born to lurk
A Athaclena New member 11/4/04 #29 ../images/Emo99.gif, ../images/Emo99.gif, פשוט ../images/Emo99.gif בציור של מוות העכברושים. ופונדר חמווווווד וסיביל אחלה אם רזה מדי. הרבה יותר מדי. ואולי היו עוד כמה ששכחתי
../images/Emo99.gif, ../images/Emo99.gif, פשוט ../images/Emo99.gif בציור של מוות העכברושים. ופונדר חמווווווד וסיביל אחלה אם רזה מדי. הרבה יותר מדי. ואולי היו עוד כמה ששכחתי
ו ויימס New member 10/4/04 #27 ../images/Emo99.gif ווייי... זה יפההה! אוף, למה אני לא מציירת ככה?? לא פייר! לא פייר!
ו ויימס New member 11/4/04 #28 אגב ציורים... בבוקר ראיתי את כל הציורים האלו והתחלתי לקנא, אז החלטתי לצייר גם כן. לא סיימתי, ואני לא בטוחה שזה ייצא משהו, אבל אני אספר לכם מה עלה בגורל אותו ניסוי מצער.
אגב ציורים... בבוקר ראיתי את כל הציורים האלו והתחלתי לקנא, אז החלטתי לצייר גם כן. לא סיימתי, ואני לא בטוחה שזה ייצא משהו, אבל אני אספר לכם מה עלה בגורל אותו ניסוי מצער.
A Athaclena New member 13/4/04 #33 תגובה מי זה? מה זה? אני מאוד אשמח להבין... זה קשור לפורום בכלל? או שאני סתם עוורת לגמרי?
מ מ א ג ר ט New member 14/4/04 #34 כתבתי שאני חושבת שזאת איזבל אבל אני לא כזו מוכשרת אני קודם מציירת ואז חושבת מי זה. וזהו. אבל אני בפרץ השראה ולכן עוד יהיו לי דברים מוצלחים הרבה יותר.
כתבתי שאני חושבת שזאת איזבל אבל אני לא כזו מוכשרת אני קודם מציירת ואז חושבת מי זה. וזהו. אבל אני בפרץ השראה ולכן עוד יהיו לי דברים מוצלחים הרבה יותר.
ו ויימס New member 15/4/04 #35 איזבל צריכה ללבוש משהו יותר מקושט, לא? עם כל מיני סרטים ורדרדים קטנים ושרוולים נפוחים.
מ מ א ג ר ט New member 17/4/04 #36 כמו שאמרתי אני עוד עובדת על זה ומנסה לשנות אז אני אשמח לקבל רעיונות שכאלו כדי שהציור יראה יותר... טוב
כמו שאמרתי אני עוד עובדת על זה ומנסה לשנות אז אני אשמח לקבל רעיונות שכאלו כדי שהציור יראה יותר... טוב