תראו עם איזה יד ניצחתי את הטורניר.

Kgt1

New member
אני חושב שההשוואה שלי בפלופ הייתה פשוט בקלות

יכולה רפרזנט מפלצת, כמו לדוגמא סט, ואני מסכים איתך שגם לדעתי הוא היה צריך להמשיך בטרן... אני לא מאמין שהייתי מרביץ אז אול אין, גם כי פשוט לא מאמין שהייתי מסוגל לתת אול אין אז, רק מהמחשבה שיכול להיות שהוא יושב עם קנטה מהפלופ, ואז אני בעצם יושב על תקווה ליהלום בלבד או לספליט... אני אפילו לא בטוח שהייתי משווה רייז של עוד 150 שקל בשלב הזה, אם כי סביר להניח שכן כי יש לי אאוטים סבירים לנאטס, וכאמור לא שמתי אותו על צבע, מקסיסמום סטרייט, ויותר הגיוני על יד כמו זו שהייתה לו (עם AK לדוגמא הייתי מצפה ממנו לתת לי רי רייז פרה-פלופ).

Papito

New member
אתם שוכחים דבר אחד בסיסי מאוד

כולם פה גיבורים של אחרי ניתוח, אבל חשוב לזכור פרמטר אחד ויחיד שמשנה את התמונה. מדובר בקאש גיים! ההשוואה שלך מריחה ריח חזק של DRAW. וההוא הניח שביהלום השלישי תפסת את הDRAW שלך. ההתקפלות שלו הגיונית ומובנת, ואני מזמין כל אחד להיות במצב שלו, נראה איך הייתם מתנהגים. אתה שיחקת את היד מושלם. וגם לקחת את הקופה ומגיע לך על זה שאפו. הצלחת לבעוט מישהו שהיה בהרבה יותר חזק ממך

Kgt1

New member
תודה תודה :) לא יודע אם אשחק אבל שוב יד כזו

ככה (אני מתכוון לשלב של אחרי הפלופ. פרה פלופ היו לי סיבות שונות לעלות עם היד שהעלתי, זה משתנה מבחינתי ממש ממשחק למשחק), אני מניח שבסופו של דבר סיכנתי קצת יותר מדי מול מי שיכול היה אפילו לעשות Call רע פה מבחינתו, ועדיין להצליח...

puker

New member
לא אוהב איך ששיחקת את היד

בתיאוריה אני לא חושב שהיה לך הרבה סיכוי שמישהו עם יד יותר טובה יעשה פולד, זה שזה קרה מילא, אבל הסיכון בטח לא משתלם לדעתי. גם אם יש סיכוי - תכלס הפכת את היד שלך לבלוף, כי אתה יודע שאין מצב שמישהו עם יד פחות טובה יעשה קול. אני הייתי משחק את זה לגמרי אחרת, קודם כל לא משחק עם KTo מעמדה בינונית במשחק אגרסיבי. זאת יד שכמעט לא יכולה לשחק קופות גדולות. אם כבר עשית רייז, ומישהו מהמר על הפלופ המפחיד הזה אתה חייב לדעת שאתה מאחור, אולי אבל קיבלת מחיר מתאים לרדוף אחרי מלך או נסיך, לא הבנתי מהתיאור. בכל מקרה אתה תמיד צריך לשאול את עצמך כשאתה מהמר מה אתה מנסה להשיג באמצעות ההימור, אם אתה רוצה שהשחקן השני יזרוק את היד או להגדיל את הקופה כי אתה חושב שהיד שלך טובה יותר. כאן באמת לא ברור לי מה המטרה...

Kgt1

New member
אתה מתכוון לבלוף או להעלאה פרי-פלופ?

אני מניח שאתה מתכוון לבלוף, ואז כמובן שרציתי שהוא יזרוק את היד...

למעלה