תרגום אופנועית-עברית?

asparagos

New member
עזוב אותך מהזונג בונג

זרוק לים, תקנה אונדה 125, הכי טוב

האמת

שלפני שקניתי את הסנשיין, ההתלבטות הייתה בינו, לבין הונדה XR 125 או ימאהה TDR 125. אבל שניהם עולים פי שניים מהסנשיין, והימאהה עושה רעש מעצבן של שתי פעימות, אז הלכתי על הסנשיין. לא נורא.. נסחוב איתו שנה-שנתיים ונעלה כיתה לפייזר 600.

הרגתם אותי עם התגובות...

מה שאמרתי לכם קודם היה אחרי שיחה טלפונית, עכשיו חזרתי ממנו והוא הסביר לי בעזרת תנועות ידיים וקולות מהבטן, שיש לאופנוע 4 שסתומים, 2 שמזרימים את התערובת לבוכנה ושניים שמוציאים את מה שנשאר אחרי השריפה. הוא לא פתח את המנוע, אבל לדעתו אחד מהם אולי קצת פתוח ויש כניסת אוויר, ובגלל זה לא הצלחתי להניע, אבל ברגע שהנעתי עם כבלים הסנשיין נסע כמו שצריך (אבל עושה רעשים של דפיקות שהוא הסביר כרעש שגרתי במקרה שהשסתומים לא מכוונים). נשמע הגיוני? בקיצור הוא נתן לי הפניה לחר"פ של האופנועים, בכיכר הבסטיליה. לעשות כיוון שסתומים, אם לא יפתרו שם את הבעיה אני מעלה אותם ישר לגרדום (שנמצא ממול). דרך אגב, החלטתי לאמץ את השם שנתתם, ומהיום צ'ונג הוא סנשיין!

ועוד משהו קטן

אני סומך על הבנאדם במאה אחוז, הוא אחד מהחבר'ה הטובים ולא לקח לי שקל (וגם לא יורו) על הביקור אצלו היום.

לפי דעתי מצבר

ברגע האופנוע עומד איזו תקופה יש לנתק את המצבר מצבר ש עומד הרבה זמן החומצה במצבר נחלשת לפי דעתי צריך לקחת את המצבר למטען לתת לו טעינה כמו ש צריך לפחות 24 שעות יהיה בטעינה וגם אם איפשר לנקיז את הקרבורטור מי למתה יש בורג נקוז דלק גם יכול להיות הדלק התישן

קודם יש לבדוק את המצבר

וגם יש לבדוק את הטעינה ב אבו מטר צריך 13.5 בן 15.5 אם שנהם בסדר תבדוק אם יש אזעקה לוקחת לחשמל זה בודקים אותה אתצל המתקין אזעקות גם יכול להיות המצבר לא טעון טוב ואין לו כוח אז מתרוקן מהיר

../images/Emo6.gifאבו מטר??

אח שלי, איך התגעגעתי אליך!

לא, אבל כח בחשבון שהסוס זה אתה

אליאס מכונאי, לך תבין
... תכל'ס, יש לך בעיית טעינה או שחייזרים זוללים לך חשמל בלי הפסקה (מישהו אמר אזעקה?)

wylde

New member
דיסטרביוטר זה לא כמו במכונית?

זה החלק שמונע ע"י המנוע ומחלק את ההצתה לפלאגים בתיזמון עבודה. ככה זה לפחות ברכב. אבל השאלה שנשאלת היא איזה אופנוע יש לך? בתקווה עם יותר מצילינדר אחד אחרת כל מה שכתבתי היה סתם...

למעלה