תרבית עוף לשבת

עד יצירת בן אדם שלם- כאן כבר עוסקים

בעניין השיבוט, שעד היום יש בנושא הזה מחלוקות. בכל אופן- חושבת כמוך, השתלות למטרות של הצלות חיים ,לא מעבר לזה.

לא נראה לי שאפשר

אם אתה מדבר על לקחת תאים מבנאדם מבוגר שכבר עברו התמחות. ולמה אתה נגד יצירה של אדם שלם?

Wing Chan

New member
כי אני לא חושב שבני האדם נוצרו בכדי

לשחק אותה כמו אלים וליצור שיבוטים. את עניין החיים והמוות אני משאיר לטבע ולאלים. (או אלוהים אם אתם מאמינים במונותאיזם)

Wing Chan

New member
לא. יש יוצאים מהכלל.

הפלות - החלטה של האמא. במילא בשלב ההפלה זה עוד לא עובר מלא. בקטע של שיבוטים אני נגד, אבל הפלות אני בעד. אמהות בנות 15 זה לא משהו.

אז זה עניין של הגדרה

באיזה שלב מוגדר העובר כעובר. האם בשלב שכבר יש לו מוח זה נחשב לרצח? (אני בעצמי לא בטוחה אם בשלב כזה מוסרי להפיל)

noname202

New member
תאורטית, אפשרי

נוסה בעבר אבל הם לא התפתחו עד לשלב הרצוי

יצירה של אדם שלם

מבחינה מוסרית- אין לו זכרונות, אין לו משפחה, זה לא מוסרי ליצור בן אדם בצורה כזאת.

noname202

New member
הזכרונות לא ממש רלוונטיים, כי הוא נ

נולד כתינוק, לא כאדם בוגר... בקשר למשפחה, בהחלט.

למה,

מי שתרם את ה-DNA הוא האח/אבא של הבנאדם הזה ואני בטוחה שהוא ירצה, אם לא ידרוש להכיר אותו אישית מאותה סיבה שאנשים צריכים ~להתלבט אם לקבל זרע מתורם אנונימי / לתרום למקבל אנונימי

noname202

New member
נכון, לא ניסחתי נכון - אין בעיה

במציאת המשפחה, אבל בהחלט סוגיית האם/אב/אח/אחות או מה שלא יהיה, היא מאוד בעייתית.. יש לזה עוד הרבה השלכות אחרות *נותנת כאפה לעצמי - תשכחי מהעבודה בביולוגיה!*

...

שמעתי על פיתוח בשר במעבדה, לדעתי זה פתרון גאוני והומני. אין לי מושג עד כמה הטכנולוגיה הזו מתקדמת, אבל ברגע שאדע שזה תופס את מקום ההתעלות בבעלי החיים ב-100%, אטוש את הצמחונות.. לגבי בריא? דווקא פה יש מקום לשנות את ההרכב התזונתי ולהפוך אותו אף לבריא יותר.

למעלה