תרבות, קהילה, ושאר ירקות.

FreakOnALeash

New member
תראי

היא אמרה שהיא נולדה אישה ושהיא בעצם הומו. לא מריך לבחון את הידע שלה בתאוריה קווירית לצורך העניין.

אף אחד לא התכוון לפגוע

לפחות לא אני שכתבתי שם.פשוט הנסוח היה די מבולבל ולא ברור ובשיחה בעיקר וירטואלית אתה רוצה לדעת עם מי אתה מדבר.לא שפטתי ולא ניתחתי רק רציתי לדעת במי מדובר. וסליחה אם משהוא נפגע.

ורק תופס טרמפ ל(עוד) שאלה.

למישהו\י יש קוד ל LJ? "To join LiveJournal, you need an account creation code. There are two ways to get one: 1. From an existing LiveJournal user -- many people hear about LiveJournal because their friends are using the site. If this is the case for you, go ask one of your friends for a code. They can get one here. This will get you a basic free account. ..."

DarlingAdam

New member
מצטער, אין לי,

אבל ישנן קהילות בLJ שמחלקות לאנשים חינם, אם אתה רוצה...

transman

New member
../images/Emo9.gif

דרך אגב, את מתכוונת כקונספט או לפעם ההיא עם ג' בגרמניה?

יסמין 28

New member
?!?!?!?

אין סודות בחברה. פרטים ומהר

transman

New member
לבקשת הקהל

ג' היא ג' גרמניה היא ברלין השנה 95 השמלה של ג'(שקטנה ממני בראשיים), מקטיפה כחולה ואני זוכר באותה מידה שהחלטנו שזה מתאים לי ושזה לא, אז תחליטו בעצמכם/ן (רק אין לי תמונה לצרף. מתנצל). מקווה שלא אכזבתי. ומצד שני מקווה שלא תרדפו אחרי מעכשיו עם שמלות כחולות.

matanbu

New member
מזל"ט ונצל"ש :)

מזל טוב לפורום :) ונצל"ש - הרגע חזרתי, אחרי שבוע שהשתדלתי לבקר כמה שפחות כי זה היה המחשב של אבא (וזה היה קשה.. לשלוט בעצמי! ממתי אני יודע לעשות את זה??), ואחרי שבוע של פאן פאן פאן (NOT) בראש הנקרה. (והוצאתי כמה תמונות מהוידאו שאני נראה ממש .. יאמי ? זה חוקי לומר את זה על עצמי ?). וזהו, רק רציתי לומר שלום, ושהתעדכנתי ושאני מקווה שלא שכחתם אותי :)

AlphaBeta

New member
Rae Spoon

http://www.raespoon.com/ הוא הופיע ב Ladyfest בדנבר הקיץ. פחות או יור מוסיקת קאנטרי.

למעלה