תרבות, קהילה, ושאר ירקות.

אממ

לא כ"כ יודע לאן לשרשר את זה.. מישהו מכם מכיר אולי להקת אפטואמים או כל להקה אחרת שמתעסקת בנושאים האלה? אני גם מצרף קישור לעמוד על פול, שמנגן בלואנדמודלס שזו להקה שאני אוהב והייתי בהופעה שלהם בגרמניה..(חייב לציין שהוא מקסים) וגם, בגאווה בקלן, ראיתי חולצות מגניבות ביותר של דראג-קינג-דום ניסיתי לשאול איזה ילד חמוד מאיפה לו, אבל הוא לא דבר אנגלית. אולי זה רעיון נחמד לעשות משהו כזה גם פה.

אורי 0

New member
שלום לקוקסינל

היתה הכותרת של הכתבה האחרונה בחדשות בערוץ 5. בערוץ שלוש הכתבה היתה אפילו יותר מוקדמת. התראיינו אנשים שסיפרו על הביצועים שלה, סיפרו כמה הם אהבו אותה יותר מאשה. (בשפה המקומית קוקסינל זו נקבה coccinelle אי אפשר לטעות) "הקוקסינל הראשונה שלי היתה משנת שבעים-ושתים" "היו לי הרבה, אבל תמיד רק קוקסינל". התראינו גם גברים, גם נשים בברלין יש בשבילן אפילו "קליניקה" מיוחדת, שהמנהל שלה התראיין בבגדי עבודה. שיירה של קוקסינלות נראתה נוסעת, אחת אחרי השניה - כי בסטרסבור, ירדה היום הקוקסינל האחרונה מפס הייצור (ותגידו להנהלה שאנחנו דורשים איקונין מתאים)

מצטער על האוף...

אבל רק עכשיו שמתי לב שהפורום חגג שנה. ב24-6-02 פורום טרנסג'נדרס וחברים נולד, במקור תחת השם טרנסקסואליות.
מאוחר
יש פה פורום נפלא, ומנהל נפלא(אדם, אמרתי את זה לא פעם שאתה מקסים)

BigMax

New member
צריך עזרה

אני צריך להתחפש לבחורה ליום אחד, כמה שעות בעצם, ושיראה כמה שיותר אמין. מה אני צריך לדעת בשביל זה? כל טיפ יעזור... בקשר לפאה: הבנתי שזה עסק יקר, איך אפשר להימנע מהמחיר אם אני צריך את זה רק ליום אחד?

FreakOnALeash

New member
יחס מחפיר לג'נדרקווירית בפורום שכן.

http://www.gogay.co.il/forum/display_forum.asp?fid=15 ההודעה למעלה. עוד פעם אחד ואני מפוצץ לעצמי את המוח.

וי.. איזו נוסטלגיה ../images/Emo13.gif

שלי היתה שנת 69 - ואת הספרות האלו, מעוגלות ויפות ריססנו על שתי הדלתות בסגול... ועכשיו נשארו רק סתם

transman

New member
אני די גרוע בהתחפשות לבחורה, אבל

רציתי להמליץ לך לבדוק גם בפורומים של תאטרון בילוש וחקירות (כמדומני יש כזה ב-YNET) מסתערבים (אם יש כזה) ובענין הפאה, גם בפורומים של חרדים.

עוד שיר.

I was a kid that you would like Just a small boy on her bike Riding topless, yeah, I never cared who saw. My neighbor came outside to say, "Get your shirt." I said, "No way, it's the last time I'm not breaking any law." And now I'm in a clothing store, And the sign says "Less Is More." More that's tight means more to see, More for them, not more for me, That can't help me climb a tree in ten seconds flat. When I was a boy, see that picture? That was me. Grass-stained shirt and dusty knees. And I know things have got to change They've got pills to sell, they've got implants to put in, They've got implants to remove. But I am not forgetting That I was a boy, too. Dar Williams

DarlingAdam

New member
אל תגיד את זה, בבקשה...

אין לי בעיה עם מילים של כעס, אבל אם הבעיה טמונה בהם ולא בך...

ענבר פ

New member
כל עוד הוא מפוצץ לעצמו את המח

זה בסדר. רק תשמור על עצמך!!! לא ראיתי בגוגיי הודעה פוגעת. ראיתי בפורום אחר אבל לא נעשה פה פרסומת, נכון? :) שבוע טוב.

doron62

New member
אולי?

הוא התיחס להודעה של טל המופיעה בראש העמוד בעניני טראנס ואהבה. גם לי לא ברוב מה פוגע שם.

ענבר פ

New member
טרנס ואהבה

כן, אחחחחחח.... יש לי אהבה והיא גדולה והיא שלי... (לגבי טרנסים/ות אחרים/ות? לא יודעת, אני מאחלת לכוווווולם/ן).

FreakOnALeash

New member
נו למעלה

התגובות להודעה של רוני. שאלו אותה את המין שלי והחליטו לנתח אותה וכל מיני. היא אמנם מדברת בלשון נקבה, אבל הייתי במצב מאוד דומה לשלה, וזה בכלל לא משנה באיזה כינויי גוף היא משתמשת לצורך העניין, כל עוד מדובר בנקבה ובהומו(אית).

ניבי נ

New member
לפעמים שאלה היא רק סיגר

או משהו כזה... פרפררזה שלי על ציטוט ידוע אני רואה צורך לצאת להגנתם של כותבי הפורום. השאלות שנשאלו, לפחות על פי עניות דעתי, לא באו לפגוע באותה ג'נדרקווירית, או לשלול את זכותה לבחירת זהות המגדר שלה או הנטייה המינית שלה. אבל לא תמיד כשקוראים הודעה שנכתבת על ידי ג'נדרקווירית מבינים שהכותבת היא ג'נדרקווירית (ולמעשה, עד ההודעה הזאת כאן בפורום הזה, אני לא חושבת שאני אישית הבנתי את זה). אני לפחות, תהיתי בהתחלה שמא מדובר בסטרייטית תועה שהגיעה לפורום טרנסג'נדרס בלי להיות מודעת לכך, ואני מניחה שלאנשים אחרים היו תיאוריות אחרות. השאלות שנשאלו, ושוב - מדובר בדעתי בלבד, באו לברר על מה ולמה האושר הגדול, ועל מה ולמה הברכות, השמחה, האיחולים וכו' (ואם יותר לי לומר - אני חוששת שגם חלק מהמאחלים לא הבינו בדיוק על מה האם מאחלים). בכל מקרה - ודאי שלא היתה כוונה לא להעניק יחס מחפיר, ולא לפגוע. לא בכותבת ולא באף אחד אחר.

למעלה