נצל"ש יד מהיום
היום שיחקתי קצת בטירוף באופן כללי, שלוש פעמים אחרי הפלופ/טרן הוכרזה עלידי המילה ALLIN כשאני עם יותר מ-400 שקל שלי על השולחן (בליינדים 1-2). לא יודע מה נסגר, למזלי איכשהו זה השתלם, וגם ביד הבאה, ורציתי לשמוע את דעתכם עליה באופן כללי: אני עם K דאימונד ו-10 אחר בעמדה בינונית אחרי ששניים השוו לפני את הבליינד מעלה בעוד 10 שקל מקבל 4 פעמים CALL, ויש לי פוזישן בעקבות הפולדים. הפלופ יורד A דאימונד, K קלאב ו-Q דאימונד. הראשון מצ'קצ'ק, השני מעלה ב-50, השלישי מתקפל, אני משווה. שנינו כאמור די כבדים בכסף. הטרן יורד 9 דאימונד. היריב שלי מצ'קצ'ק.. ופה אני מחליט שהגיע הזמן להמר, ומרביץ אול אין... היריב שלי אמר שהוא AQ לפני ההחלטה שלי, לא ידעתי אם זה אמת או לא, אבל תיארתי לעצמי שזה אפשרי וזה בערך גם היד ששמתי אותו עליה. למרות זאת הכנסתי אול אין, כאשר שנינו בערך שווים. הוא בשלב זה פתח את הקלפים, ובסוף החליט לקפל.. האם הייתם מקפלים במקומו? האם עושים את המהלך הקצת יותר מדי גאטסי שאני עשיתי? כאמור זה השתלם על השולחן (מול שחקן די לוס אגב באופן כללי, שלא מפחד להפסיד כסף בד"כ, אבל היה כאמור ברווח יפה בשלב זה).