תראו, פאנארטים!!!

Death of Rats

New member
תראו, פאנארטים!!!

טוב, אני נוהגת לצייר פאנארטים. זה לא אומר שאני טובה בזה או שזה יוצא דומה במיוחד לאיך שדימיינתי, אבל אני עושה את זה בכל זאת. ויש לי גם כמה של עולם הדיסק. מואהאה. מואהאהאה. אם כבר מדברים על פאנארטים, מי שיש לו יותר משלושה ~שהוא צייר~ (כמובן), מוזמן לשלוח אלי מסר (לניקניים הגברת האפורה, לא לניק הזה כי אני לא אוכל לקרוא אותו...) ואני אפתח לו גלרייה שבה יוכל להציג את תמונותיו לקהל הרחב (הוא לא רחב, יש לו עצמות גדולות!).

Death of Rats

New member
מלחמה מבשורות טובות...

לא דומה (הפנים שלה "חמודות" מדי >_<), ציור ישן ומוזר. אבל אני אוהבת את הבגדים שלה ^^;

Death of Rats

New member
קרולי...

ישן יחסית, עקום במקצת וצויר בשיעור אנגלית משמים-עד-מאוד. כל הציור הוא רק תירוץ להתאמן על ציור כנפיים ^^;

Death of Rats

New member
קרולי ואזירפאל (זהירות, סלאש!)

צויר אתמול, בהתקף השראה פתאומי. אני לא קוראת סלאשים שלהם בדרך כלל כי 90% מהם כתובים לא ממש טוב וזה מעצבן אותי (התקף מזמוזים פתאומי בתיבול נסיון עלוב לבדיחה על האמריקאים, או משהו כזה) אבל יש כמה טובים (אם מישהו מחפש :-X). הממממממ, כן. הפרופורציות קצת עקומות, היד של קרולי נראית שבורה (זו עם המשקפי שמש) אז בואו נעמיד פנים שהוא שד ושהוא "הגשים" לעצמו עוד מפרק, נה? נשאלת השאלה: אילו דברים מאוד משונים קרולי ~יכול~ לעשות עם הלשון?

Death of Rats

New member
פוקוס על הראשים ^_^

כדי שאפשר יהיה לראות את ההבעה של אזירפאל. אני נורא אוהבת אותה. הוא נראה תמים כזה

Greebo

New member
D =

*איחור אופנתי* אהבתי את הציור של קרולי ועזירפאל...היד לא כל כך הורסת...

Death of Rats

New member
ואחרון...

סוזאן, בתקופת Soul music. הפרצוף לא ממש משהו, אבל אני אוהבת את הבגדים. רציתי לצייר את Death of Rats ליידה אבל אני לא יודעת לצייר עכברוש סתם ככה, אז שלד של אחד?!

limilu

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וויייייייייייי!

Death of Rats

New member
ואחד לא ממש ממש קשור...

"עשן ומראות", אחרי קריאת הספר של ניל גיימן (זה חצי קשור. נו, בשורוטו...)

למעלה