תרגומון מאנגלית לעברית

אלמוג205

New member
הסבר לאליפסה

מדובר בשני עמודים שיוצאים מנקודה אחת ובנקודה אחת נסגרים : 1. את סורגת את העמוד הראשון, אבל לא עד הסוף, אלא משאירה עין/לולאה אחת. על המסרגה יהיו לך כעת 2 לולאות - של לולאה שסרגת קודם + הלולאה שנשארה לך מסריגת העמוד הנוכחי. 2. את מתחילה לסרוג את העמוד השני עד שנשארת לך גם כאן לולאה אחת, ובסך הכל על המסרגה יש לך 3 לולאות. 3. את סורגת את 3 הלולאות יחד. מקוה שההסבר לא נראה מסורבל מדי... ...

מדגימה

New member
תמונה

טטיה איך אני מעבירה תמונה כמו שאת העבת בקשר לחצי עמוד, אני רוצה להעביר צתוך התיקיה שלי ריבוע שאני מתקשה בו אך לא מצליחה להעביר

tatia

New member
ככה, כשאת רוצה לענות לי למשל

את לוחצת מתחת להודע שלי על "הוספת תגובה", נפתח לך חלון חדש ורואים שם את ההודעה שלי ומתחת חלון רק שאת יכולה לכתוב , כאלו לענות לי. ומתחת לחלון הזה את יכולה להכניס קישורים(את עושה את זה כבר).ועוד יותר למלה יש חלונית קטנה שכתוב לידה "עיון" . תלחצי אלה, יפתח לך חלון של המחשב שלך עם כל מיני תיקיות שלך, תבחרי שתיקיה שאת צריכה(זאת שאת שומרת בה את התרשים(שאת רוצה עזרה בו) לחיצה פעמיים על תיקיה פותחת אותה , שם תלחצי על תמונה שאת רוצה(את כאלו מסמנת אותה) ואחר כך תלחצי על כפתור "פתח" באותה חלונית. זהו. זה מוכן, נשאר רק לשלוח הודע לפורום כרגיל אני צילמתי לך מקום איפו שמכניסים תמונה בהצלחה, זה פשוט מאוד, לכתוב את כל זה לוקח הרבה יותר זמן:))))

liat1953

New member
מדגימה כל הכבוד לך-הצלחת../images/Emo106.gif

יש לך מורה מצוינת,טטיה,יש לה המון סבלנות ורצון לעזור. טטיה-מגיע לך ח"ח-את יודעת מה זה?

מדגימה

New member
../images/Emo24.gifטיה יש רק אחת

היא מקסימה סובלנית ומוכנה תמיד לעזור ממש נהדרת, משתוקקת להכיר אותה כבר, הלוואי על כל עם ישראל סובלנות ואכפתיות כזו כמו לטטיה, לפי התשובות שלה והעזרה שלה , היא אף פעם לא כוסת שמבקשים ממנה עזרא, יישר כוח טטיה המקסימה שלנו

tatia

New member
|כאן , כאן, אלופת העולם לזריקת

סוכריות שוקולד לפה:)))) תודה בנות, זה נותן הרגשה טובה שאני מצליחה לעזור למישהו

מדגימה

New member
../images/Emo53.gifמי יכולה לעזור בעניין הריבוע

שהעברתי אתמול גלגלו 1 למעלה

tatia

New member
זה ריבוע די מסובך למתחילות..

אולי תבחרי לך משהו כל יותר? או את צריכה לשבת עם מישהו ולסרוג אותו ביחד, שיסבירו לך בזמן סריגה..

מדגימה

New member
דווקא סרגתי עד האמצע יפה

ופשוט נתקעתי איתו בדרך כלל שאני רוצה לסרוג לפי תרשים אני מפרשת אותו למילים לפי שורה 1 שורה 2 וכן הלאה פה נתקעתי

tatia

New member
תגידי, מדגימה..איזה שפה את עוד

יודעת חוץ מעברית?

tatia

New member
למה אני שואלת, כי יש הרבה

תרגומונים און ליין, אבל לא לעברית( תרגומונים רציניים), אפילו מסינית אפשר לתרגם, זה לא מתרגם טוב, אבל יש לך לפחות מוסג על מדובר .. לצערינו אין שם ערבית. דרך אגף , יש פורום סריגה ענק בערבית..ראיתי פעם קישור באיזה שהוא פורום..

מדגימה

New member
לא הבנת אני יודעת קרוא וכתוב רק

בעברית באנגלית אני קוראת אך לא מבינה אין לי אוצר מילים באנגלית ואני אומרת שאולי באמת סימנים או מילים כמו עין שורה, צמר וכו טני אנסה לזכור, אני אכתוב על דף מסודר וכך זה ישמש לי כמילון לסריגה תודה

למעלה