השלם את המשפט: היתה הפגנה ______, ___ ______ לא ___.
Y yuval k New member 24/9/03 #30 פחות קרוב ../images/Emo13.gif אתה לא קרוב מבחינת המילים. פשוט, מבחינת הרעיון... סובב סביב ללכת... לבוא... זה גם לא מדבר על "אני".
פחות קרוב ../images/Emo13.gif אתה לא קרוב מבחינת המילים. פשוט, מבחינת הרעיון... סובב סביב ללכת... לבוא... זה גם לא מדבר על "אני".
S sattla New member 24/9/03 #36 זובותי שיגעת אותי ../images/Emo46.gif הייתה הפגנה יפה, וחבל שאני לא הייתי. זה ככה וככה זה ישאר. ! על דוֹר באותה הזדמנות ו- על ה- שעל דור.
זובותי שיגעת אותי ../images/Emo46.gif הייתה הפגנה יפה, וחבל שאני לא הייתי. זה ככה וככה זה ישאר. ! על דוֹר באותה הזדמנות ו- על ה- שעל דור.
ב בהביבו New member 24/9/03 #16 גם לא יודעת מי זה שמוליק טיאר, גם לא יודעת מי זה ארז-בן-הרוש. בחחייייך, ילדה - איפה היית כל השנים הללו ? וכן. אתם מוזמנים לקפוץ לפורום 852 (תשימו לב שבלחצנים שבצד ימין המקלדת זה אחד מתחת לשני מתחת לשלישי..!!) תהנו
גם לא יודעת מי זה שמוליק טיאר, גם לא יודעת מי זה ארז-בן-הרוש. בחחייייך, ילדה - איפה היית כל השנים הללו ? וכן. אתם מוזמנים לקפוץ לפורום 852 (תשימו לב שבלחצנים שבצד ימין המקלדת זה אחד מתחת לשני מתחת לשלישי..!!) תהנו