהם אני משחק. אתמול ה-bankroll שלי הגיע ל-13 דולר. היום החלטתי שמספיק זה מספיק, וחזרתי לטורנירים של 1$. אני מקווה שאני אצליח להתמיד בזה, ולא אקפוץ לסכומים שאני לא יכול להרשות לעצמי. ההבנה שלהרוויח את הכסף חזרה יהיה קשה יותר מלהפסיד אותו זוהי הבנה כואבת. אני מקווה שלפחות זה יכניס בי קצת משמעת וסבלנות.

Papito

New member
אז דבר ראשון ברוך הבא :)

דבר שני, זה נכון. מה שמבדיל בין שחקני אונליין טובים לבין השאר זה רק דבר אחד. אחרי הכל כשאנחנו אונליין אני לא יכול לקרוא כלום על הפנים שלך, הדבר הוא משמעת. אם אתה ממושמע ומודע לעניין שפוקר זה בשום צורה שהיא לא הימור ולא משחקי מזל. ויודע איך לשלוט בבנקרול שלך (ויש כמה טיפים ממש מעולים במאמר של ג'יזס) הדרך שלך להצלחה תהיה הרבה יותר בטוחה. מבד ביטים כולנו סובלים, המזל שלנו זה שבד ביט זה 1 ל30-40 ידיים, אז יש לנו עוד 29-39 ידיים לנצח! בהצלחה בשולחנות!

Papito

New member
אגב, עוד משהו קטנטן

אם הבנקרול שלך הגיע ל13 דולר. אני ממש לא הייתי ממליץ לך לשחק בטורנירים של דולר. זה עולה 1.25$ לטורניר וזה PRETTY MUCH 10 אחוז מהבנקרול שלך. שזה המון. הייתי מציע לך לרדת לשולחנות של 5-10 סנט לבלות שם תקופה יפה

wee man

New member
לא יצא לי לשחק קאש אף פעם

ובגלל זה אני בטורנירים של הדולר.. עם זאת, אני אקח את עצתך ואנסה לשחק קצת קאש.. לטובת הבנקרול שלי :) אגב, בנוגע לסטטיסטיקה שציינת לגביי באד ביטים- אז נכון.. זה באמת ככה, אבל בימים האחרונים ששיחקתי זה היה רחוק מזה. הפסדתי הרבה מאוד אול אינים בבאד ביטים, ואני לא מדבר על סיכויים של 60%.. ככה הבנקרול שלי החל להדרדר.. הבעיה שבמקום לקחת הפסקה ארוכה, או לעבור לסטייקים נמוכים יותר, נכנסתי קצת לטילט, עשיתי שגיאות במשחקים שלי, והבאד ביטים שהמשיכו לבוא כששיחקתי נכון לא עזרו לזה.. כל מקרה, אני צריך לראות בזה פתיחת דף חדש, כאשר קיבלתי במתנה 10$ לשחק איתם+ את הניסיון שצברתי.

shaywh

New member
בקשר לכללים של ג'יזס

אני אעשה ניסיון לשחק על פיהם. זה עומד להיות יבוש רציני. אני אצטרך לגרד את הדרך מ25 ל200 דולר כדי לקנות לקאש ב10$ אבל אני אשתדל לעבור לשחק משחק FL כשהבליינדים הנמוכים ישגעו אותי או טורניר עם ביי אין קטן. התקציר של הכללים לכל המעוניין (בשליפה מהזיכרון, אולי יהיו טעויות קטנות אבל בגדול זה אלה). לא לקנות למשחק עם יותר מ5% מהחשבון לצאת תמיד כשהסכום מגיע ל10% מהחשבון קנייה לטורנירים עד 2% מהחשבון SAG של שולחן אחד עד 5% מהחשבון יוצאים מהכלל- כניסה לקאש ב2$ וטורניר עד 1+0.25$ שהכניסה אליהם היא ללא תלות בחשבון. אגב, אם אתה משחק טורנירים ומצבך מפוקפק אז כדאי לך להתמקד בטורנירים של הדולר שאין עליהם רייק והכל הולך לקופה. עקרונית הם משתלמים יותר.

shaywh

New member
תסדר את הטורנירים לפי הביי אין

תראה שיש כאלה שזה בדיוק דולר, נטול עמלה. יש עכשיו גם את הדיילי דולר עם 10K guaranteed אבל הוא בשעה מאוחרת.

Kgt1

New member
נצל"ש יד מהיום

היום שיחקתי קצת בטירוף באופן כללי, שלוש פעמים אחרי הפלופ/טרן הוכרזה עלידי המילה ALLIN כשאני עם יותר מ-400 שקל שלי על השולחן (בליינדים 1-2). לא יודע מה נסגר, למזלי איכשהו זה השתלם, וגם ביד הבאה, ורציתי לשמוע את דעתכם עליה באופן כללי: אני עם K דאימונד ו-10 אחר בעמדה בינונית אחרי ששניים השוו לפני את הבליינד מעלה בעוד 10 שקל מקבל 4 פעמים CALL, ויש לי פוזישן בעקבות הפולדים. הפלופ יורד A דאימונד, K קלאב ו-Q דאימונד. הראשון מצ'קצ'ק, השני מעלה ב-50, השלישי מתקפל, אני משווה. שנינו כאמור די כבדים בכסף. הטרן יורד 9 דאימונד. היריב שלי מצ'קצ'ק.. ופה אני מחליט שהגיע הזמן להמר, ומרביץ אול אין... היריב שלי אמר שהוא AQ לפני ההחלטה שלי, לא ידעתי אם זה אמת או לא, אבל תיארתי לעצמי שזה אפשרי וזה בערך גם היד ששמתי אותו עליה. למרות זאת הכנסתי אול אין, כאשר שנינו בערך שווים. הוא בשלב זה פתח את הקלפים, ובסוף החליט לקפל.. האם הייתם מקפלים במקומו? האם עושים את המהלך הקצת יותר מדי גאטסי שאני עשיתי? כאמור זה השתלם על השולחן (מול שחקן די לוס אגב באופן כללי, שלא מפחד להפסיד כסף בד"כ, אבל היה כאמור ברווח יפה בשלב זה).

Papito

New member
עם היהלום השלישי הייתי גם אני מקפל

אגב, השבוע שיחקתי את תפקיד סם פרחה בטורניר השבועי שלנו. חחח אני חייב לציין שלמרות שסיימתי רק שני (כניסה 20 שקל, 13 איש, מקום שני לוקח 60) פירקתי להם את הצורה
איזה כיף היה לשחק אגרסיבי בצורה חולנית... הכמות פעמים שניצחתי בזכות הקלפים שלי הייתה פעמיים שלוש ולא יותר... גרמתי למישהו עם פול האוס לעשות פולד כי הוא חשב שלי יש פול יותר גבוה כשמה שהיה לי זה בלוף מוחלט. גרמתי לזוגיים לעשות פולד, אחח היה תענוג

modz0r

New member
אני מסכים עם הזריקה

כמו מה ש-Papito אמר, רק עם תוספת. הפלופ היה מורכב מ-2 יהלומים ושולחן שמוכן ל-straight. השחקן שמולך מהמר אחרי הפלופ, ואתה משווה. מגיע קלף שמשלים את השולחן ל-3 יהלומים וכאמור הכנה ל-straight. הוא עושה צ'ק כי הוא מפחד מהיהלום השלישי (שפה לדעתי הטעות, אבל קשה להמר במצב הזה), ואז אתה נכנס אולאין. מבחינתו זה אומר אחד מ-4 דברים: א. יש לך פלאש ואתה רוצה לגרום לו להשוות בזה שתנסה לגרום לו להאמין שזה בלוף (אחרת למה הימור גבוה ככה). ב. יש לך סטרייט (JT) ואתה נבהלת מהיהלום השלישי, ורוצה לוודא שהוא לא יחכה ליהלום רביעי. ג. יש לך סט, ונבהלת מהקלפים על השולחן. ד. יש לך כל דבר אחר, ואתה מבלף. בנוסף, קח בחשבון שאין לו יהלום, ובמידה ויש לך אחד כזה זה אומר שגם אם אתה מבלף, יש לך9 קלפים בריבר שיכולים לגרום לו להפסיד (לעומת רק 4 קלפים שמבטיחים את הניצחון שלו, לא משנה מה יש לך). מכיוון שיש הרבה יותר אפשרויות (הגיוניות) שבהן אתה לוקח אותו, מאשר אפשרויות שבהן הוא לוקח אותך, אני מסכים עם הפעולה שהוא עשה.

אם הייתי במקומו הייתי מעלה שוב בטרן

ואם אז היית נכנס אול-אין (עם כמות צ'יפים של לפחות פעמיים מהקופה) קרוב לוודאי שהייתי מתקפל... מה היית עושה אם הוא היה מהמר שוב בטרן? אם היייתי במקומך הייתי מקפל את ה- KTo להעלאה לפני הפלופ, זאת יד בעייתית מאוד שבטווח הארוך אני מאמין שתפסיד לך כסף. אבל בגלל שערימות הצ'יפים מאוד גדולות זאת לא היתה טעות כ"כ גדולה. אחרי הפלופ הייתי מקפל 100% מהפעמים. היריב הימר את גודל הקופה לאחר שהוא העלה לפני הפלופ והלוח הוא מסוכן ביותר. יש לך בסה"כ inside str8 draw, ואני בספק עם עוד K או T יעזרו לך... גם כאן, אני מאמין שההשוואה הזאת תעלה לך כסף בטווח הארוך, אבל כל הכבוד על האומץ לבלף על הפלאש! זה היה הצעד הנכון בזמן הנכון... נ.ב בחופש פסח שיחקתי מלא פוקר עם חברים והרווחתי מלא כסף! - 850 ש"ח בקאש גיים עם ביי-אין של 50 ש"ח...

למעלה