תרגומים מצחיקים

elknetld2kil

New member
תרגומים מצחיקים

יש כל מיני שמות של שירים או להקות שבאנגלית נשמעים בסדר גמור, אבל שמתרגמים אותם לעברית הם נשמעים ממש מצחיקים. הנה כמה שאהבתי במיוחד: ג'ימי אוכל עולם - Jimmy Eat World יום חמישי - Thursday 36 אגרופים משוגעים - 36 Crazyfists מוזה (חחח) - Muse הגברת שלנו שלום (למישהו יש תרגום טוב יותר?) - Our Lady Peace הלוויה לחבר (בעברית זה יוצא הרבה יותר קצר) - FFAF מהראשון לאחרון (גם זה מתקצר בהרבה) - FFTL כרטיס צהוב - Yellowcard הידד! - (Hell Yeah) תיאוריה של איש מת (אחד הפייבוריטים שלי) - TOAD עם שירים אני לרוצה להתחיל אפילו כי יש לי רק 36 שעות עד שאני צריך לקום ביום ראשון בבוקר... יאללה, תוסיפו גם משלכם

Sweet Calamity

New member
גברתנו "שלום" ../images/Emo115.gif

הממ דלעות מתנפצות (סמאשינג פאמפקינז) משטרה (פוליס) פלויד ורוד (פינק פלויד) מלון טוקיוS: (טוקיו הוטל) קח את הכתר (טייק דה קראון) דבר יפה מלוכלך (דרטי פריטי ת'ינג) משעשע.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחח

גרין דיי - יום ירוק. לוסטפרופטס - הנביאים האבודים. פאניק! אט דה דיסקו - פאניקה בדיסקו. בולט פור מיי ולנטיין - כדור לאהוב שלי [אומשהו כזה ><" נוו חחח] טאיקינג באק סאנדיי - לוקחים בחזרה את יום ראשון XD בילי טאלנט - בילי כישרון?? דרופ דד גורג'ס - תמות, יפיפה. גוד שארלוט - שארלוט הטובה ><" נין אינצ' נאילס - 9 אינצ' מסמרים. סימפל פלאן - תוכנית פשוטה. סטורי אוף דה ייר - סיפור השנה. רד ג'מפסוט אפאראטוס - מערכת הסרבל האדום חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rose131

New member
נראה לי הכוונה בבולט היא שהוא יתפוס כדור

בשבילה ונאילס יכול להיות גם ציפורניים, לא?
[LOL, בילי כישרון
]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מישהו כתב כאן מסמרים פעם ><" חחח

השבוע מתישהו. ~בודקת במילון~ אוך. כתוב ציפורן, מסמר. חחחחחחחחח מה אני אמורה להבין?! האמת לפני שנתיים שראיתי לראשונה את השם חשבתי על ציפורן P:

Unaffected

New member
../images/Emo3.gif

Papa Roach -אבא מקק Blink 182- מצמוץ 182 XD breaking benjamin - לשבור את בנג'מין

elknetld2kil

New member
קטע חמוד על השם Breaking Benjamin

כשהסולן שלהם בן היה בן 16, הוא הופיע באיזה הופעה של חברים שלו. הוא קצת התפרע ובטעות הוא שבר את המיקרופון. אחרי שהוא ירד מהבמה, המנחה אמר: "We'd like to thank Ben for breaking our sh*t", ומכאן מגיע השם.

oshriti123

New member
הידד נשמע כ"כ עלוב ליד hell yeah ../images/Emo6.gif

אני גרועה, אני אחשוב אחר כך על כמה

lestatgirl

New member
המכבים?..

כאילו אני מתה על אורלנדו ופלקיס אבל בחייאת חברה..

למעלה