תרגומון מאנגלית לעברית

מדגימה

New member
תרגום אתרים

יש הרבה אתרים עם תרגום באנגלית ואני רוצה לתרגם אותו לעברית איך עושים את זה

ofelya

New member
אל תבני על התרגומונים

ההוראות כתובות בקיצורים ובראשי תיבות, והתרגומונים לא יזהו את המילים. יום שלישי אני בבית כל היום. זה לא קטע ארוך . תזכירי לי - ואתרגם לך.

מדגימה

New member
תןדה לך

אך רציתי גם כזה תרגומון כי יש הרבה תרשימים באנגלית שאני רוצה לתרגם ומה לעשות שאני קוראת אנגלית אך לא מבינה ,זה היה עוזר לי מאוד וגם להרבה מאוד בנות

tatia

New member
המלצה שלי..

שתרשמי המונחים הכי בסיסיים של סריגה באנגלית וממול בעברית, תעשי לאצמך מן מלון שכזה. יש לי כאלה בוורד בכל מיני שפות- אנגלית, גרמנית, צרפתית, ספרדית .. לרוסית:)) רובם תרגמו בנות רוסיות(שגרות בחו''ל) מהפורומים של סריגה, ואני מוסיפה מפעם לפעם משהו.. מקודם הייתי יושבת עם מילון ביד ומתרגמת.. כמובן יש תרגומון און ליין, אבל התרגום יוצא מזה מצחיק ולא מובן שום דבר.. עם הזמן, את כבר תדעי בעל פה את כל השמות של עיניים באנגלית ויהיה לך כל.

מדגימה

New member
טטוה זה אחלה רעיון

האם את יכולה לעזור לי בזה אולי כך גם אני ילמד מעט על מוסגי סריגה באנגלית ובשפות אחרות יו אם את באמת תעזרי לי זה יהיה גדול מהחיים, בכל פעם קצת , כי אני אפילו לא יודעת איך אומרים סריגה או מסריגה באנגלית, תודה טטיה על הרעיון הגדול

מדגימה

New member
תודה שמרתי אבל מזה אני רואה בכמה

שפות , על מה מדובר פה תרגום בקשה

tatia

New member
מדגימה, אני חושבת שהכי טוב

יהיה אם אני אכין כזאת רשימה ובנות יוסיפו עוד תרגומים, רק קצת סובלנות ויהיה בסדר:)) פשוט שבועות האחרונות והשבוע הנוכחית אני עובדת מפוצל כל יום ובא הביתה די עייפה, אז חכי עד סוף שבוע..אשתדל להכין ..

מדגימה

New member
טטיה יש לי סבלנות

אל תלחצי שיהיה לך זמן אשמח אם תעשי זאת וכל מי שיכולה להוסיף זה משובח תודה לך יקורתי

juddka11

New member
תרגומים

אגב תרגומים יש לי שני סימנים שאני לא מבינה מה הם, זה מתוך חוברת בגרמנית עיגול אליפסה לאורך () כזה סגור וריק. והשני אותו דבר אבל בשחור גם בתוכו. ואני פשוט לא מבינה מה זה אמור להיות. אם תוכלי לתרגם לי אני מאד אודה לך

מדגימה

New member
מי יכולה לעזור לי לפענח את התרשום

כבר סרגתי 4 פעמים וםרמתי ללא הצלחה

למעלה