וגם התוכנה הזאת שהורדתי לא פועלתתתת!!
U utka New member 23/10/05 #15 אוקיי את שמה את הפרק והכתוביות באותה התיקייה, ומביאה להם את אותו השם. אחרי זה את מפעילה את הפרק, ואמור לעבוד <: אצלי זה עובד מצויין
אוקיי את שמה את הפרק והכתוביות באותה התיקייה, ומביאה להם את אותו השם. אחרי זה את מפעילה את הפרק, ואמור לעבוד <: אצלי זה עובד מצויין
ד דנדושית 13 New member 23/10/05 #17 cool miki (סורי שחכתי את שמך..../images/Emo3.gif) אממ..תתחברי רגע למסןן..=]
C cool miki New member 23/10/05 #34 מה מאיפה הורדת? אני לא רואה... כתוב אין אפשרות לרכוש כרגע... ואחרי זה יש את התגובות
C cool miki New member 23/10/05 #24 באיזה נגן? יש לי ווינדוס מדיה פלייר וגם את הנגן BSplayer ניסיתי לפתוח ב-BSplayer אפשר נכון?
C cool miki New member 23/10/05 #27 זה עובד ב-BS מצויין וגם בווינדוס מדיה פלייר זה עובד מצויין, לא אכפת לי איזה נגן.. היקר שיהיה לי פרק עם כתוביות. עשית כל מה שאמרת- התקנתי את התוכנה, יש לי כתוביות ופרק, נתתי להם אותו שם, וגם ניסיתי לתת להם אותו שם ולשנות רק את הסיומת, ובכל זאת זה לא עובד.....
זה עובד ב-BS מצויין וגם בווינדוס מדיה פלייר זה עובד מצויין, לא אכפת לי איזה נגן.. היקר שיהיה לי פרק עם כתוביות. עשית כל מה שאמרת- התקנתי את התוכנה, יש לי כתוביות ופרק, נתתי להם אותו שם, וגם ניסיתי לתת להם אותו שם ולשנות רק את הסיומת, ובכל זאת זה לא עובד.....
ד דנדושית 13 New member 23/10/05 #30 אני חילצתי..רק מה שהורדתי לא עובד.. התוכנה לא הכתוביות..והתקנתי את זה וכשאני רוצה להפעיל זה לא מפעיל זה פותח ללי חלון של התקנה מחדש..=\=\
אני חילצתי..רק מה שהורדתי לא עובד.. התוכנה לא הכתוביות..והתקנתי את זה וכשאני רוצה להפעיל זה לא מפעיל זה פותח ללי חלון של התקנה מחדש..=\=\
U utka New member 23/10/05 #36 את לא אמורה להפעיל את זה זה פועל לבד אצלי כשמדליקים את הפרק בווינדואוס מדיה פלייר